Kişilik & Karakter Kızlar 3 numara saçlı sert tipli kilosu yüksek iri cüsseli geniş omuzlu erkek severmisiniz yoksa tiksinirmisiniz? Nazarboncugu3450 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar 3 numara saçlı sert tipli kilosu yüksek iri cüsseli geniş omuzlu erkek severmisiniz yoksa tiksinirmisiniz? Güncellemeler+1 yıl Cevap verin Kızlar 3 numara saçlı sert tipli kilosu yüksek iri cüsseli geniş omuzlu erkek severmisiniz yoksa tiksinirmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bazıları sever 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Hahaha ben öyle bir tipim 😂😂 fazlacaa 1 11 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl İnsanlar senden çekiniyorlar mı? Yorumla bigboy188100 +1 yıl Genelde geri dururlar Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Arkandanda çok konuşurlar ama büyük ihtimal :D Yorumla bigboy188100 +1 yıl Arkamda konuşulanlar takmam hiç gerek yok gözlerime konussunlar Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Helal sanaaaa ;) Yorumla bigboy188100 +1 yıl Eyv eyv😂😂 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Sokakta yürüyerek bira içiyorum diyo kimse karışmıyo diyo yani relax o kadar yani Yorumla bigboy188100 +1 yıl Ben içmem ayıptır ama yani bu örnek pek doğru değil benim icin Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Biri yazmış mekanlardanda haraç alıyo mu yazmış ekdkdlfkf :D Yorumla bigboy188100 +1 yıl Abartıyorlar😂 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl :D Yorumla
horusungozu Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl O benim ama çok kilolu değilim 1 7 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl İnsanlar senden çekiniyorlar mı? Yorumla horusungozu +1 yıl Sert görünüyorsun diyen oluyor tabi Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Benim dediğim adam 95 kilo baya iri yani ondanda çekiniyorlarmış rahatsız bu konuda Yorumla horusungozu +1 yıl Ben 185/90 yum. Kafes dövüşünde mı yaşıyoruz. Olabilir yani Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Sokakta yürüyerek bira içiyorum diyo kimse karışmıyo diyo yani relax o kadar yani :D Yorumla horusungozu +1 yıl Mekanlardan da haraç alıyor mu Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Sjsjskdkdkf :D Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Araba modeli gibi saydin 1 2 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl He valla :D Yorumla Mkocbas +1 yıl Boya degişen filan var mi onuda sor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani görmem lazım 😂 ama geniş omuz severim 1 1 Yorumla Nazarboncugu3450 +1 yıl Bi arkadaşım var aynen böyle insanlar yüzüme bile bakamıyorlar korkuyorlar gibi diyo bana :) ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bazıları sever
Hahaha ben öyle bir tipim 😂😂 fazlacaa
İnsanlar senden çekiniyorlar mı?
Genelde geri dururlar
Arkandanda çok konuşurlar ama büyük ihtimal :D
Arkamda konuşulanlar takmam hiç gerek yok gözlerime konussunlar
Helal sanaaaa ;)
Eyv eyv😂😂
Sokakta yürüyerek bira içiyorum diyo kimse karışmıyo diyo yani relax o kadar yani
Ben içmem ayıptır ama yani bu örnek pek doğru değil benim icin
Biri yazmış mekanlardanda haraç alıyo mu yazmış ekdkdlfkf :D
Abartıyorlar😂
:D
O benim ama çok kilolu değilim
İnsanlar senden çekiniyorlar mı?
Sert görünüyorsun diyen oluyor tabi
Benim dediğim adam 95 kilo baya iri yani ondanda çekiniyorlarmış rahatsız bu konuda
Ben 185/90 yum. Kafes dövüşünde mı yaşıyoruz. Olabilir yani
Sokakta yürüyerek bira içiyorum diyo kimse karışmıyo diyo yani relax o kadar yani :D
Mekanlardan da haraç alıyor mu
Sjsjskdkdkf :D
Araba modeli gibi saydin
He valla :D
Boya degişen filan var mi onuda sor
Yani görmem lazım 😂 ama geniş omuz severim
Bi arkadaşım var aynen böyle insanlar yüzüme bile bakamıyorlar korkuyorlar gibi diyo bana :) ?