Kişilik & Karakter Senin için hayatta en kıymetlin ne? Lavinia0449 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Şu hayatta en kıymetli şey ne senin için (telefonun hariç )😄 Güncellemeler+1 yıl Sizden böyle şairane şeyler beklerdim vatandaş olmuyor böyle 😄🙊 Senin için hayatta en kıymetlin ne? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben kendim ve şahsım :D ileride eşim olursa da eşim sadece 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Çocuklarım , köpeğim , kedim , sigara ve çayım diyebilirim 🌺 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Hayattan zevk almayı biliyorsunuz Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok şükür olanla yetinmesini mutlu olmasını biliyorum diyelim herşeyin fazlası zarar çünkü Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evlatlarım...❤ 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 🤗♡♡ Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendim, annem, kitaplarım 0 3 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Kendini daima çok sevemli insan👍 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl *Sevmeli🤣 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Aynen öyle 😄 Yorumla
Özgemnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eşim, çocuklarım, annem ❤️ 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl En güzeli Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Maddi şeylere kıymet vermem. 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Maddiyat 'dan söz eden kim Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sorma böyle şeyler cevaplar çok enteresan olur 🤣 0 5 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Aaa neden ki senin için kıymet verdiğin bişey yok mu Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Var tabire öyle eşya falan değil Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Tamam işte Sen söyle seninkini Eşya demedim bende Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Edepsiz Uzaklaş burdan Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Eee uyardım ama ben seni Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zmaan ve para 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Hahahaha dimi ama Yorumla
Nes2mvarhayatta3 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Kendim 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Bencede Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ailem 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
querencia777 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ailem ve sağlıĝım. 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Mükemmel Yorumla
Selliinmiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ailem (kedim de dahil)❤️ 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 😊😊😊😊 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Oğlum 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl ♡ çok şanslısınız Yorumla uygargünn +1 yıl Ben öyleyim. Diğerini bilemem Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Evlatlarım ❤️ 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl AnnemisinNe güzel Yorumla Melioraa +1 yıl Evet😊 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailem 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl yatağım😀😀 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl dinlendigim en güzel yer 😂😂😂 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ailem 0 3 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Kesinlikle Yorumla Ajan_07 +1 yıl 😏😃 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Başka kimsem yok kız , arkadaş hepsi yalan Yorumla
destina_7 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kendim 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Dimi yaa Yorumla
HâLaycíBaśïï Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Altınım kdkd 0 5 Yorumla CanCancano +1 yıl Aha zengin kız Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Aynı fikirdeyim 😅 Yorumla HâLaycíBaśïï +1 yıl Sakin olun altın dediysek 4 tane tam altınım var kdkjdjd Yorumla CanCancano +1 yıl Başka yazlık falan ev dökül bakalım Yorumla HâLaycíBaśïï +1 yıl Ehhh sende dkkdkd Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Sarj cihazı 😅 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Ahahahah Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Silahim 0 4 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Hmm demiyim şimdi bişey Yorumla Cetin3240 +1 yıl De de Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Cızzzz Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boynumdaki 0 14 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Boynundaki? Kolyen Yorumla istanbulzede +1 yıl Soylemem Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Iyi söyleme😏 Yorumla istanbulzede +1 yıl Çok yaşa lavinia Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Sende gör abisii Yorumla istanbulzede +1 yıl Adın lavinia ve şarkıyı bilmiyor musun Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Benim bilip sevdiğim şiir var Sen bilme Lavina diyor şair😉 Sende bunu bilmiyorsundur Yorumla istanbulzede +1 yıl Benim adım lavinia değil ki Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla istanbulzede +1 yıl Haksız mıyım Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Haksız sın Yorumla istanbulzede +1 yıl Anlaşamıyoruz Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Ne alaka ama Yorumla istanbulzede +1 yıl Neyse boş ver ya zaten canım sıkılmıs Yorumla
Cocopera Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Sorma bunu bana 0 10 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Niyeki hiç biseye kıymet vermiyor musun Yorumla Cocopera +1 yıl Hiçbir şeyin kıymeti yok kıymet verdiğimi kaybettikten sonra Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Böyle düşünürsen yaşamanın da bi anlamı yok Sonuçta toprak olucaz Neden bu yaklaşım tarzı yani Yorumla Cocopera +1 yıl Senin adınla olan şiiri bilir misin? Yaşamın tadı şimdilerde yok evet. Bence artık hiç olmayacak Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Evet çok severim Özdemir Asafin o şiirini Yorumla Cocopera +1 yıl Cumhuriyet dönemi şairleri yabancı kadın ismi ile şiir yazdılar. Ancak Kimse Mona Roza şiiri kadar güzel anlam dolu şiir yazamadı Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Özdemir Asaf'in üzerine tanımam Bu kadar duyguyu güzel anlatan ve okuruna bu duyguları geçirebilen sayılı şairler arasında önde gelir benim için Yorumla Cocopera +1 yıl Şiir seviyor olman ne kadar güzel. Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Enerjini sömüren şeyler yerine Ruhumu besleyen şeyleri keşfettim... Yorumla Cocopera +1 yıl Onların ne olduğunu bana da söyler misin? Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aile önemlidir 0 1 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Bencede Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem 😍❤️ 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl 🤗👍👍👍👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙂👋 Yorumla
genctoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yiğenim 0 2 Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Yaa ne güzel Yorumla genctoprak +1 yıl Nedense kendi kızım gibi görüyorum 😊, sizde aynı hissi yaşıyor musunuz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben kendim ve şahsım :D
ileride eşim olursa da eşim sadece
Çocuklarım , köpeğim , kedim , sigara ve çayım diyebilirim 🌺
Hayattan zevk almayı biliyorsunuz
Çok şükür olanla yetinmesini mutlu olmasını biliyorum diyelim herşeyin fazlası zarar çünkü
Evlatlarım...❤
🤗♡♡
Kendim, annem, kitaplarım
Kendini daima çok sevemli insan👍
*Sevmeli🤣
Aynen öyle 😄
Eşim, çocuklarım, annem ❤️
En güzeli
Maddi şeylere kıymet vermem.
