Kişilik & Karakter Uyku tutmamasının sebebi sizde ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dizi izliyorum ben ilk sezon bitmeden uyumayacağım gibi Güncellemeler+1 yıl El Inocente diye bir ispanyol dizisi var şimdilik iyi gidiyor tavsiye ederim Uyku tutmamasının sebebi sizde ne? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Stres olabilir benimde uykum gelmiyor 0 0 Yorumla
strongmen0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Keşke benimde öyle bir derdim olsa gece vardiyasındayim uykusuzluktan ayakta uyuyorum 1 0 Yorumla
sedanursevcan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Senin canının istememesi birşeylere ilgilenmen eğer uykuya odaklanırsan uyursun 1 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sabahlarsın Muhtemeln Belli Oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Stres olabilir benimde uykum gelmiyor
Keşke benimde öyle bir derdim olsa gece vardiyasındayim uykusuzluktan ayakta uyuyorum
Senin canının istememesi birşeylere ilgilenmen eğer uykuya odaklanırsan uyursun
Sabahlarsın Muhtemeln Belli Oldu
klasik o evladı btc yi izliyorum
Yalnızlık olabilir 😁
boş ver..
Hangisi?
Bende dizi izlerken öyle oluyorum
Ne izliyosun
Sıcak ve nem
Yanlızlik stresinden
İsin mi yok