Güncellemeler
+1 yıl
İşin ilginç yanı, diğer insanlar onlara tapıyor. Bunlar diğer insanlara emirler veriyor tepeden bakiyor ama kimsenin zorunda gitmiyor. Neden acaba?
Kendisini kaf dağında gören, kendine aşırı güvenen, kendini diğer insanlardan üstün gören insanlar sizce neyine güveniyor?
Neden egoları bu kadar tavan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim en küçük lafım en alt çalışanın bile zoruna gidiyor. İnanılmaz bir şey. Tatlı dille uyardığım anda istifa ediyolar. Anlattığının tam tersiyim ve akıl sır erdiremiyorum bu duruma
Patron musun? Boyun kaç?
Benim gördüğüm zorbalar uzun boyluydu acaba boyları uzun diye mi tapiyorlar onlara?
Onlar da fiziksel gücüne mi güveniyor? Döver bu bizi diye mi korkuyor olabilir diğer insanlar acaba
Olabilir. O zaman sorun dış görünüşüm mü?
Benim boyum 1.59 ve yüzümün yaşımdan çok küçük göründüğünü söylerler. Bu yüzden beni hep ezdiler.
Senin boyun kaç? Fiziğin nasıl? Yüzün cocuksu mu
Sinir olurum oyle tipteki insanlara ya insan olun ne o mal mal ergen haraketler
Diğer insanlar onlara tapıyor ama ben hep öyle görüyorum. Diğer insanlara emirler verip tepeden bakıyorlar kimsenin zorunda gitmiyor. Neden acaba?
Bizim toplumumuzda insanlar yönetilmeyi sever oyle insan gibi davranirsan onlara gore saf olursun o yizden
Ben birini yönetmeye kalksam kavga ederler. Ama o itici tiplerin nesine tapıyorlar acaba?
Boylari uzun olduğu için mi diğer insanlar onları üstün görüyor acaba
Insanlarda bi algi vardir sert olarak yonetmeyi seven sifattaki insanlsrin namı bitmez ama insan gibi davrananlae onlar icin pasifitr artik direk yanlis bi haraket yap yaa sen cij degismissin derler oysaki onlar gibi davranmaya baslamissinidr sadece
Anladım. İlk intiba mı önemli?
Aynen
sende egoıstsın ama tıpık turk kızısın belın kalın kalcan duz memen kucuk ya da cok buyuk sarkık AMA EGONUZ KAF DAGINDA
Hayır ben öyle değilim kimseye tepeden bakmam herkese saygı duyarım kibar davranırım
evet öyle knk ondan kalp kırarsınız degıl mı
Ben kimsenin kalbini kırmadım
Kanka beni tanıdın mı anlamadım? Tanışıyor muyuz?
Ben kendimi üstün görüyorum çünkü diğerleri gibi yalancılık yapmıyorum
Yalancılık ne konuda yapıyorlar?
Bazıları g*tlerini kaldırdığı için
Kim kaldırıyor?
Sen güzelsin yakışıklısın diyenler vs vs falan
Uzun boyluların egosu daha mı yüksek?
Diğerlerine göre evet
Benim boyum 1.59 bu yüzden mi eğim düşük?
Ben ego kassam komik mi görünürüm? Bu boyla
Hiç bişey yapma bırak seven böyle sevsin gerisinin ne önemi var
Atar gider yapsam hemen döverler mi beni?
Boyum kısa diye
Ne gerek var daha komik duruma düşersin
Anladım. Bana zorbalık yapanlara atar yapmıştım hemen dövdüler yanlarına erkek aldılar
İki kız on erkek saldırdı öldürüyorlardi dayaktan herkes alkışladı kahkaha attı
Çüşş
Neden çüş dedin? Boyum kısa diye normal mi bu yaşadıklarım diye düşündüm
Ama bana saldıranlar da uzun değildi ki çoğu ben boyda olanlar vardı?
