Günümüzde fikirleri değişmiş ve oturmuş bir çok insan var onlar kimler merak ediyorum cevap veren çıkarsa sevinirim bende agnostiğim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dine inanmıyorum ve düşüncelerim de oturmuş değil henüz
Umarım kendine doğru gelen şeyleri araştıra araştıra bulursun ♡
Sen de sağol)
Neye inanırsan inan ya da inanma saygı duyarım umarım günümüzde böyle fikirler artar ♡ rica ederim
Bunu bilmiyorum artmalı mı atmamalı mı dinsizlik bir şey diyemem buna yobazlık azalması sadece din herkese özgür ve özel)
Bir insan dindar olsa bile felsefi düşünceleri ve evrim teorisini araştırsa benim gibi fikirleri destekleyenlere "Lut kavmi, doğru yolu umarım bulursun" gibi şeyler demese iyi olurdu. Bir laf var dinde zorlama yok diye evet yok ama çoğu insan etiket yapıştırır gibi konuşuyor
İslamfobik olmaktan korkuyorum bunlar yüzünden
Ahahah anladım öyle olanları insan gibi saymıyorum bu da benim kötü bir huyum
Mesela ben Müslümanım diyen biri vardı konuşuyorduk falan ama çok farklı birşeye inanıyordu sadece Müslümanım diyordu yani bilinçli biriydi koyun gibi değil yani kendini tanımaya çalışıyor
Aile baskıları yüzünden bir çok insan bu durumu yaşıyor, bir kere anne fikrim bu dedim git namaz kıl dedi JZJZH ama babam açık fikirli ona bu durumu desemde hiçbir şey demez eminim
Evet haklısın mesela ben annemle tartışmam konuşmam genelde
Babamla tartışmak bile keyifli biraz o beni alttan alıyor biraz da ben onu
Sohbeti güzel bide adamın
Babalar neden hep Altan alan taraf anneler daha sabit fikirli ya
Benim babam aşırı duygusal ve sanatçı biri o yüzden empatik yani anlayışlı bide kızıyım yani öyle olmalı💅🏻
Anne maalesef ki rakip gibi görüyor kızlarını benim şahsi düşüncem bide kültür farkı da var şimdi baya zıtlar onlar😅😅
Annen nasıl rakip görüyor? Sizi o doğurdu ya xjxjx babam yurt dışında olduğu için modernleşti yoksa beterdi valla, şahsen ne anneci ne babacıyım Türkiyeden kurtulma biletim babam olduğu için daha çok elimden geleni yapmam gerek ama xjxj
Annem şöyle bir şey yapıcam herşeyi kurcalar sonra yapmamam için soğutur beni ondan giyim kıyafet herhangi bir karar hobi arkadaş hatta sevgili bile o yüzden kimle ne yaptığımı gizliyorum) en iyisi onda olsun ister
Yurtdışına gitme şansın varsa git valla ne güzel mis gibi hahahha
Ben ikisini de uzak tutuyorum kendimden 😂😂 ne halleri varsa görsünler salsınlar beni ben de rahatlayım bir kendime geleyim
Her gün ablam ve annemle yüz yüze bakan ben istesem de uzaklasamam zbzjzb
İslamı kabul etmeyen ve soruları olan herkesi beklerim 😊
Reklam da yaptı ooh
İnadından dolayı yüz çevirene ayıracak vaktimiz yok anlayacaksınız da ölümden sonra dönüşü yok bu işin bb
Benimle aynı fikirleri taşıyan insanların da zerre umrunda değilsin okuyup araştır biraz Muhammed'in ve bir çok peygamberin yaptığı yanlışları iyi öğrenmiş olursun kendi dinini aç oku derim
Okuduğum ve idrak ettiğim için bu kadar sahip çıkıyorum siz bunu yapmadığınız/yapamadığınız için bu yanlış yollara düşmüşsünüz..
Ölene kadar bu yoldayım, haberin olsun dininde zorlama yok o kadar ayetlerde de yazıyor Dinine uygun hoşgörülü davranmak zorundasın günah yoluna gitme mümin kardeş cehennemde yanarsın mazallah
Evet Zorlama yok ama sonuçlarına herkes katlanacak o yüzden adı islamdır eslem kökünden gelmektedir kendi özgür iradesiyle isteyerek teslim olmak gerek..
Gelecekte ki çocuklarıma dediklerinim tam tersini aşılayıp istediği dini ya da düşünceyi seçmesini sağlayacağım sırf bu yüzden bir tane çocuk yapacağım ileride ki gelecek nesillerime bilgi ve araştırma yüceliği sunsun. Son olarak burası arabistan değil Türkiye haberin olsun. Din adı altında millete baskı uygulamaya bayılıyorsun git Arabistana reis
Yaksamlar bu muhabbet sıktı daha da yazarsan engelliyorum
Agnostik değilim ama araştırıyorum şu an merak ediyorum
Birisine böyle konular hakkında soru sorduğunda cevapsız kaldıklarında araştırmanın önemini iyice anlayacaksın ve eğlenceli djdjd
Dianond’dan gördüm bi kaç kitap aldım. Okumayı da seviyorum zaten
Diamond abi her yerde djdj
Kitabını aldım
Ne kadar?
Bende agnostikmisim ismini söylediğin iyi oldu teşekkürler araştırdım ateistlikten farklı bence ve benimde hissettiğim bu tam anlamıyla
Ateizm bana çok garip geliyor mantıken bence de felsefi düşünmek daha kolay ve iyi
Aynen nötr olmak gibi bişey agnostikler
Ben bir dine inanmıyorum. Peki sence tanrının var olup olmadığını bilmek önemli mi?
Hayır ama her şekilde araştırmak iyidir, bu konular hakkında konuştuğumda karşı taraf benden daha çok biliyorsa çoğu şeyi öğrenmiş oluyorum ama yobaz ve Lut kavmi diye koşuşturan biriyse kaçıyorum
Sadece tanrıya inanıyorum.
Deizm?
Yani
İlk bende öyleydim daha çok araştırdıkça içinden çıkamadım felsefeye kaydım senin yol da mantıklı
Hayatın kendisi felsefe zaten.
Hayatın kendisi cehennem Türkiye sağ olsun
Türkiyemiz sağ olsun, ilelebet payidar kalsın, bize cehennemi yaşatanlar defolsun.
Akp aldı ya yakında Arap ülkesi olacağız
Asla araplaşmayacağız.
Agnostiğim
İyi agnostizm e katılan insanlar varmış valla xjxjx
Evet çok var
Hristiyan ben
bende agnostiğim