Red pillci incel orduları hangi kadın sizi bu kadar üzdü de bu kadar aşağılık kompleksine girdiniz diyeceğim ama komple kadın cinsi karşısında girmişsiniz. Biyolojiyi savunuyoruz adı altında her şeyi çözdüğünüzü savunup biyolojiyi, evrimi, evrimsel psikolojiyi bir tek sizin anlamaya kafanız yetiyormuş gibi çaresizce yaptığınız kadın düşmanlığı nedir? Özgürleşen kadın karşısında kendinizi nasıl da nasıl da küçük hissediyorsunuz kendinizi. Kadınlarla yarışmayı bırakın. Elinizde şiddetten, agresyondan, kadınların hak ve özgürlüklerini baskılamaktan başka güç yok. İncel ordusu toplanmış ataerkiyi geri getirmeye çalışıyor. Kadınların değişiminden NEDEN rahatsızsınız, bir düşünün bakalım incel orduları. NEDEN bu iki yüzlü, yalancı çabalarınız? Üzerinde bir düşünün bakalım red pillci iğrenç kadın düşmanları sonra kendi çüklerinizden dolayı içinde bulunduğunuz acizlik durumunu ve her türlü şiddetinizi görebilirsiniz belki.
Öncelikle buradaki yorumları üzülerek okuduğumu belirtmek isterim.
Ben de kırmızı haplıyım ve kadın düşmanı değilim.
12 yıldır evliyim ve bir kızım var. Evlenmeden önceki hayatımda çok sayıda kadınla birlikte oldum. Eşimi çok seviyorum, bugüne dek bir problem de yaşamadım. Yani kadın konusunda sizin tabirinizle "ezik" olmadığımı düşünüyorum.
Makine Yüksek Mühendisiyim, çift işim var. Birincisi rutin işim ve bu işimde bulunduğum şehrin Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi' ne bağlı bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Diğeri daha çok hobi olarak yaptığım ve otomotiv sektöründe hizmet veren bir işletmeye danışmanlık işidir. Yani kariyer konusunda da sizin tabirinizle "ezik" değilim.
Kadınlar istese de beni üzemezler. çünkü hayatımın merkezinde değiller. Hayatımın merkezinde ben varım. Kendimi geliştirmek için yaptığım her şeyi, daha eğitimli, daha çağdaş, daha başarılı ve daha üretken olabilmek adına yaptım. Hiçbir şekilde kadınlara ulaşmak gibi bir kaygım veya eksikliğim olmadı. Bugün evli olduğumu bildiği halde çok sayıda kadından rahatsız edici şekilde ilgi görüyorum. En korkunç olan kısmı ise bu kadınların bir kısmının evli olmaları.
Siz kadınlar nasıl ki kendinizi hayatınızın merkezinde tutuyorsanız, biz kırmızı haplı alfa erkekler de aynısını yapıyoruz.
Siz kadınlar nasıl ki kadınları mal gibi gören, onları kullanmaya çalışan, belki bir gecelik hatta birkaç dakikalık zevkten ibaret gören erkeklerden nefret ediyorsanız biz kırmızı haplı erkekler de aynı şekilde erkekleri köleleştirmeye çalışan, erkekleri cüzdan veya damızlık hayvan olarak gören, sadece vajinası var diye kendini hiç geliştirmeksizin, bu dünyaya ve insanlığa zerre kadar katkısı olmaksızın "Ben en iyi erkeğe layığım" yalanını her gün kendine söyleyen, bulunduğu hiçbir yerde fark yaratamayan kadınlardan ve onların aşırı pompalanmış öforilerinden nefret ediyoruz.
Bizler de sizin gibi kadın ve erkeğin kanunlar önünde eşit olması gerektiğini savunuyoruz, ancak gelinen noktada kanun önünde kesinlikle eşit olmadığımıza, sadece penisimiz var diye potansiyel tecavüzcü, tacizci, ahlaksız olarak görülmemize, eşimizden ayrılmamız halinde evladımızı bile kanunen annesi kadar göremeyişimize, eşlerimizin ihtiyacı olmamasına rağmen evlatlarımız dışında kendilerine özel nafaka taleplerinin kayıtsız şartsız kabulüne karşı çıkıyoruz.
