1 bir bayana saygısız davranmaları
2 bir bayana karşı el kaldırmaları
3 kùfùrlu argo kelemeler konuşmaları ve tabiki birde yalan sòyleyip insanı aptal yerine koymaları
Peki sizlerdeki sinirli durumu nelerdir ☺
1 bir bayana saygısız davranmaları
2 bir bayana karşı el kaldırmaları
3 kùfùrlu argo kelemeler konuşmaları ve tabiki birde yalan sòyleyip insanı aptal yerine koymaları
Peki sizlerdeki sinirli durumu nelerdir ☺
Nankör tavırlar, bencil ve kendini gereğinden fazla önemseyen davranışlar ve ergence tripler. Trip atmanın, tartışmanın bile olgun bir tavırla gerçekleşmesinden yanayım.
Bak bu dediklerine katılıyorum
İnsanlarda sinir olduğum çok davranış var ama sadece 3 tane sayacak olsaydım mesela bir kadına kötü davranmaları. ona kaba konuşmaları derdim. ikincisi de hayvanlara kötü davranmaları. üçüncüsü de yalan söylemeleri yani iki yüzlü olmaları derdim.
Helal olsun sana be ablacim ayni ben😄 evet heleki bir kadina saygisiz sekilde davranmalari insanlarin inan bu duRum bende çok sinir yapiyor hatta varya bòyle onu yapan erkekleri kibrit suyunda yakasim var o derecede sevmiyirum
Teşekkür ederim abla kesinlikle katılıyorum sana :D :)
Sen bana hep katıl ablacım😊😄
Katılırım abla ne demek :D 😊 🌹
Cevap
12Cevap
Heleki bencil olan insanlara çok sinir olurum bende aslinda adı ùzerindè bencil iste kendinden baskasini dusunmezler bu bencil kelemesi biraz nankorluk anlamina geliyormu sence
1. Kendini beğenmiş tavırları.
2. Kendine bakmadan yaptıkları eleştiriler.
3. Boş konuşmaları.
👍👌👌
Titiz olmayan insana, cimri insana, herkesle samimi olan insana, dili başka özü başka insana, insana.. 😄
Benim sinirimi bozmasınlar mesela bayan mayanda dinlemiyorum 😌
Eee mesela ne yapardın diyelim bir bayan damarına bastı bey efendi 😄
El kaldırmam ama dilime hakim olamıyorum 😌
Kıskançlıktan laf söylemeler, kıskançlıktan burun kıvırmalar, kıskançlıktan tuhaf bakmalar
kùfùrlu argo kelemeler konuşmaları ve tabiki birde yalan sòyleyip insanı aptal yerine koymaları ve egolu olmalari
Bir Ortamda birini Ezen..
Birinin giyimine laf edenler
Bayanlara kalkan elin hala sağlam dolaşan insanlar...
Her konuda bilmişlik yapmaları kimsenin birbirini dinlememesi hep herkesin kendine haklı görmesi
Yalan konuşmaları
Egoist olmaları
Bayan Değil Kadın
Tskler kardesim
Yapma denilen birşeyi inatla yapmaları
takıntı yapmam pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?