Ben ilk sıraya kendimi koyardım çünkü bu hayatta en çok kendime haksızlık ettim, kendimi yeterince sevip saygı göstermedim ve bu yüzden çok fazla yıprattım kendimi. Artık önceliğim benim, canım kendim..
Helalleşeceğin insanlar sırasına koyacağın ilk kişi kim olurdu?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben buna pek takılmıyorum yani kötü olan kişilere hakkımı helal etmem zaten etsem de etmesem de bir şey olmaz önemli olan bu dünyada cezalarını çekmelerini isterdim ben kesinlikle ama olmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
İlk başta ben arkadaşımı eşini bir ara metitasyon dinledim bana bir şey oldu o ara hakkımı helal ettim ben kendime haksızlık yaptım en çok diyorum her şey de bir hayır vardır hiç bir şey boşuna olmuyor hayatta
Hiç kimse kendim dahil. Bunca hatayı yaptıktan sonra anca vedalaşılır.. çünki o kadar şeyi bile bile yaptım. Huyum böyle. Ama kalp kırıldı affetmek zor.
Kimseyle bir derdim yok, sadece kendimle olan kavgam bitmedi. Huyum böyle olduğu için kendime kızıyorum. Ama Herkes farklı, Herkes eşit demiştik gençken… Hayallerimiz vardı. Umudumuz inancımız vardı. Belki bir gün kendimi affederim, kendimi sevmeyi öğrenirim.