"Kırmızı Hap" terimini bir yerlerden duymuş ve kadın - erkek ilişkilerini yeni çözmeye çalışan ergen çocuklarının elbette sizin şikayet ettiğiniz şekilde hezeyanları vardır. Ancak bunları muhatap alıp burada yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yazmanız sizi onlardan farklı kılıyor mu? ya da haklı gösteriyor mu?110 Yorumla
Soran+1 yılKırmızı hap ve yüceltilen maskulenite yanlış bilgiler içeriyor. Gerçekleri çarpıtıyorsunuz. Kadınların kırılganlıklarını fırsat bilip ezip ardından kendinizi kahraman gibi gösteriyorsunuz. Gençliğinizde yeteri kadar yakışıklı olmadığınız için yaşayamadığınız seks hayatının acısını sonradan değerli olacağız gibi yalanlarla örtmeye çalışıyorsunuz. Olmayacaksınız, çirkinsiniz ama belki bir kadın paranız için ilkim sensin diye kandırır sizi. Yakışıklılarla deli gibi seksler yaşayıp evlenirken tesettüre giren kadınlar biliyorum. Ağzın açık kalır kadınların ne yalanlar söylediklerini bilseniz. HAYATTA şüphelenmezsiniz. Kendi sisteminizin kölesisiniz. Kadınlar sizi istemiyor, kullanıyor. Kadınlar sizin kadar para kazanamıyor diye eziyorsunuz genetik fakiri erkekler olarak. Sana yazan kadınlar sadece seni kullanmak için yazıyordur. Ya da uzun boyluysan seks için de istiyorlardır. Ancak kısa boyluysan sadece paran ve karınla kaynaklarını paylaştığın için bakıyorlar sana. Kadınları jungle'de yaşar gibi tutmaya çalışıyorsunuz çünkü değersizsiniz.
Narsistik kadınlarla olmak zorunda değilsiniz hiçbir zaman değildiniz ancak siz, "biz o kadınlarla ilişki kurmamak için toplandık" yalanı ile kadın erkek eşitliğine karşı çıkıyorsunuz. Sizin derdiniz can sıkıntısı ve kibir. Kendi hayatlarının, varoluşlarının sorumluluğunu alamayan; dünyaya gelmiş olmanın nefes alıyor olmanın sorumluluğunu alamayan eziklersiniz. Kadınlar kendilerine hayat kurmakta erkeğe oranla daha çok zorlanıyor. Bunu fırsat biliyorsunuz. Asıl beta erkekler sizlersiniz. Gerçek betalarsınız. İlişki kurmanın çevre şartlarına uyum sağlamaya bağlı olduğunu, kişinin sosyal zekasıyla bağlantılı olduğunu görmezden gelip aşırı uçtaki kadınları örnek göstererek komple kadın haklarına karşı geliyorsunuz bunu eminim yer yer içten içe siz de hissediyorsunuz ama görmezden gelmek işinize geliyor.
Soran+1 yılMeslekerin ve diplomanlarınla kendini kanıtlama çabanda içten içe "onay istemenden" başka bir şey dğeil. Klasik delüzyon içinde yaşayan kafası gitmiş hapçı. O kadar düşüksünüz ki... Evli olduğun halde kaç kadın seni s... kmek istiyor umrumda bile değil. Seks normal bir şey, kim ne yapıyorsa yapsın. Eğer boylu poslu bir adamsan kadınların becermek isteyeceği bir erkeksindir. Zaten normal bir şey bu. Sizler cinsel obje olmanın acısını kaldıramadığınız için kadınları gücünüzle eziyorsunuz. Çünkü kadınlar erkeklere cinsel obje olarak bakarken de seçici. Her zaman seçici kadınlar. Erkeler ise değil. Güzel, çirkin, kısa, uzun, genç, yaşlı fark etmiyor. Hepsiyle yatmaya hazır. Ama kadınlar için öyle değil. Kadınlar si. mek için erkek seçiyor. Bu da gücü kadınlara veriyor sizler kadınları köelelştirmeye çalışıyorsunuz. BİZLER ERKEKLERE DOĞRUDAN BİR KÖTÜLÜK YAPMIYORUZ, SİZİN DOĞRUDAN YAPTIĞINIZ BİR KÖTÜLÜK VAR. Beta erkek sensin, senin fikirlerin beta erkek zihniyeti.
