İlgimi çeken bir test daha :) bana kıskançlık çıktı. Peki sen hangisisin? onedio.com/.../7-olumcul-gunahtan-hangisi-sensin--401702
Cevabın nedir?
ŞEHvet çıktı yaa
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!
gif sorusu çıktı dil atan kadını seçtim şehvet çıktı ya01 Yorumla- +1 yıl
Doğal olarak
En İyi Cevaplar
- 42 Yorumla
- +1 yıl
:D eic'e aday :)
+1 yılŞehvet
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılSenin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
143
Cevap
152Cevap
Tembellik
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, tembellik. Dünyanın en aylak, en tembel, en umursamaz kişioğlu olman, kuvvetle muhtemel. Amma velakin şu yeryüzünde, peşinde koşacağın, kendini ölümüne adayacağın, seni karınca misali çalıştıracak bir nane var mı ki? Bizce yok! Bu yüzden yatmak, ve dahi yatmak ve inadına yatmak en iyisi. "Yatmayıp ne yapacam be!" diyorsun, haklı olabilirsin!
Eh doğru...01 Yorumla- +1 yıl
Yansıtıyor demekki
Senin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)
bende kıskancmısım, bılmıyordum ogrendım:)03 Yorumla- +1 yıl
Pelin kim
- +1 yıl
PEKİ. :D
Şehvet.
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılhiç de kıskanç değilim ama hep bu egom yüzünden böyle çıktı heralde :D
Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)01 Yorumla- +1 yıl
Bak bak :)
+1 yılŞehvet
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!
Ne alaka yahu :S01 Yorumla- +1 yıl
Seçimlerin öyleymiş :/
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Tembelmişim :)
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, tembellik. Dünyanın en aylak, en tembel, en umursamaz kişioğlu olman, kuvvetle muhtemel. Amma velakin şu yeryüzünde, peşinde koşacağın, kendini ölümüne adayacağın, seni karınca misali çalıştıracak bir nane var mı ki? Bizce yok! Bu yüzden yatmak, ve dahi yatmak ve inadına yatmak en iyisi. "Yatmayıp ne yapacam be!" diyorsun, haklı olabilirsin!01 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş
"Şehvet"
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
öfkee ya harbiden doğru çıktı bu yazanın aynısını yaşadım daha şimdi
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, öfke. "Öfkeyle kalkıp, zararla oturmak" deyimi, senin için söylenmiş olabilir. Bu öfken başına beladan başkasını getirmedi, haklı olduğun konularda bile haksız durumuna düştün. Ama sendeki öfke, saman alevi misali, parlayıp sönüyor. Ayrıca agresif olmasına agresifsin; ama en azından riyakar değilsin, arkadan iş çevirmiyorsun, dürüstsün. Asabisin kısacası, mazeretin de var!01 Yorumla- +1 yıl
biliyor işi
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.
**
Kuyruklu yalan.01 Yorumla- +1 yıl
Arada error yapıyor
Ohaaa. :)
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.04 Yorumla- +1 yıl
töbe bismilla :)
- +1 yıl
takılı kalma ya şeytan filan dediler korktum ben de :D
Evet, senin en büyük günahın, hiç şüphesiz Açgözlülük. Senin olanı/olduğunu düşündüğünü asla paylaşmazsın. Bencilsin yani. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu dünya üstünde bencil olmayan bir tane ademoğlu yoktur, ki "ben bencil değilim" diyen bencilin, açgözlünün önde gidenidir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin. Bir de böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var: Hayat bu noktaya getirdi seni!
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kibir
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.03 Yorumla- +1 yıl
Doğru mu :D
- +1 yıl
Doğal olarak haklısın
Dedi bana.04 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya
- +1 yıl
Biliyorum bana da joker çıkmıştı :)
+1 yılAçgözlülük DİDİ
Evet, senin en büyük günahın, hiç şüphesiz Açgözlülük. Senin olanı/olduğunu düşündüğünü asla paylaşmazsın. Bencilsin yani. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu dünya üstünde bencil olmayan bir tane ademoğlu yoktur, ki "ben bencil değilim" diyen bencilin, açgözlünün önde gidenidir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin. Bir de böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var: Hayat bu noktaya getirdi seni!
