Selams
Seni tavlamak çocuk oyuncağı mı yoksa zor bir oyun mu¿

ne demiştik, isteyen herkesin kolayca kazanabileceği bir oyundan ibaretsin.
#sosyetic
Selams
Seni tavlamak çocuk oyuncağı mı yoksa zor bir oyun mu¿

ne demiştik, isteyen herkesin kolayca kazanabileceği bir oyundan ibaretsin.
#sosyetic
Aradığım kız sorun çıkaran bir kız olmamalı. Buna çok dikkat ederim. Bu hayat sürekli sorun çıkarıp onları çözmek için çok yetersiz. Kalk kız şuraya gidiyoruz dediğim de oraya gidebilmeli :D. Olaki bir sorunumuz olduğunda desteğini hissettirmeli. Bazı kızlar vardır o kadar tatlı davranır ki için gider ya , öyle kızları seviyorum. Etkilenmek kolay bir şey değil yani benim için
Beni elde etmek zor veya kolay demem çünkü karşımda ki kişiye göre değişir. eğer sırf güzel odluğu için her erkeği elde edeceğini düşünen bir kadınsa muhtemelen benden red cevabını alır sadece. ama eğer bana aşık beni gerçekten seven ve değer veren bir kadınsa çok kolaydır. çünkü hayatımda daha önce gerçek sevgi hatta sevgi bile görmediğim için de hayatımda gelen sevgiyi öylece çöp atmam. mutlaka şans verirdim sonra da karşılıklı çelekim olursa da zaten aşk zamanla oluşur bu da sevgililiğe ve evliliğe giderdi daha sonra. tabi böyle bir şey olacağını da sanmıyorum şimdilik ama ne zaman olacağını da kimse bilemez
çok isterdim şimdi her egolu KS bireyi gibi "aga hiç bi kıza yağmurlu günde su vermem" falan diyip büyük konuşmayı. ama ne yazık ki beni kazanmak zor değil. elde etmek lafını kullanmayı pek sevmem. gönlümü kazanmak aşırı kolay. zor olan orada kalabilmek işte 🤞🏻
İlgi duyduğum biriyse zorluk yaşatmam :D duymadığım biri ise imkansız zaten
Cevap
50Cevap
Elde etmek isteyen kişiye göre değişir. Eşim beni kolay elde ediyor 🤣🤣 onun dışında zaten beni kim ne yapsın yaaa🤣🤣
sjsj yar etmez seni ellere
🤣🤣 yar olmam zaten kimselere asarim keserim kendimi🤣🤣🤣
Kendini asma kesme ne alaka ya :D
Anla o derece olmaz işte 🤣 kafam güzel keyfim yerinde asıyorum kesiyorum işte 🤣🤣🤣
Ah sen cuma gecesi nerdeydin sjsjs
Söylemezdim ama söyleyeyim arkadaşlarla içiyorduk 🤣🤣🤣 sen neredeydin 🤣🤣
Yalnız başıma demleniyordum :D ağır saçmalıyordum
Tühhh bir dahaki sefere beraber demlenip sacmalayalım😅🤣 emin ol acayip deli bit kadın çıkıyor benden 🙈
Şaşırmam ve eminim burçdaşım benim 😃
😀
Bilemedim ki ilginç bir soru yani karşımdakine bağlı onun dış görünüşü, tavırları bana olan ilgisi. Ama biz erkeklerde genel olarak şey var mesela bir kız ilgilendiği zaman çok çabuk etkileniyoruz ve çok kötü bişey bu yaaa. Ne dersiniz bilmiyorum ama benim şahsen gerçekten elimde değil yaşamamıştım ve mahvolmuştum yani insan elinde olmadan etkileniyor...🚬
İsteyen herkesın kolayca kazanabılecegı bır oyundan ıbaretsın lafına takıldım ben. Buna nasıl emınsınız mesela. Erkeğin teslımıyetıne yanı. O cumle cok ıddıalı bır cumle. Bana kımse kullanamaz mesela. Yedırırım o cumleyı karakterımle.
Herkes üstüne alınmasın zaten.
iyi tamam kendıne ıyı bak
Ok bye
Bu çok zor ve gizemli bi konu yazmama hakkımı kullanacağım.
Kadın;
Güzel bir yüze sahipse, iyi fizikliyse, centilmense, cilveliyse ve tatlı dilliyse beni kolay tavlar. Ama güzel bir kadın değilse beni tavlama ihtimali filin anahtar deliğinden geçip gitmesi kadar bile fazla değildir.