Soran+1 yılBütün kadınlar evlenmek istemiyor, çocuk sahibi olmak istemiyor. Biyolojiyi, evrimi bir siz bilmiyorsunuz. Bir siz insan değilsiniz. Kadın da ERKEK KADAR insan. Sadece biyolojimiz daha farklı. Bütün kadınlar anne olmayı seçmiyor, başka bir varlığın bakımının sorumluluğunu almak istemiyor.
Ben İngilizce öğretmeniyim. Okul öncesi ve ana sınıflarına giriyorum. Sınıfımın yarısı kız, yarısı erkek. Bizim gücümüzle yarışamazsınız. Erkek denen varlığa bakım sağlayanlar da dişi cinsi. Ve sizin yalanınızın içindeki gibi erkekler mantıksal, kadınlar duygusal varlıklar değiller. 1001 yalanınızdan biri sadece bu. Bu sizin kendi toksik dünyanızda özgüven depolayabilmek için uydurduğunuz yalanlardan sadece 1 tanesi! Aşırı derecede aciz varlıklarsınız.
Aklımıza zincir vuramazsınız. Bir gün büyüyüp bizden üstün olacak ve sperm bağışından başka hiçbir işe yaramayan, kadınların daha başarısız oldukları alanları gösterip üstünlük kurmaya çalışan, "kadınların kendi kendilerine hayatta kalamayacağı" yalanını uydurarak kadınları kendilerine köleleştirmeye çalışan, geleneksel evlilik düzenini sırf vajina bulabilmek ve kendilerine köle alabilmek için devam ettirmeye çalışan narsistik, delüzyon içinde yaşayan aciz varlıklarsınız. Kadınların size muhtaç olmasını istiyorsunuz çünkü aksi halde bozuk genlerinizi kimse almazdı. Genç ve yakışıklı boylu poslu erkekler dururken kadınların sizin gibi patates olmuş 30 yaş üstü erkeklere muhtaç olmasını istiyorsunuz. Fikirleriniz erkeğin üstünlüğünün merkeze alındığı bir sistem oluşturuyor. Buna KÖTÜLÜK denir ve kadınlar bunu görebiliyor. Erkekleri kullanıp kullanıp atıyor yeni nesil kadınlar. Hak ettiğiniz şey bu.
Soran+1 yılKadınlar para kazandıkça geleneksel evlilikten uzak duruyor. Çünkü onlar için karlı değil. Golden köpekler gibi tutuyorsunuz kadınları. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşı tarafa yapıyorsunuz.
Olması gereken zorunlu şeyler yok. Parayı elinde bulunduran pek çok kadın da kendilerinden genç erkeklerle olmayı tercih ediyor çünkü gençlerin spermleri daha kaliteli durumdadır bir erkek yaşlandıkça vücudundaki bu kaliteyi kaybeder. Erkeklerin olması gereken kesin şeyler varmış gibi yansıtma çabaları, gençliklerinde kızlarla arası iyi olmayan erkeklerin ya da narsizmi yüksek erkeklerin egosunu tatmin etme çabasıdır. Zaten gerçeklerin öyle olmadıklarını bildiklerinden en son mutlaka kadın erkek eşitliğine karşı çıkarak kadın erkek eşitliğine karşı çıkan kadınların ezildiği fikirlerle gelirler aksi halde dedikleri eşyler gerçek olmaz çünkü. Erkekler kendilerini kadından küçük hissettikleri için bu ezmeye ihtiyaç duyarlar.
