Selam ✨ Yeteneklerinizin ya da potansiyelinizin tamamını keşfettiğinizi sonuna geldiğinizi düşünüyor musunuz. Yoksa hala bilmediğiniz yönleriniz de var mı

Selam ✨ Yeteneklerinizin ya da potansiyelinizin tamamını keşfettiğinizi sonuna geldiğinizi düşünüyor musunuz. Yoksa hala bilmediğiniz yönleriniz de var mı

Bunun için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yıllar geçse bile insanlar değişir. İstekleri ve yetenekleri bile değişebilir. Hiç bir zaman tam kapasite kendimizi tanıyabileceğimizi düşünmüyorum.
Hayır düşünmüyorum. Çünkü insan dara düşmedikten sonra yapabileceklerini bilmez. Öyle bir durumda öyle bir şey yapmak zorunda kalır ki "ben bunu nasıl yaptım" diye şaşırırız. O yüzden kimse tam olarak kendini keşfedemez.
Rica ederim abla
emoji koymayı unuttum :D :)
Evet emoji atmayınca sanki ruhsuz gibi görüş atmış oluyorum abla :D :D :)
Ne yazık ki potansiyelimin tamamını ortaya çıkartamadim cikarsaydim eğer üni sınavında Türkiye birincisi olup posteri her yere asılan haberlere çıkan her yerde konuşulan kız ben olurdum:D
Her geçen gün level atladıkca kendimle gurur duymaktayım ve eminim daha çok keşfedemediğim potansiyellim var...😌
Umarım en güzel hayallerini yaşarsın abla 🤗🌹
Cevap
10Cevap
Bana göre kimse potansiyelini tam olarak keşfedemez
%100’üne henüz ulaşamadım ama mücadeleye devam 🤟🏻
kendimi bitirdim çevreye bakıyorum 😂
😂
Akilli gözüken canım olabiliyor insan arada.. bende dahil..
Hayaller ve dusunceler gun gectikce nasil cogalir degisir potansiyelde oyledir.
Asla!!! bunu söyleyen büyük yalancıdır, her ne meslek olursa olsun ya da konu ne olursa bir sonraki gün yenilikler ekleniyor
Yetenek ve zekamın farkındayım fakat bunları kullanmama izin vermemişler.
Aslında kendimi iyi tanıyorum ama hayır, potansiyelimi tamamen keşfettiğimi düşünmüyorum.
Hayır keşfedemedim... zekamin da becerikliğimin farkındayım . Sadece fırsatım yok
Hâlâ tam anlamıyla keşfettiğimi düşünmüyorum. Yapabileceğim daha çok şey var bence.
Yeteneklerimin ve zekamın farkındayım sadece fırsata ihtiyacım var
Potansiyelimin sınırı yok.. 😄
Bir yerde bunun bile önemi olmuyor nedense
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Yooo
Hayır düşünmüyorum
Hayirr
Tamamen keşfetmedim.
Düşünüyorum.
Potansiyelim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?