DİDİ01 Yorumla- +1 yıl
öyleymiş :)
sehvet ne alaka ya :)
hadi ya :)
Senin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)
02 Yorumla- +1 yıl
pelin kimse artık. :D
"Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!" :(
01 Yorumla- +1 yıl
farklı cevap :)
+1 yılSenin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
ŞEHVET :D
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!05 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler bayan çapkın :D
- +1 yıl
hemen hemen herkese şehvet çıkmış :D
- +1 yıl
Kıskançlık da favori :D
+1 yılSenin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :)
ya oku sonuna bak peline peline demiş ismimi nerden bildi * ghjkl02 Yorumla- +1 yıl
Herkese pelin diyor :)
- +1 yıl
hadi be
Kibir
:D02 Yorumla- +1 yıl
:D teşekkürler
+1 yılEvet, senin en büyük günahın, hiç şüphesiz Açgözlülük. Senin olanı/olduğunu düşündüğünü asla paylaşmazsın. Bencilsin yani. Ama şunu kabul etmek gerekir ki, şu dünya üstünde bencil olmayan bir tane ademoğlu yoktur, ki "ben bencil değilim" diyen bencilin, açgözlünün önde gidenidir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin. Bir de böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var: Hayat bu noktaya getirdi seni!
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. "Kibir" çıktı!
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
"Şehvet" çıktı!
yine cenabet şansım :D11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Senin en ölümcül günahın: Kıskançlık. Evet bazı noktalarda kıskanç olduğunu söylemek gerek. Mesela sana göre, komşunun çimeni seninkinden daha yeşildir. Ama bu kıskançlık sende, "benim üstümdekini aşağı çekeyim" şeklinde olmuyor, aksine onun üstüne çıkmak için motivasyon oluşturuyor. Ama gerçekten de bazıları şanslı doğuyor, onları kıskanmamak da elde değil. Bak Pelin'e, Pelin'e! :) ----
pelin kim lan?04 Yorumla- +1 yıl
bilmem ki kim
- +1 yıl
tercih meselesi çok karışmamak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
+1 yılSenin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın! :)
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ettim
Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yıl"Şehvet" çıktı!
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın! :))02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Rica ettim :D
"Şehvet" çıktı!
Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın!01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ozD2QQ.png
Kiskanclik. cikti ama verdigim cevaplarla kiskanclik arasinda bag kuramadim 👩🔫01 Yorumla- +1 yıl
Onlar kurmuş 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana bu çıktı
huhuuu kızlaaaar :P :DD06 Yorumla- +1 yıl
Kadın/erkek derken? :D
Cevap sahibi+1 yılonedio cinsiyetimi bilmediği içindir o yoksa yok öyle bişey bay çapkın tabiki de alla allaaa!! :@ :D :D
- +1 yıl
:DD
Cevap sahibi+1 yılo değil de bana hep sende şeytan tüyü var diyolar :/ hakkaten doğru mu ya bak şimdi :/
- +1 yıl
O kadar kaptırma ya :D
Cevap sahibi+1 yılama bunu birbirini tanımayan 4-5 farklı bayan söyledi :) şeytan tüyünü bilemem de sınıfta 100 kişide 13 erkektik biz kızların halinden derdinden falan anlıyorum muhabbetlerini zevklerini vs biliyorum ondan aram iyi hep bayanlarla :D
çok şehvetliyim :D02 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki :/
hiç kibirli olmasamda kibir çıktı inanırmısın :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=e1dvSlvZLG801 Yorumla- +1 yıl
delirtir video :D
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: KİBİR. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
Şehvet miş :D Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, şehvet. Öncelikle güzele karşı bariz bir zaafın olduğunu söylemek gerek. Güzel bir kadın/erkek gördüğün zaman kalp atışın hızlanıyor, bir anda kimyan değişiyor... Ve anında tüm yaşam amacın onu elde etmek oluyor, bu uğurda kural falan da tanımıyorsun, her yol mübah sana yani. Bu şehvet, senin her ne kadar başını belaya soksa da, sonuca götürdüğü de su götürmez bir gerçek, bay/bayan çapkın! Doğru diyor azcık çapkınımda :D
02 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
KİBİR
Senin en büyük günahın şeytanın da favorisi olan: Kibir. Kimsenin senin zeka seviyende olduğunu düşünmüyorsun, sana göre herkes aptal. Bir işi de eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar onlar. Bunun üstüne bir de çok bilmiş tavırları yok mu, ölür müsün, öldürür müsün! Sense beceriklisin, yeteneklisin, doğuştan farklısın: 7 milyarda 1'sin yani. Oturduğun yer fildişi kuleleri, egonsa Everest'in tepesinde. Bu kibir, boşuna değil yani.02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehvet!