İnsanlar ellerinde olan seçenekleri değerlendirir ve kendisine bir partner bulmaya çalışır, olması gereken diye bir şey yoktur. 30lu yaşlarındaki bir kadın istediği erkeğin genlerini alabilir çünkü çocuğu karnında taşıyıp uzun süre harcayacak olan odur. Erkek ise sadece sperm bağışlayıcıdır. Bu gerçekliği kaldıramadığınız için kadınları baskılama amacınız. Buna da olması gereken diyorsunuz çünkü o kadar çaresizsiniz. Dahası sadece kadınları değil gücü elinde bulundurmayan erkekleri de eziyorsunuz. Birbirinizi bile eziyorsunuz ataerkil düzende. Birbirinizle savaşıyor, güç yarışına giriyor zayıf erkeği eziyorsunuz. Güçlü erkek zayıf erkeği eziyor. Dünyadaki bir sürü kötülük sizin elinizden çıkıyor. Olması gereken kesin şeyler varmış gibi yansıtan erkekler; egoları kadınlar karşısında zedelenmiş, kendilerini kadından küçük hisseden ve bu tür dalaşmalar ile kendisini iyi hissetmeye çalışan erkeklerdir.
Soran+1 yılBunlar Pr. Dr. Sam Vaknin'in videosundan. YT'de bulabilirsin.
1. 25 yaşından küçük insanlar arasında seks düşüşte: cinsel partner sayısı ve seks sıklığı önceki nesillere göre daha düşük.
2. hipergami değil, hipogami: kadınlar daha eğitimli ve erkekler kadar kazanıyor.
3. kadınlar erkeklerden daha fazla p*rno tüketiyor - ancak hepsi video değil, metin tabanlı veya gif şeklinde p*rno da var.
4. son 40 yılda yapılan araştırmalar, batı'da kadın cinselliği hakkında bildiğimizi sandığımız her şeyi alt üst etti. birkaç örnek:
-kadınlar çoğunlukla oral klitoral stimülasyondan orgazm olur. vajinal penetrasyon bu sonucu her zaman vermez.
-kadınların östrus (yumurtlama) sırasında aldatma olasılığı daha yüksektir.
5. kadınların lezbiyen olma olasılığı, erkeklerin eşcinsel olma olasılığından üç kat daha fazladır. kadınlar; lezbiyenliği, cinselliklerini tatmin etmek için sonradan öğrenebiliyorlar. ve iki kadının birbirine oral yapması kadınların bağını ve dayanışmalarını da artırıyor.
6. kadınlar tek gecelik ilişkiler için yakışıklı erkekleri, uzun süreli ilişkiler için ise sabit geliri olan erkekleri tercih eder. çiftlerde sekssiz ilişkilerin (%21) ve sadakatsizliğin (%45) tabloların dışında kalmasına şaşmamalı. rakamlar muhtemelen büyük ölçüde eksik bildiriliyor.
7. kadınların başlıca cinsel fantazilerinden biri, seks partisine katılmak. ancak sadece yaklaşık %8'i fantzilerine göre hareket edebiliyor. hala o kadar da özgürce yaşamıyoruz demek ki.
8. kadınlar gündelik seksi arzular (erkekler kadar olmasa da), ancak risk, sosyal damgalanma ve orgazm boşluğu gibi kaygılar onları caydırır. bu engellerin kaldırılması, tamamen yabancılarla bile yatma isteklerini artırır.
6. genç kadınların çoğu genellikle sarhoş olduklarında seks yapar. sarhoşluk; bağlanmamak, bağ kurmamak, derin ilişkiler kurmamak anlamına gelir.
Soran+1 yıl7. kadınlar grup sekste kendilerini güçlenmiş ve arzulanmış hissediyorlar ve bunu denedikten sonra erkeklerden daha çok istiyorlar. grup seks isteğini daha çok erkek başlatıyor ancak devam ettirmek isteyen taraf daha çok kadınlar oluyor.
8. kadınlar, tek eşliliğin cinsel monotonluğundan erkeklerden daha çabuk yorulur. giderek artan bir şekilde, kadınlar kararlı ilişkilerden kaçınanlardır. boşanmaların büyük çoğunluğu kadınlar tarafından başlatılıyor.