Kim elde etmeye çalışıyor ona göre değişir bu 😀
İşte birileri :D
Birileri elde edemez zaten zor olan şey artık imkansız benim için 😀 gitsin ötede oynasın öylesiler
Git deyince gidiyorlar mı? 😅
Gitmeselerde biz zorla gittirmeyi biliriz hiç sıkıntı değil 😀😂
Gittirmeyi haha :D sevdim bunu
😉
Bilmem , bunu hiç test etmedim ki. Denemek lâzim 😂
Easy easy tamam tamam :D
Kişisine göre hoslandigima kalbim pat diye veririm hoşlanmadığıma ise direkt knk derim fazla samimi olmayı sevmem ama istersem alırım ayşşşş birazcık 🤏 spoiler verdim işte
Her önüne gelenle bir çok şey yaşasaydım, hiç bir hayali ve isteği yaşayamazdım. Tabii ki de zor ve zor olmalı ki, yaşadığım her şeyin tadı olsun ve sonuna kadar gitsin.
Ben de hoşlanmışsam 2 dk ama hoşlanmamışsam bi enerji hissetmemişsem zaten zor demek bile olmaz imkansız olur
Kolaydır ya kahretsin, iki güzel bakışa bir tatlı söze kanarım. Ne geldiyse başıma hep karşıyı kendim gibi sanmaktan gelmedi mi?
Hiç bir zaman kolay olmadı fakat bugünlerde çok kolay. Artık beni bulmasını istiyorum. Sürekli onu içimde karşılıksız yaşayamam.
yani beni elde etmeye çalışanın kim olduğuna göre değişir.. 🙈🙈 işime gelirse hemen senin olurum 😂😂😂
Ben hızlıca his besleyebilen taraf değilim, o yönden sabır gerektiği için zor biriyim. Haricinde hislerim olan biri varsa zaten ben de adım atarım.
Aşka bi yerden sonra yenik düşüyor insan şimdi asıp tutardım ama büyük konuşmuş gibi olurum o yüzden yaşamak lazım zor mu kolay mı
Kimin tavlamaya çalışmış olduğuna göre yanıtı değişir. Sevmediğim, en azından hoşlanmadığım kişiye tav olmam. 😃😃
Elde etme deyimini insan üzerinde sevmiyorum.
Tahrik seviyesine göre beni elde edebilme durumun değişir 😉
Kimin beni elde edebilecegini bile benim belirledigim oyunda kimsenin oyuncağı olmam
Önyargılarıniz sizi hayatınıza yön veriyorsa imkansız.
Aksi halde karşı cinse bağlı.
Zor, kesinlikle zor. Bir kalbin içinde yer bulmak zor iş.
Çok kolay çok çabuk düşerim zaten balık burcuyum jgugghuh
Kendimi gizledim derin bir kuyuya. İstenilse dahi elde edilemeyecek bir noktadayım.
Yaş ilerledikçe daha zor oluyo, anlıyorsun bazı maksatları
beni elde etmek cok zor herkese knka kardesim diyorum jajsjsj
Kolay ama bir süre sonra nereden denk geldim buna denilir.
Zor galiba. 20 yaşına kadar elde edebilen olmadığına göre 😄
Kolay lokma değilimdir ama detayları bilende zorlanmaz da işte detayları bilen yok😂😂
Ben istemedikten sonra beni tavlamak öyle kolay değil
Vazgeçilmez birisi değilim Bir o kadar da kolay birisi değilim.
Zordur kolay kolay elde edilmem. Ancak elde edilmeyi istemem lazım o zamanda çok kolayım ben 😄
İmkansız çünkü bu devirde hiç kimse ile işim olmaz
Elde etmesi belki kolay olur ama elde tutabilmesi zor.
Benim nasıl istediğime bağlı olarak değişir
Ben tavlanacak biri değilim ki bu yaşıma kadar beni hiç tavlamaya çalışan da olmadı zaten
Teslim olasım varsa kolay aksi halde süründürürüm..
Evet her kadın beni elde edebilir hem de çok kolayca elde edebilir hemen teslim olurum bayanlara karşı Tabii biraz seçici olsam da genelde çok kolay teslim olur mu bayanlara karşı😀
Düşerim yia ben hemen 😏
Aman dikkat :D
Hangi konuda olduğuna bağlıdır ☺️
Hangi konuda kolay hangisinde zor
Olmaz 🙅♀️
Olamaz dedim ya
🙄
Bilmem zormuyum kolaymiyim acaba ben sizlere sorim
Beni elde edemezler elde ettiklerini sanarlar.
hangi amaçla gelindiğine bağlı...
2000 dolara verdim gitti😁
Şu an aklımı çelecek tek kadın Lilith
Elde etmek kolay, elde tutmak zor...
Eskiden kolaydı şimdi zor
Yeni insanlara karşı kapalıyım
Hayır kolay değil zordur
Çok zor olduğunu düşünmüyorum.
Kolay lokma olmam ben
Zordur basit biri değilimdir
Kolayca hoşlanırım
Ama elde tutmak zordur
Dişilik beni etkilemez zekaya aşık olurum:)
Zor ve seçici biriyim
Elde etmek zor yoksa 10 kere evlenmiştim.
İmkansız galiba…😅
Kolay tavlanirim.
Zoorr
zor cok
kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?