En nefret ettiğin kişiyle/olayla birebire kalakalırsın... vs
En kızgın olduğun anlarda yaptığın şey ne oldu?
En nefret ettiğin kişiyle/olayla birebire kalakalırsın... vs
Ben de bazen hayata sürekli kızıyordum yani istediklerim olmadığı için bir kişiye değil ama hayatın kendisine kızgınlığım vardı. o zamanlarda sakinleşmek için maalesef sigara içiyordum. çünkü sigara beni çok rahatlatıyor gerçekten bir de sakinleşmek için kahve içiyordum tabi ki de. bunların dışında uzaklaşıp sessiz sakin bir yer bulup şarkı da dinliyordum günaydın abla <3 :)
Birine orantısız şiddet uyguladım
İkisi de olsu. Haksız yere dövdüğüm beni affetti, ben kendimi affedemedim, haklı olanları hatırladıkça tekrar sinirleniyorum
Spor daha napayım yav😅 20 yıldır uğraşıyorum. Çocuğa iftira atılmış, kavgadan sonra öğrendim haksız olduğumu
🙋♀️ Güno 🤍 Kıvılcım gibi nefesimi tuttuyorum bazen de odada hiperaktif olup birbirine katıyorum biseyleri
Enn iyisii 👏
🥱 😻 yiaa tişikkirler eic için 🧡
Cevap
24Cevap
Nasıl bir kızgınlık şayet sinirse sakinleşmeye çalışırım öbür türlüyse karşı apartmandaki komşumu sabaha kadar s*kerim
Yumruk atıp dolap aynasının camını kırmaktı.
Anlık ortam durum değiştirip sonrasında sebep-sonuç ilişkisiyle çözmeye çalışmak
Sakinlesmeye çalışırım ama imkanı yok olmuyor. Kendi kendime öfkemin dinmesini beklerim bir şekilde
Kesinlikle müzik dinlemek. İnsan psikolojisi tını üzerinden kesinlikle rahatlıyor.
İş yerindeydim gözüm dönmüştü şefin üstüne yürümüştüm dümdüz gittim küfürler falan bir şey diyememişti 😅
Disari cikip kizlara bakip su benim olsa söyle böyle yaparim deyip baska düsünüp kafa dagitiyorum
Tek başıma dışarda sigara içip dolanırım sakinleşene kadar ortamdan uzak kalmak en güzeli
mastürbasyon yapıp duvarlara renk katıyorum 5-6 kere peşpeşe
Uzaklaşmak
Her şeyden
Ardarda sigara içmek, söylenmek.
bahçeye gider çayımı demler içerim
O ortamdan ayrılır kafamı dağıtmaya giderim
Mazlumu getirin derim
İnsanlara çatmak, kendi kendime konuşmak
olay yerini terk etmek
Susmak başka bişe yapmam
Hiçbir şey
Bagirmakk