9. bekar kadınların çoğu seksten uzak duruyor, ancak önemli bir azınlık (yaklaşık %20) ilişki, flört ve grup seks (seks partileri) ile dolu bir hayat sürüyor. kadınlar daha özgür ve güçlü olsalardı ve kendilerini güvende hissetselerdi bu %20 daha da artar mıydı?
10. çok daha az kadın evleniyor ve çok daha az kadın çocuk sahibi oluyor. tüm sanayileşmiş ülkelerde geçerli bu. nüfuslar ingiltere'den rusya'ya ve çin'e kadar her yerde hızla yaşlanıyor ve azalıyor.
11. çoğu kadının "bir gün evlenmek" gibi belirsiz bir hedefi olsa da; okul, kariyer, seyahat ve arkadaşlarla eğlenmeyi kararlı bir ilişkiye sahip olmanın çok üstüne koyuyorlar. çocuklardan bir özlem olarak bile bahseden çok az kadın var. çoğu hayatı boyunca çocuk özlemi gütmediklerini söylüyorlar.
12. kadınların yaklaşık üçte biri ömür boyu bekar ve altıda biri de lezbiyen.
Söyledikleriniz yalanlardan oluşuyor. Söyledikleriniz erkeğin elindeki parayla kadını manipüle etmesinden, kendisine köleleştirmesinden geçiyor. Kadınlar fiziksel olarak daha zayıf ve erkekler risk alma konusunda daha kabiliyetli. Cinsiyetçilik erkeklerin bu yönlerini kullanarak kadınlara yaptıkları baskı ve zorbalık. Her şeyiniz YALAN DOLAN! Bunun tek çözümü kadınların erkekleri yetiştirmeyi bırakması.
Söylediğiniz şeyler YALAN DOLU. Maske takmış şeytanlarsınız.- 1 yıl
O kadar radikal ve mantıksızsın ki.
“Kırmızı haplı erkekler de aynı şekilde erkekleri köleleştirmeye çalışan, erkekleri cüzdan veya damızlık hayvan olarak gören, sadece vajinası var diye kendini hiç geliştirmeksizin, bu dünyaya ve insanlığa zerre kadar katkısı olmaksızın "Ben en iyi erkeğe layığım" yalanını her gün kendine söyleyen, bulunduğu hiçbir yerde fark yaratamayan kadınlardan ve onların aşırı pompalanmış öforilerinden nefret ediyoruz.”-bu ifadelerine o kadar güldüm ki😂.
Öncelikle sen eğer karşındaki kişiye güzelliği üzerinden değer verirsen ve onu cinsel obje olarak görürsen bir kadını o da sana parana göre değer verir her şey karşılıklı olmayan karakterinize bakıcak değil.
Diğer söylediklerinse o kadar deli saçması şeyler ki, öncelikle hiçbir erkek köleleştirilmiuor bu ülkede köleleşen sadece kadınlar hep gidip çalışıyoruz, artı yemek, bulaşık, çamaşır ev temizliği, çocuk bakımı vs her şey de bize yükleniyor bir de kendini paşa sanan erkekler kendine hizmet bekliyor. Daha kadınlara yapılan o kadar baskıyı saymıyorum bile saysam buraya sığmaz. Siz erkeklere verilen tek sorumluluk para kasanmanız onu da kölelik olatak görecek kadar eziksiniz çoğunuzun eşi de çalışıyorken bir de. Ve dünyaya penisiniz ile geldiniz diye kendinizi herşeyi yapmaya layık gören, dünyaya , insanlığa hiçbir katkı sağlamadan kendinizi”en iyi ve en güzel “ kadını da layık gören sizlersiniz. Ve bu ülkede pohpohlanarak büyütülenler erkekler, kızlar değil ve biz tüm bu erkeklerden ve onların şişmiş egolarından nefret ediyoruz. Durumu çarpırtmada üstünüze yok.
