Herkes dışarda gezip eğlenip bir sürü fotoğraf paylaşıyor. Ben param olmasına rağmen gitmiyorum. Sizce iyi mi yapıyorum? Restorana gidersem para gidecek gibi korku oluşuyor

Herkes dışarda gezip eğlenip bir sürü fotoğraf paylaşıyor. Ben param olmasına rağmen gitmiyorum. Sizce iyi mi yapıyorum? Restorana gidersem para gidecek gibi korku oluşuyor

bu hayata bir kere geliyoruz ya bugün genç ve sağlıklıyken yaşaman gereken hayatı ne uğruna kimin uğruna erteliyorsun. bugün restoranda yediğin bir yemek seni fakir yapmaz her gün her gün yapmadığın sürece
Cevap
6Cevap
Hayır değilsin.
Hayır iyi yapıyorsun her şey haddinden pahalı olmuş alım gücü düşük değersiz şeyler başımıza altın olmuş hiç gerek yok.
Tm restorantaki yemegin aynısı evde de var da , insanlar yemek yemek için değil, maksat beraber aktivite yapmak, zaman geçirmek, eğlenmek, muhabbet etmek için restaurantta oturuyorlar. Bence hayatını böyle yaşama biraz cimrilik gibi geldi bana
Napıyım sence yarın gidiyim mi restorana?
Git tabiki bazı şeyler parayla satın alınmıyor. Arkadaşlarla oturursun, vakit geçirirsin
Bana göre değilsin. Ne yenilir ne içilir su zamanda
Çok paran yoksa normal ama çok varsa canın cektiği şeyler ve yapmak istediklerini alamıyorsan cimrisin
Dışarda yenilen her şey evde var zaten. Millet bir kahve içip fotoğraf atıyor. Bende bunu anlamış değilim. Saçma geliyor sırf fotoğraf için gitmek. Ama gitmeyenede garip bakıyolar. Mesela bir kızla tanıştım sen sürekli evde takılıyorsun diyip benden ayrıldı. Ne yani sürekli restoran kafe mi geziyim?
Kazıklanmak isteyenler gidiyor
Aynı yemeğin her türlüsü evde var zaten. Manzarası güzel olan restoranlarda çok pahalı. Millet deli gibi para harcıyor. Çekirdek yiyip evde film izlemesi en güzeli ama insanlara bunu anlatmak zor. Manzaralı lüks bir yerde fotoğrafı olmayana garip bakıyorlar bende bunu anlatmış değilim
hayır benim gibi fakirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?