Benim mesela horon sesi kadar sinirlendiren bir ses yok. Duyduğum an göz bebeklerim titriyor. Karadenizli olsam da müziklerini hiç sevmem.

Benim mesela horon sesi kadar sinirlendiren bir ses yok. Duyduğum an göz bebeklerim titriyor. Karadenizli olsam da müziklerini hiç sevmem.
O aslında sevmemekten değil?
Kulağınıza ağır gelen frekanslar olduğu için o sesi kaldiramiyorsunuz
İnsan kulağına bazı frekanslar ağır gelir hatta cinnet geçirirsiniz
İnsanları seslerle delirtebilirsiniz bile
Mesela ben megafon sesine çok hassasım evet bildiğiniz megafon ?
Bide bunlara yüksek frekansta sesi açıp yayın yaptığınızda tüm mahalle ayağa kalkar
Daha yasicak bi iki şeyim var ama yazamıyorum
Modern hayat bizi resmen çökertti
Ormana gitsem sadece kuş sesleri rüzgar sesi bazanda bi sessizlik çöküyoya? İşte o an kalbim duruyo sanki
Sizi çok iyi anlıyorum
Evet ya o yüzden olabilir. Bugün mesela inatla yanımda yüksek seste müzik çalındı. Sinirden ağlayacaktım...
Hani şu atış poligonlarinda kulak üstü ses kesen kulaklıklar varya ondan bitane almayı düşünüyorum o sevmediğim sesler ortaya çıkınca kulağıma takip huzuru dinlemek istiyorum
Mantıklı hareket yapılabilir.😄
Size o inadı yapan kişi ya da kişiler kusura bakmayın da zalimdir yani
Her kim olursa olsun bi insanı rahatsiz edicek hareketi inatla yapıyorsa o insana şakacı denmez zalim denir
Zaten tartıştım o yüzden inatla devam etti. Yani aynen öyle bu inattan çok başka bir şey.
Sanırım egolu insanlar var sadece. bir de adaletsizlik var diyebilirim yani bir çok şey o kadar adaletsiz yapılıyor ki mesela mutlu olması gereken insanların ya da kişilerin mutsuz olması acı çekmesi gibi ya da mesela kötülerin etraf da öylece dolaşması gibi veya kadınlara değer verilmemesi gibi.
ya da doğa kirleten insanların öyle ceza almadan dolaşması gibi yani ben kendi hayatımı geçtim zaten artık beklentim yok ama dünyada yaşanan şeyleri ne zaman görsem sanırım sinirlerim bozuluyor
biraz bu yüzden de zaten umursamamayı deniyorum pek çünkü düşündüğüm zaman daha kötü oluyor bu durum benim için. .
Mesela beni de en çok üzen ve sinirlendiren olaylardan biri de okul çağındaki çocukların çalışması mendil, su satması. Veya hayvanlara işkence edenlerin sadece para cezası alması..
Kolay sinirlenen bir yapıya sahip değilim velakin günümüz dünyasında sinirlenecek onca bahane sayabilirim...
Fakat bunların içinde öylesi var ki bahane değil benim için eyleme geçme sebebidır.
Söyle ki sokak ortasında çocuklarına bağıran kızan hatta bir ileriye seviyeye gidip döven ebeveynlerden nefret ederim.
Gördüğüm an şalterim atar...
Bu tiplerden etrafta bolca var. Bense hergün görüyorum maalesef.😐 erkek olsaydım ben de döverdim. Ama 50 kilo beni öğrenci bile döver. O yüzden konuşarak anlaşıyoruz.😅
Kavga etmeyi hiçbir zaman tasvip etmedim etmiyorum da.. Ama konu çocuksa kaldıramıyorum. Sırf bu huyum yüzünden Adapazarın da 1 gece nezarette yatmıştım. Pişman mıyım? Değilim bugün olsun yine yaparım.
😅 o zaman kavgalarıma seni çağırıyorum.
Her kavgana gelemem maalesef. Çağırdığın kavganın önemi büyük olmalı 😎
😒
😉.
Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Örneğin, bazı insanları trafik sıkışıklığı, yüksek sesle konuşma, düzensiz davranışlar, hoş olmayan kokular veya düşük seviyeli insan davranışları gibi faktörler sinirlendirebilir. Ancak bu liste kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin sinirlerini bozan farklı şeyler olabilir.
Cevap
9Cevap
Korna sesi.. duyunca tiksiniyorum. Hele şu düğün konvoylarindaki yok mu. Hâlâ o toplu Korna sesinin mantığını çözebilmiş değilim
Çok aşırı abart egzoz.
Onu sadece tofaşcılar sever bence.😅
Nasıl Karadenizlisin sen 😅ben Samsunluyum horon oynamam ama dinlemek fena değil yani
maalesef sevemiyorum
🤷♂️sen slow dinle
Boş yere başımın etini yiyen çenesi düşükler
Gurultu
Evet yüksek sesle dinlenen her şey beni de sinirlendirir.
Bakımsız kadinlar
İlgisiz anne baba
ha bu uşağu alun buradan
haksızlık
duramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?