Aslında 29 Mayıs doğum günümdü ama ben bugün diyeceğim EDİN DZEKO' dan dolayı :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç mutlu olmadım
sürekli yağıyor ve kapalı güneş çıktığı gün mutlu olmuştum :)
Kocamı aldattığım an
Neden peki bu kadar öfke duydunuz eşinize karşı?
Öfke için değil zevk için yapıyorum marjinal hayatı seviyorum
Keşke evlenmeseydin dostum bunu öğrendiğinde bunun sorunları çok farklı olabilir ama
Düzenli hayatım olsun istedim yakalanmam 2 . telefonumu eve sokmuyorum
Nasıl saklayabiliyorsun ki dışarda? Ve birinin sana santaj yapmayacağını nasıl biliyorsun?
Niye yapsın sonuçta karşılıklı zevk alıyoruz
Bi zaman sonra sıkılacaksın ve yapışkan biriyse sana saracak bunun sonucu santaja a kadar gider.
Sanmam niye yapışsın kocamdan korkar zaten kendisinin de hayatı tehlikeye girebilir göze alamaz kolay kolay hiçbir erkek kolay kolay
Korkak biriyse doğrudur ama bence riskli böyle olayları tek ve tanımadığın biriyle yapsan hep farklı tadlar hemde sıkılmazsın.
Sıkılıyorum 20 den fazla kişiyle aldattım şimdiye kadar sorun olmadı hiç
Şaka yapıyorsun bence ya da trol.
İnanmak zorunda değilsiniz neden yalan söyleyeyim ki
Gizli olmanız burası KS olması bana böyle düşündürdü.
KS de niye troll yapayım gizliyim çünkü fazla mesaj geliyor
Engelle geç burada dişi olman bile mesaj sebebi zaten :D
Hayır diyen çok az erkek var öyle olmasa bu kadar çok parntner bulamazdım kendime
Buradan o amaçla bulmak çok garip açıkcası nasıl güveniyorsun ki?
Biraz konuşunca sohbet falan oluyor şehirde aynıysa tamam
Burada bu işler dönüyor biliyordur da bu kadar basit olması ilginç.
Kim biliyor
Telefon yanlış düzeltmiş biliyordum da basit olması ilginçime gitti hanımefendi.
İki tarafta istekliyse oluyor
Zaten benim görüşüm %95 erkekler ülkemizde nefes alsa yeter diyor ama bence Seks de de 2 tarafında istekli olması dışında güzelliği olması daha ateşli ve keyifli bir seks ortaya çıkarır.
Geçtiğimiz akşamdı.
Ben depremden beri mutsuzum valla unuttum artık.
Teyze olacakmışım 🐣🐣
Nişanlandığım gün
Mutlu değilim
neden
Mutlu değilim
neden
Hayatım acı ile geçti hala da o şekilde geçiyor
:( umarım düzelir dost
Bu ülkede imkansız
Neden imkansız olsun ülkede?
Öyle ülke durumuna bakarsan anlarsın vesselam
Her şeyi ülkeye bağlamak ne garip. Çalışıp kazandığında istediğin her şeyi yapabiliyorsun oysa ki?
Haklısın kardeşim öğretmen adayıyım atanacagim yerlere söyle bir baktım
İlçeden 60 km uzakta bir yer ve market sağlık ocağı olmayan bir mezra okul nasıl bir yer bilmiyorum lojman bulabilecek miyim bulamazsan gidis geliş nasıl yapcam
Sonra küçümsemek haddime değil şu an işçiden bile düşük maaşımız var hepsini geçtim ev alsan 1-2 trilyon araba alsan oranı ali sekment 400 k ve benim maaşım max ek ders vs 13 bin ev kirası mi ödeyim ev eşyası mi alım giyim yemek mi harcim para mı biriktirim
Bir de şu var dostum bu kadar sıkışıklığın içinde tatil ihtiyacım olacak biraz gezmek nefes almak aaaa maalesef o da para ile daha ucuz seçenek olan antidepresan tercih edeceğim şu an baba eline bakıyorum atama bekliyorum mülakat kalkmadı daha daha sayım mi ülke durumu sana göre güzel geliyor zannediyorum kimin taraftarı olduğunda belli kardeşim daha da yazmak istemiyorum
Mesela ben maasimla her gün kestane balı manda yoğurdu yiyemicem dimi
Gizlenmene gerek yoktu bu 1. cisi. Ulaşım konusunda her türlü bir yer bulabilirsin. Bu doğu köylerinde de böyledir. Maaşa gelelim 15 bin küsür maaş nasıl bir işçiden az oluyor. Kiraya gelelim doğuda kiralar 13 k felan değil. Araba ev konuları her zaman zor olmustur 21 yıl içerisinde değil sadece . Tatil de çok basit ben bak asgari ile bunları yapabiliyorum.
Benim taraftarı olduğum grup dışında şöyle bakalım K. k nın bu ülkeye neler verdiği ne bakalım SSGK yı batırmak insanların maaşlarını ödiyememek. 2023 de İzmir de bak narlıdere insanlar su kuyruğunda para yı her türlü kazanabilirsin ki .
AL SANA AKIL VERİYİM GİT 500 TANE MİDYE AL MİDYECİDEN 750 TL 100 TANE 150 TL DİR TOPTAN ALDIGIN İCİN 4 TL DEN SAT 400 TANE SAT 1600 TL PARA YAPARSIN 850 TL günlüğün olur buda ÖĞRETMENLİKTEN ÇOK BİR ÜCRET. nerdeyse 2 katı hemen hemen. hatta bırak 400 ü 300 tane sat gene 1200 tl 450 tl ye günlüğün gelir asgari ücret miktarında.
BEN CE BAHANE ARAMAK YERİNE PARA KAZANMA YOLLARINI ARAMAK DAHA MANTIKLI.
ÜLKEMİZDE EKONOMİ VE SURİYELİ BAKIMINDAN BEN DE ELEŞTİRİYORUM AMA BU ÜLKEYİ ŞU AN DAHA İYİ YÖNETEBİLECEK KİSİ YOK. ADAM %0.1 OYA CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI VERİYOR :d
Okumaya tenezzül bile etmicem kolay gelsin
Zoruna gittiği içindir :D İyi günler
Aynen
Olmadı