Kalabalık mı dünyan, dostların, arkadaşların, tanıdıkların. Hepsi yurduna yuvasına gittiğinde, sen yalnız mı kalırsın, başka limanlara mı koşarsın? Gerçekten kendinle başbaşa kaldığında sen yalnız mısın?

Kalabalık mı dünyan, dostların, arkadaşların, tanıdıkların. Hepsi yurduna yuvasına gittiğinde, sen yalnız mı kalırsın, başka limanlara mı koşarsın? Gerçekten kendinle başbaşa kaldığında sen yalnız mısın?
Bazen insan yalnız olmadığını onun anlayan en azından 1 dostu bile olaileceğini düşünüyor ama bir bakyor ki kimse onu anlamıyor ve desteklemiyor. Ben böyle zamanlarda Allah ile konuşuyorum ondan yardım istiiyorum. Ve Allahta bana her zaman yardım ediyor. En büyük yardımcım destekçim Allah. O yüzden yalnız değilim şükür.
Daha çok dinleyiciyim. Beni herkesin anlaması zor. O yüzden kendi kendimin psikologuyum🤭
yalnız değilim. az insan öz insan var yaşamımda
amin sağolasın cümlemize
Cevap
4Cevap
Evet yalnızım her zaman
Evet, ben gerçekte yalnızım. Bütün bu kalabalıklarda uyumsuz ve geçimsiz diye nitelendiriliyorum ama kimse beni anlamıyor
Daha sadeleştirilmiş bir hayatım var diyeyim.. Bir kişi bile olsa beni anlayan, gülüp eğlendiğim, aynı frekansta olduğum; yalnız saymıyorum..
Yalnız değilim. Böyle ajitasyonlarada uyuz olurum. 😶
Evet yalnızım..
Hepsinin mk yalnızım.
Olduğu halde çok yalnızım
Evet öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?