- 1 yıl
En çok güldüğüm kısmı ise eşitlik konusunda olan saçam açıklamaların. Kimse erkeklerin sadece penisi var diye tacizci, ahlaksız, sapık olarak görmüyor bu açıklamandan zaten ne kadar radikal olduğun ortada. Bu ülkede bir çok sapık, tacizci, istismarcı erkek var ve bir çok kadın ve çocuk tacize, tcvze maruz kalıyor, öldürülüyor ve bu kişiler gerek töre, namus, gerek kadın şöyle giydi, tam tcz yapmadım vs diye bahaneler üreterek tutuklanmıyor , hiçbiri ceza almıyor. Tacize maruz kalan, tehdit edilen kadından delil isteniyor. Kadın tacize uöradığında dur video mu çekeyim diyecek nasıl kanıtlayacak. Bu şekilde kadınların hayatı hiçe sayılıyor. EVET NE HUKUKTA NE TOPLUMSAL DÜZEYDE KESİNLİKLE EŞİT DEĞİLİZ, KADINLARIN HAKLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR, ERKEK EGEMENLİK HUKUKTA DA TOPLUMSAL DÜZEYDE DE BASKIN. Ve biz de bu haksızlığa karşı çıkıyoruz.
İstanbul sözleşmesi sizin gibiler çarpıtıp güya kadın şikayet ettiğinde erkek tutuklanıyormuş gibi algı yaratıyorsunuz. Oysa sadece soruşturma başlatılıyor ve erkeğin suçu tespit edilirse erkek hapsediliyor eğer kadın iftira atmışsa kadın hapsediliyor ancak işte sizin gibi ezik erkekler kendinizi mağdur gösterip suçu kadına atıyorsunuz. Penisi var diye sapık sanılyormuş. Zaten redpill ci erkekdrn mantık beklenmez
Boşanma konusuna gelinceyse evde çocuğuna ilgi göstermeyen, bakımını kadına yıkan erkeklerin iş boşanmaya gelince yalandan çocuk kavgası vermesi oldukça komik. Çocuğun yaşı azsa zaten çocuk anneye verilmeli erkeğe verilirse çocuk heba olur bunu kaç kere gördük, erkekler çocuğa bakmıyor, kendi keyfini sürüyor. Anneye verilmesi durumunda da zaten haftasonu baba istediği kadar göre biliyor. Büyükse zaten çocuk kendi kararını veriyor. burada sana ve senin gibi eziklere girip çıkan ne acaba. - 1 yıl
Bir çok kadınla beraber oldum diyorsun gururla aynısını bir kadın yapsa söylemediğiniz laf kalmaz bu da ikiyüzlülüğünüzü gösteriyor. Karını çpk seviyormuşsun eminim öyledir hiç aldatmamışsındır ha gerçi aldatman sevgine engel değil dimi😂Bu kadar pisliksiniz işte siz kendiniz dışında hiç kimseyi sevemezsiniz, evladınızı bile o kızına o kadar üzülüyorum ki, umarım ölrsün de kız bir an önce böyle iğrenç babadan kurtulur.
Bir kadın olarak hiç bir erkek beni asla üzmedi ve üzemezde çünke hayatımın merkezinde değil kıyısında bile değiller. Hayatımın merkezinde ben varım ve her şey benim için, son derece yüksek eğitimli (Manchester universitesi bilgisayar bilimi lisans ve ETH yüksek lisans), kendini geliştirmiş, başarılı ve zeki bireyim. Hayatımda erkekler hiç umrumda olmadı ve her zaman yüksek talep gördüm. Evli erkeklerin de ilgi göstermesi benim için son derece rahatsız ediciydi.
Bu arada evli kadınlarla beraber olan bir sürü evli erkek var yine klasik bir erkek olarak tek taraflı bakmışsın. Yani diyeceğim o ki, redpilci, kadın düşmanı, ezik bir erkeksin. Anlatımlarından her şey aşikar zaten. Bir redpilci erkek objektif olamazdı zaten. İnkar etmen gerçekleri değiştirmiyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemsiyorsunuz kendinizi yapmayın bunu !
Gelişin kardeşim kim ne diyor.
Önünde duran mı var olsa zaten bu şansı bulamazdınız.
Buda tezinizi çürütür.
Ilk seçme seçilme hakkını kadınlara veren ülke kim aceba 🤷🏻♂️
Bizde kadın herzaman hak ettiği değeri gördü.