yansıtıyor mu
Cevap sahibi+1 yılAzıcık :/
+1 yılÖfkeliymişim ben :)) . Senin en büyük günahın, hiç şüphesiz, öfke. "Öfkeyle kalkıp, zararla oturmak" deyimi, senin için söylenmiş olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
öfkelenme insanoğlu :)
saçma bana oburluk çıktı :D ki açıklamada benle alakalı değil bir kelime cümle bile koy.. yoksa ben uyumsuzlardan mıyım :P
02 Yorumla- +1 yıl
öylesin
çok değil bir 50-60 yıl sonra zebaniler söyleyecek zaten şimdiden merak etmiyorum bence sende etme malum ne gelirse ondan geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
maksat eğlence
Oburluk çıktı yaa ben hiç yemek yemem dogru duzgunn alla allaaa:ı
01 Yorumla- +1 yıl
seçimlerin bu yöndeymiş
Daha iki gün önce aynı testte kıskançlık çıkmıştı şimdi de yaptımda şehvete döndü o acaba :D
01 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı artık
- Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılBasligi gorunce sehvet yazacaktim ki test oldugunu gordum. Testi de yaptim vallahi sehvet..
01 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılSehvet cikti. Unlu bir psikologta bende gizli sehvet oldugumu soylemisti zaten sadecede hareketlerimi gozlemleyerek. Sapikmiyim l*n ben
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl davranıyorsan artık :)
kıskançlık çıktı alında hiç de kıskanç değilimdir..
01 Yorumla- +1 yıl
bozuk test çalışmıyor :)
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılSoruda şeytan seç diyo seçmem ben şeytan felan töbe töbe :)))
06 Yorumla- +1 yıl
peki :/
- +1 yıl
şehvet çıktı aman hemen surat yapıyon ya :)
- +1 yıl
:D teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim suratsız keçi arkadasım :)
- +1 yıl
o tam olarak benim. :)
- +1 yıl
Yanılmadığıma sevindim keçilik benimde ruhumda var :D
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. "Şehvet" çıktı!
Ya bırak Allah aşkına beni de çapkın yaptı ya ne diyim artık.01 Yorumla- +1 yıl
seçimlerin...
tembellik çıktı ama şöle bir şey üşengeçliğim tutmazsa yapılacak ne varsa çok hızlı yapıyorum bunun yüzünden kızıyolar bana 2 dakkada bitirecen die bazen birine mesaj atmaya bile eriniyom
01 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkür ediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/G1VRa7.png nayır bu ben olamam :)
04 Yorumla- +1 yıl
Öyleymişsin :/
- +1 yıl
yapacak birşey yok :)
+1 yılTembellik ve tam benlik ☺
Koala olmak bana gore 👏👏01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :D
+1 yılsanırım 2. ve 3. sorular da kim olduğumuzu söylüyoruz zaten onlar da sadece açıklıyor bana kibir çıktı bu arada
011 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bakacağım. Teşekkürler
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Olabilir 3 te daha bariz
- +1 yıl
diğer soruların çoğu zaten dikkat dağıtmak içindir :D onediyo yu çürüttük :DDD
- +1 yıl
Daha benim yapacak testlerim vardı ama :( olsun eğlenceli oluyor dimi :D
- +1 yıl
aynen :)) diğerlerini de çökertmeliyiz :D
- +1 yıl
Çökertme ya ekmek kapım burası benim :( :D
- +1 yıl
ahahaha yok öyle zaten seni de sevmemiştim :D ekmek yok sana bundan sonra
- +1 yıl
:DASDASFFd
- +1 yıl
Ekmeğimi taştan çıkartırım ben. Hıhh 😒
- +1 yıl
önünde taştan fazlası var güzelim :))
+1 yılŞehvet didi :))
https://i.hizliresim.com/ynQRR9.png01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim
- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılAhah kibir çıktı:)
https://i.hizliresim.com/gLaA65.png01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
Kıskanclık çıktı bu ölümcül günahımı biliyordum ama:)
01 Yorumla- +1 yıl
Yanii :)
+1 yılBenim en ölümcül gunahim ÖFKEymiş:)))
Halbu ki pamuk gibi insanım: pppppp04 Yorumla- +1 yıl
Öfke olmaz zaten bizde :DdD:
- +1 yıl
Degilmi yaa. Hiç bence test yanlış:)) :D:ppppp
- +1 yıl
Kesinlikle :D öfke kıskançlık filan olmaz bizde yoksa :D:Dd
- +1 yıl
:D:D:D)))
- Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz