Kişilik & Karakter Hiç boyunuzdan büyük işlere kalkıştınız mı? Sonuç ne oldu? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor + Boyunuzdan büyük işleri sever misiniz? Boyundan büyük bir işe kalkışan minik kaktüsüm. Hiç boyunuzdan büyük işlere kalkıştınız mı? Sonuç ne oldu? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet kalkıştım yine olsa yine yaparım zaten bu şekilde insan kendini geliştirebilir ayda ne kadar ileriye gideceğini görebilir. 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Hiç Kalkışmadım @SymrnaCityStyle Kardeşim Sen Çiçek Veya Kaktüsmü Besliyorsun? 1 4 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kaktüslerim vat hocam: ) Yorumla Osman01tr +1 yıl Sana Helal Olsun @SymrnaCityStyleKardeşim Vala Herkişi Bu İşi Beceremez 💯😀 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim hocam. Sevmek ve ilgilenmek lazım. Yorumla Osman01tr +1 yıl Doğru 💯😀 Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kalkıştım evet. Genelde pişman oldum. 1 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Oldu tabi sonuç hüsran:) 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Evet, kaç kez karıştım bilemiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kalkıştım yine olsa yine yaparım zaten bu şekilde insan kendini geliştirebilir ayda ne kadar ileriye gideceğini görebilir.
Hiç Kalkışmadım @SymrnaCityStyle Kardeşim Sen Çiçek Veya Kaktüsmü Besliyorsun?
Kaktüslerim vat hocam: )
Sana Helal Olsun @SymrnaCityStyle
Kardeşim Vala Herkişi Bu İşi Beceremez 💯😀
Teşekkür ederim hocam. Sevmek ve ilgilenmek lazım.
Doğru 💯😀
Kalkıştım evet. Genelde pişman oldum.
Oldu tabi sonuç hüsran:)
Evet, kaç kez karıştım bilemiyorum.
kaktüs tam olarak ben
Olduu