Zaman zaman burada bile kişilerin diğer kişilere karşı acımasız saygısız davranışları ile karşılaşıyorum!!! biraz hoş görü, biraz saygı, biraz adil olmak bu kadar zor olmasa gerek!!
Sizce de bu doğrumu?
Zaman zaman burada bile kişilerin diğer kişilere karşı acımasız saygısız davranışları ile karşılaşıyorum!!! biraz hoş görü, biraz saygı, biraz adil olmak bu kadar zor olmasa gerek!!
Sizce de bu doğrumu?
Ben her zaman duyarlı ve saygılıyım çünkü ben yaşamıyorum bir tek dünyada bu yüzden de elimden geldiğince nazik davranırım çevremi korurum kirletmem ya da insanlara karşı kötülük yapmam ama maalesef günümüzde çoğu kişi bu nezaketten yoksun çevresine ve kendine zararları veriyorlar maalesef. bu tür kötü insanları sevmem hiç
Ben insanların biraz da olsa bazı zevklerinden ödün vermesi gerektiğini düşünüyorum. Her zaman “aman ne olacak ki” diye düşünüyorlar. Hatta böyle bile düşünem kalmadı diyebilirim. Ve bir de insanların içinden gelmesi lazım. Ondan taviz ver bir şey olmayacak diye bundan taviz ver diye diye zaten bozulmaya başladı her şey. Şimdi de toparlayamıyoruz.
Çok haklısınız işte bütün bunlar aile içi eğitimden geçiyor değilmi?
teşekkürler
İnsanlara, çevreye ve doğaya karşi olabildiğince dikkatli ve saygılıyım. Bu dünya hepimizin ne kadar güzel bakarsak ne kadar duyarlı olursak onun da bize dönüşü o kadar iyi olur.
Ne ekersen onu biçersin..
Duyarlı olduğumu düşünüyorum.
En azından yere çöp atmıyorum, tükürmüyorum.
İşyerindeki atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme gönderilmesine dikkat ediyorum.
Cevap
1Cevap
aşırı duyarlıyım
Teşekkür ederim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?