yaklaşık 1 senedir sevgiliyiz size çocuğu tanıtıyım:
20 yaşında
aşırı fazla sigara içiyor (1.5 pakete yakın günde)
9 saat çalışıyor
sessiz sakin birisi ama konuştuğunda muhabbeti çok sarar
aşırı zeki birisi
küçüklükten kalan ciddi travmaları olduğunu söylemişti biraz kurcalamaya çalıştığımda önemi kalmadı diyip geçiştiriyor
günde 3 4 saat civarı uyuyor gözlerinin altı genelde mosmor fakat normal hayatında bakımlı birisi
kısacası böyle birisi fakat bazı davranışlarına anlam yükleyemiyorum ve bu tarz derin konularda onunla konuşmaya çalıştığımda aşırı mantıklı konuşup beni susturmayı başarıyor
genelde sigaranın filtresini çıkarıp içiyor aynı şekilde bir kere denedim fakat tadında bir değişiklik yok ilk kez nedenini sorduğumda sabırlı olmak bana göre değil sanırım diyip gülüyor sonrasında sorduğumda alışkanlık diyip geçiştiriyor tanıdığı arkadaşım falan olsa sormak isterdim ama çocuğun bir arkadaşı da yok. bu haliyle bırakmak istemiyorum zararlı bir şey olduğunu duydum ve farkettiğim bir şey daha var geceleri veya müzik dinlerken bu olayı çok abartarak yapıyor
ilişkimize gelirsek:
bu zamana kadar haksız olduğum konuların hepsini alttan aldı
özel günleri asla unutmaz
ne zaman ararsam açar
özellikle modum düşük olduğu zaman çoğu psikologtan daha iyi akıl veriyor ve modumu toparlamama yardımcı oluyor
beni gerçekten mutlu etmesini biliyor ve dünyadaki tek kızmışım gibi davranıyor
bunları söylememin sebebi böyle alışkanlığı olan birisinin ilişkiye kötü yansıtabiliceğini düşünürsünüz diye söylemiştim lütfen yardımcı olun psikoloğa mı gitsek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer