Kişilik & Karakter Hayattaki En Büyük Zaafınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sizin Düşünceniz Saygı Duyarim Hayattaki En Büyük Zaafınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Zaafım yok. 1 0 Yorumla
SalFe Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Atatürk ❤️❤️❤️ 2 15 Yorumla Soran +1 yıl Hay Maşallah Yorumla SalFe +1 yıl Kimsenin silemeyeceği…Küçük beyinlerin algılamadığı…Mustafa Kemal Atatürk..Minnetle..Güzelmi yaptı bize bırakarak ülkeyi. Yoksa kötümü. İnce çizgideyim… Yorumla Soran +1 yıl Yani Bahsettiği Gençlikten Pek Ümidim Yok Yorumla SalFe +1 yıl Mülteci demek istedin galiba..20 yıl sonrasında hatırlanmayacak bunlar.Herkes gider.Atatürk kalır … ! Yorumla Soran +1 yıl Hayir Gençlerden Bahsettim Yorumla SalFe +1 yıl Ben gençlerde bir problem görmüyorum. Ülke mülteci kampı. Sanki onlar buraya ait biz turist gibiyiz. Yorumla Soran +1 yıl Evet Görüyoruz Gençleri Maşallah Yorumla SalFe +1 yıl Ben umutluyum.. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla SalFe +1 yıl Atatürk hiçbir zaman umutsuzluğa girmezdi. Bence umutsuz olma Yorumla Soran +1 yıl Girmezdi Evet Ama Ülkeyi Emanet Ettikleri Gençler Askere Gitmek İstemiyor Sen Böyle Mi Sahip Çıkacaksın Bıraktığı Emanete Yorumla SalFe +1 yıl Doğrudur. Herkes kendinden meshul. Yorumla Soran +1 yıl Doğru Tabi Teşekkürler Bu Arada İnsan Gibi Tartıştığınız İçin Yorumla Soran +1 yıl Bazıları Tartisamiyor Bile Yorumla SalFe +1 yıl Rica ederim..Saygı başka bir şey.Fazla kimsede yoktur..İyi günler diliyorum Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok sanırım, 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaafım yok.
Atatürk ❤️❤️❤️
Hay Maşallah
Kimsenin silemeyeceği…
Küçük beyinlerin algılamadığı…
Mustafa Kemal Atatürk..
Minnetle..
Güzelmi yaptı bize bırakarak ülkeyi. Yoksa kötümü. İnce çizgideyim…
Yani Bahsettiği Gençlikten Pek Ümidim Yok
Mülteci demek istedin galiba..
20 yıl sonrasında hatırlanmayacak bunlar.
Herkes gider.
Atatürk kalır … !
Hayir Gençlerden Bahsettim
Ben gençlerde bir problem görmüyorum. Ülke mülteci kampı. Sanki onlar buraya ait biz turist gibiyiz.
Evet Görüyoruz Gençleri Maşallah
Ben umutluyum..
Peki
Atatürk hiçbir zaman umutsuzluğa girmezdi. Bence umutsuz olma
Girmezdi Evet Ama Ülkeyi Emanet Ettikleri Gençler Askere Gitmek İstemiyor Sen Böyle Mi Sahip Çıkacaksın Bıraktığı Emanete
Doğrudur. Herkes kendinden meshul.
Doğru Tabi Teşekkürler Bu Arada İnsan Gibi Tartıştığınız İçin
Bazıları Tartisamiyor Bile
Rica ederim..
Saygı başka bir şey.
Fazla kimsede yoktur..
İyi günler diliyorum
Meme herhalde asdjddk
Senin ne?
Yukarıya Bak
Ailem. Ailem için gerekirse kendimi feda ederim
Yok sanırım,