Bi kaç tane hırtı timsal alıp koskoca bir topluma mâl edemezsiniz.
Her istediğinizi yapıyorsunuz zaten asıl sizdeki bu doyumsuzluk nedir bizde onu anlamadık.
Ne yapalım bizde erkek doğmuşuz kesip atalım mı hanım efendi. 🤦♂️
Sanki bi siz zorluk çekiyorsunuz.
Bu dünyanın kuruluş amacı sınamak ve zorlamak.
Herşeyi kavrayıp asıl amacı çözemediyseniz.
Zaten ne anlatsak boş !
Hepimiz bişeylerin zorluğunu çekiyoruz.02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın tabiki. aslında senin şu verdiğin tepki benim kadın düşmanları karşısında hissettiği ve verdiğim tepkiye o kadar benziyor ki. senin şu dediklerin var ya "Ne yapalım bizde erkek doğmuşuz kesip atalım mı hanım efendi.
Sanki bi siz zorluk çekiyorsunuz.
Bu dünyanın kuruluş amacı sınamak ve zorlamak.
Herşeyi kavrayıp asıl amacı çözemediyseniz.
Zaten ne anlatsak boş !
Hepimiz bişeylerin zorluğunu çekiyoruz." işte aynılarını ben de kadınların hak ve özgürlükleriyle derdi olan tiplere söylemek istiyorum. öyle dertleri var ki kadınlarla anlatamıyorum. ben de bunlara anlatmak istiyorum ne yapalım kadın olmayı mı değiştirelim. yaşamak varolmak zaten böyle bir şey. hayatta hepimizin dertleri sorunları var. yaşamanın varolmanın sorumluluğunu alabilmemiz, kendimizle barışmamız biraz gülüp geçebilmemiz lazım. işte ben de bunları kadın düşmanlarına söylemek istiyorum. biz mi yarattık cinsiyetleri. özür dilerim sizin gibi iyi kişileri de stres altına sokuyoruz. benim bu öfkem karşısında nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum çok benzer hisler içindeyiz aslında. bütün insanlar aynı değildir sonuçta. haklısınız bi kaç tane hırtı timsal alıp koskoca bir topluma mâl etmemek lazım bu hırtlar her zaman varolacak. onlar ciddiye bile alınmayacak tipler zaten.
Cevap sahibi+1 yılHepimiz insanız.
Makina aşşağı yukarı aynı verilen.
Içine yazılan yazılım önemli.
Empati yeteneği de koyulmalı.
Bu kodlamanın içine insan yetiştirirken.
Eğitim ailede başlar.
Şikâyet etmek değiştiremeyeceğimiz şeylerden şikayet etmek yerine, bence tasarlayabileceğimiz geleceğe odaklanmalıyız.
Çocuklarınızı yetiştirme sırası size geldiyse kuşak olarak.
Güç sizdedir, şekillendiriniz.
Çocuğun içine iyi tohumlar ekerseniz, meyve bahçesi olur.
Ama yabani otların bitmesine yayılmasına müsade edersenizde toplumun ayrik otu içinde olmasından şikayet edemezsiniz.
Şu anda bizim elimize geçti ipler.
Her birey kendinden daha kaliteli bir insan yetişmesine uğraşsa ondan gelende daha kalitelisi için uğraşsa bu döngüyü yakalarsak millet olarak. Işte o zaman çıkarız aydınlığa.
Çocuğu anlamak önemli, yeteneği keşfedilip yönlendirilmeli.
Süre gelen hurafeleri kulağına üflemekle sadece kendinden bi tane daha çıkartırsın. Bu eskiden kopya çıkarma kağıtları vardı aynı öyle.
3 tane olmasın 1 tane olsun ama ham kalmasın o insan pişir onu bana göre bu toplum böyle düzelir.
