Sırf kavgacı diye kadınlar tarafından tercih edildiğini düşünüyorum çünkü ay beni korur gözüyle bakıyorlae yıl oldu 2023 biber gazı kullan ne bilim başın belaya girince polisa falan git. İllaki kavgacı tiplerle olmaya gerek yok zaten bir insanın koruması için kavgacı olmasına da gerek yok vicdanlı olursa zaten korur o yüzden kavga eden birikeriyle değilde yavru bir köpeğe dahi merhamet gösteren birini isterim merhametli olursa zaten sevdiği için elinden geleni yapar kavgacı olmasın kavgacılar korumaktan daha çok kendileri dövüyorlar bu konu önemli saçma hayalleri olan genç kızlara duyrulur yorumumu okulun lütfen
Kadınların aradıkları heyecanı karşıladıkları için. Ne kadar iyi ve sakin birini isteselerde çabuk sıkılıyorlar. Serseri tiplerin ne zaman ne yaptıkları belli olmadığından hep bir hareket ve macera hoşlarına gidiyor. Ben öyle değilim zorlayıcı sonu belli olmayan ilişkiler bana göre değil.
Sırf kavgacı oldukları için kadınlar tarafından tercih edildiğini düşünmüyorum.
Bazı erkekler kadınları kandırıyor. Sonradan karakterleri ortaya çıkıyor. Kadınlar da "bu adam değişir" diye diye kendini heba ediyor.
Kendine kıymet vermeyen kadın bu tarz erkekleri çekici buluyor. Aslına bakarsanız böyle ilişkilerde kadın da kişilik olarak yarım, erkek de kişilik olarak yarım. İkisi de yaralı ve yaralarını gizlemeyi iyi biliyorlar diyebiliriz.
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
türk kızı acı çekmeyi sevdiği içindir. yani genelde aldatan eşini döven küfür eden tipleri severler çünkü aşkı bilmezler. bir de türk kızı takıntılı olduğu için mesela dış görünüşe aldanıp saplantılı olurlar erkek ne kadar kötü davranırsa davransın sevmeye devam ederler ama bu sevgi değil sadece kendilerine saygısı olmadığı için serseri tipleri seviyorlar bu her zaman böyleydi ben okula giderken bile sınıfda ki kızlar hep serseri peşindeydi bu siteye bakıyorum yine serseri seviyorlar belirli yaşa geldiklerin de de artık para seçiyorlar yani erkek zengin olsun işi olsun diyorlar bu yüzden de aşka olan inancım kalmadı benim zaten.
Ortadoğu ile alaklalı bir durum gelişmiş ülkelerde bu durumu fazla göremezsin, Ortadoğu zihniyeti ne kadar Avrupaya özensede maalesef kan aynı. Celal şengörün bir konuşması vardı onu dinleyebilirsiniz orada diyordu ki ; Türk erkeği Mercedes e biner kızlar bikini giyer ama kafayı açtığınızda Afganistan’la aynı diye, Buda onunla alakalı bir durum
ben bana efendi olup dışarıya aslan kesilen tipleri seviyorum öyle kavgacı vs olmicak ama bir konu olunca korumayı sahiplenmiyi bilicek tiplerden hoşlanırım çünkü çekici geliyor bama da sana da çekici geliyordur
Sorunlu ilişkiler yaşamaya alışık olduğu için Sorunlu tiplere yönelen kızlar olabilir Ama şahsen serseriler benim hiç dikkatimi cekmiyo djxmdj geek, İstanbul beyefendisi ve bıcır bıcır olan tipleri seviyorum ben
Net kadınların dikkatini çekiyor serserilik beş parasız ve kariyersiz olmak değil tabiki de. Kadınlar iç güdüleri her zaman o kişiyi evcilleştirmeye çalıştığı için bağımlısı oluyorlar. Kim ne derse desin doğru bu
Daha ilgi çekici oldukları kesin bu iş birazda aura meselesi, onlar pasif değiller, göz önündeler ve nerde ne yapacağı belirsizdir ya bizi çekende bu işte 🤪