O kadar kişinin saldırmasına çüş dedim boyla alakası yok
Benden kısalar bile vardı zorbalık yapanlarda
Amaçları para, hırsızlık ve evime yerleşmeyi
İzin vermedim
Küfürler tehditler ettiler
Ben de küfür ettim bir defa
İşkencelerle öldürmeye çalıştılar tecavüz ettiler bütün sınıf alkışladı biz de gelcez dedi herkes ama kurtuldum kurtulmasam ölüyordum
Sen ne yaşamışsın böyle
Boyum kısa diye mi insan yerine koymuyorlar acaba diye düşündüm. Ama ben boyda ve daha kısa olanlar da vardı bela olanlar arasında onu anlamadım
Boyu uzun olan kız sayısı çok değil ortalama boydaysın bunu kafana takmana gerek yok
Üniversitede oldu. Para istediler, vermedim sinirlendiler. Takip ederek ev adresimi öğrendiler. Sınıfın yarışı evime girmeye çalıştı izin vermedim. Meydan dayağı attılar
Ya evini ya canını diye haykırıyorlardi herkes alkışlıyordu öldürün cüceyi diye bağırıyordu bütün sınıf
Sınıfın yarısı*
Hepsi madde kullanıyordu. Polise şikayet edicem demiştim. Ondan da korktular öldürmeye karar verdiler rehin aldılar beni
Yani evimin altında bekledikleri için polis cagircam demiştim
Sen ciddi misin
Hırsızlık için evime girmeye çalıştılar, ev kaç oda kaç kişi sığariz diyorlardı. Küfürler ediyorlardı. Ben de onlara küfür ettim. Hırsız oldukları için. Madde bağımlısı olduğunuzu, içinizden birkaçının torbacı olduğunu biliyorum hepinizi polise ihbar edicem göreceksiniz gününüzü dedim. Bütün sınıf beni linç etti. Hepsi arkadaştı sınıftakilerin
Hangi şehirde yaşıyorsun sen
İstanbul'a oldu bu olay. Nişantaşı üniversitesi. Sınıftakilerin çoğu madde bağımlısıydı ve fakirdiler ondan oldu bu olay
Sorguya çekip evde tek olduğumu öğrendiler işimi bitirdiler
Kapıda güvenlik olmasa çoktan ölmüş olacaktım
Güvenlikli sitede yaşıyordum Maslak 1453. Kapıda güvenlik olduğu için tuttuk o evi, ama maalesef binayı lüks gördükleri için peşimi bırakmadılar. Kas yapayım derken göz çıkardık yani kiralık evdi sonra memlekete döndüm
Kas*
Kaş*
Ama böyle olacağı hiç aklımıza gelmemişti. Mantıklı olan bu değil mi? Tek yaşayacağım için güvenlikli sitede ev tutmak? Doğru bir şey bu. Ama sorun ne? Site çok lüks görünüyor ve sınıftaki madde bağımlıları beni çok zengin sanıyor, evimde yüklü miktar para ve altın olduğumu düşünüyor
Olduğunu*
Aklı sıra seni soyacaklar
Evet ve bütün sınıf alkışlıyordu
Biz de gelcez işkence yapmaya diyordu
Ve geleceklerdi ama kurtuldum şehir değiştirdim okula bir daha gitmedim
En iyisini etmişsin zaten
Yönetmeyi biliyor
Nasıl?
Yani bilirsin işte ya içi boş donanımsız canım egolarını tatmin etmeye çalışanlardandır
ya da gerçekten lider ruhlu olanlar vardır etrafına bir şekilde hükmetmeyi bilenler gibi ve egolarıda haliyle yüksektir
Geri Z.. kalıyı canıma çevirdi sistem
Doğru cümle geri z…kalı
aşağılık kompleksinden ego tatmini
Çok şimarmişlar
Egolu diye
Sen poc ol diye
Poc ne demek
Anladın sen
Olabilir
egolı oldugu icin