Sadece yakınmakla ele bisey geçmez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunları anaları dogurmamis sicmis lağım fareleri 😂 kendilerini doğuran anaya bacılarına saygıları olsa tüm kadınlara yansırdı ama demekki aile yapıları böyle napcan inceller yalnız ölmeye mahkumdur
26 Yorumla
Soran+1 yılyalnızlık sorun değil bence. isteyen yalnız olsun. keşke kadın karşısında girdikleri aşağılıkk kompleksinden kurtulsalar. Bence son nefeslerine kadar kadınlardan irrite olarak, özgür kadınlara tilt olarak yaşayacaklar. Özgüvenli, kimseye zarar vermeden kendi özgürlüğü çerçevesinde özgürce yaşayan kadın gördükçe kuduracaklar. Aşağılık kompleksinden dolayı bu kadınları baskılama çabaları.
Soran+1 yıl@NARMENN ahahahha erkek... Git sosyal medyada kadın düşmanlığı yap. kadınların hakları olmasın özgürlükleri olmasın diye ağla. hadi canım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşmanlığın alasını siz yapıp bi de sağda solda zırlayıp duyar kasıyorsun işiniz gücünüz erkekleri manipüle etmek max women işte
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de AYNISINI erkekler yapıyor gibi hissediyorum biliyor musun! seni kadın yapsak da bir görebilsen keşke İKİ YÜZLÜ aşağılık kompleksine girmiş kadınlara sataşıp duran ezik erkekleri. kadınların hak ve özgürlüklerini yasal olarak baskılamaya çalışıyorlar. öyle bir örgütlenmişler ki kadın düşmanları. kadından sadece kadın oldukları için nefret ediyorlar. Sağda solda zırlayıp duyar kasan kadınlar için üzgünüm. ama bütün kadınlar aynı değil. o tip kezbanları hayatınıza almayın o zaman he deyin geçin. eşitliği savunun ve bunu anlayamayan samimiyetsiz kadınlara he deyin geçin muhattap olmayın. güç olarak eşit olamıyoruz ama maddi manevi eşit olabiliriz. düzgün kişileri hayatımıza almak bizim sorumluluğmuz. bunu başaramadığımızda karşı cinse saldırmak kibirden başka bir şey değil.
- +1 yıl
Öyle birini niye hayatıma alayım mk delii miyim sağda solda sosyal medyada sürekli ağlayan zırlayan sizlersiniz bunu bilmek için illa birilerini hayatımıza mı almak gerekiyor saçmalama her şey bariz ortada mağarada yaşamayan bunu bilir
+1 yılGeneli öyle degil bir kere islamda kadın değerli
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Eyvallah
Tam bir distopya kitap arkası sözü okuyormuş gibi hissettim neden bu öfke
04 Yorumla
Soran+1 yılah kadın olsan anlardın. öyle öyle öyle büyük kompleksli, kendilerini değersiz ve aşağıda hisseden bu yüzden kadına sataşarak rahatlayan kadın düşmanlarıki bunlar yalancılıkları, iki yüzlülükleri o kadar sinsi ki... Anlatamıyorum... varoluşsal bunalımlarını bile kadın nefretiyle atmaya çalışıyor inceller. yaşamlarının, varoluşlarının sorumluluklarını alamayan tipler kadınların hak ve özgürlükleriyle derdi olan tipler. kibirlerinde boğulurlar umarım son nefeslerine kadar kadınlardan irrite olarak, kadınlardan nefret ederek yaşarlar. kibirlerinde boğulsunlar.
Soran+1 yılingilizce öğretmenliği
Kudursunlar ohhh
10 YorumlaSen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben kadınımın güçlü olmasını isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler <3<3<3<3<3<3 Sen de eminim çok güçlüsündür. İnsanın gücü içeriden gelir bence zaten, kimin ne yaşadığını bilemeyiz. İnsanlar eşittir herkesin eşit hak ve özgürlüğü vardır :'). Umarım hep sağlam, dürüst, güzel insanlarla karşılaşırsın kimse üzmez seni. <3
- +1 yıl
İyi dileklerin için teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhepsini katmayaydın iyiydi
10 Yorumla
1 yılKadınlar şeytan soyudur adamlar haklı kotusunuz
00 YorumlaNe gevelemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılataerkil düzen maalesf
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer