Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Benim bildiğim komik videolar var ama çoğu da instagram videosu bunun yerine komik espriler yapayım :D :D yalnız şakalarım çok kötüdür söyleyim
"Geçen gün bir buzdolabıyla evlenmişim. İyi ki öyle yapmışım, en azından ilişkimiz hep taze olacak!" "Benim şansım öyle kötü ki, ölüm bile bana son bir şans daha verdi." "İnternet bağımlısıyım. Her gün doktora gitmek yerine online hastalık teşhisleri yapıyorum." "Neden kediler mükemmel hırsızlardır? Çünkü bir gizlilik duvarları vardır!" "Kalemi yerden alıp deftere düşürdüm. Sonra kalem bana 'Düşmüş olman önemli değil, önemli olan kalkıp yazmaya devam etmendir' dedi." "Geçen gün ayakkabılarımı kaybettim. İzini sürmek için ayaklarımda arama yapmak istedim." "Dalgınlığımdan dolayı sürekli içeriye girip çıkıyorum. Ne zaman dikkatli olsam, kapıdan geçerken burnumu vuruyorum." "Arkadaşımın doğum gününe denizanası şeklinde bir pasta yaptım. En zor kısmı, denizanasının mumları üflemesi oldu!" "Bir gün güzellik yarışmasına katıldım. İkinci oldum... Kendi kendime katıldım." "Ben bir zamanlar falcıya gitmiştim, bana gelecekle ilgili çok ilginç bir şey söyledi: 'Birazdan paranı vereceksin.' Tabii ki ödeme yapmadım!"
var ama konuya bakacak olursak trendyolda alacağım ürünlerde her yorumu okurum pna göre sipariş veririm bazıları hakikaten komik 😂 ama kadınlar çok duyarlı mesela ürünü almış kadın üzerinden iki ay geçmiş unutmamış gelmiş yorumu editlemiş kızlar memnun kalmadım vs diye 😂 işte kadın dayanışması ama erkeklerinkilerde yorum bile bulunmaz 😂
kadın çorap almış mesela sıradan bir çorap ona bile bi süre sonra kızlar almayın kaçıyor yazmış 😂
Soran
+1 yıl
Ben aklımda bulunsun diye not almıştım begenmesem en kotu yorumu yapacm diye 😅 ayakkabıyı beğenmiştim ben de iyi yorum yazdım kimsenin hakkını yemeyeyim