Maddiyat 'dan söz eden kim
Sorma böyle şeyler cevaplar çok enteresan olur 🤣
Aaa neden ki senin için kıymet verdiğin bişey yok mu
Var tabire öyle eşya falan değil
Tamam işte
Sen söyle seninkini
Eşya demedim bende
Edepsiz
Uzaklaş burdan
Eee uyardım ama ben seni
Hayatta en kıymetlim kendimim :))
Şairane mi? Millet aç aç
Zmaan ve para
Hahahaha dimi ama
Kendim
Bencede
Ailem
🤗🤗🤗
Ailem ve sağlıĝım.
Mükemmel
Ailem (kedim de dahil)❤️
😊😊😊😊
Oğlum
♡ çok şanslısınız
Ben öyleyim. Diğerini bilemem
Evlatlarım ❤️
Annemisin
Ne güzel
Evet😊
Ailem
Aynen öyle
yatağım😀😀
🤣🤣🤣
dinlendigim en güzel yer 😂😂😂
Ailem
Kesinlikle
😏😃
Başka kimsem yok kız , arkadaş hepsi yalan
kendim
Dimi yaa
Altınım kdkd
Aha zengin kız
Aynı fikirdeyim 😅
Sakin olun altın dediysek 4 tane tam altınım var kdkjdjd
Başka yazlık falan ev dökül bakalım
Ehhh sende dkkdkd
Sarj cihazı 😅
Ahahahah
Silahim
Hmm demiyim şimdi bişey
De de
Cızzzz
😒😒😒😒
Boynumdaki
Boynundaki? Kolyen
Soylemem
Iyi söyleme😏
Çok yaşa lavinia
Sende gör abisii
Adın lavinia ve şarkıyı bilmiyor musun
Benim bilip sevdiğim şiir var
Sen bilme Lavina diyor şair😉
Sende bunu bilmiyorsundur
Benim adım lavinia değil ki
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Haksız mıyım
Haksız sın
Anlaşamıyoruz
Ne alaka ama
Neyse boş ver ya zaten canım sıkılmıs
Kendimm
Şahsım.
Sorma bunu bana
Niyeki hiç biseye kıymet vermiyor musun
Hiçbir şeyin kıymeti yok kıymet verdiğimi kaybettikten sonra
Böyle düşünürsen yaşamanın da bi anlamı yok
Sonuçta toprak olucaz
Neden bu yaklaşım tarzı yani
Senin adınla olan şiiri bilir misin? Yaşamın tadı şimdilerde yok evet. Bence artık hiç olmayacak
Evet çok severim
Özdemir Asafin o şiirini
Cumhuriyet dönemi şairleri yabancı kadın ismi ile şiir yazdılar. Ancak Kimse Mona Roza şiiri kadar güzel anlam dolu şiir yazamadı
Özdemir Asaf'in üzerine tanımam
Bu kadar duyguyu güzel anlatan ve okuruna bu duyguları geçirebilen sayılı şairler arasında önde gelir benim için
Şiir seviyor olman ne kadar güzel.
Enerjini sömüren şeyler yerine
Ruhumu besleyen şeyleri keşfettim...
Onların ne olduğunu bana da söyler misin?
Aile önemlidir
Bencede
Ailem.
Kesinlikle
Annem 😍❤️
🤗👍👍👍👍
🙂👋
Ailem ve ben
🤗🤗🤗
Yiğenim
Yaa ne güzel
Nedense kendi kızım gibi görüyorum 😊, sizde aynı hissi yaşıyor musunuz?
şeyim