Kişilik & Karakter Ölmeden önce yapmak istedikleriniz nedir? harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yamaç paraşütü, deniz/okyanus altına tüp ile inmek ve astronot olarak uzaya çıkmak aya türk bayargı dikmek falan isterdim nedir sizin ölmeden önce yapmak istedikleriniz Güncellemeler+1 yıl Konumuzda çeyiz alışverişi Ölmeden önce yapmak istedikleriniz nedir? Cevapla Deniz Soruları Fal Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Aşkı yaşamak 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şuanlık yok 0 2 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Şu anlık olması gerekemezki cocukkende olabilir Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Hatırlamıyorjm Yorumla
asperastra Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Doları 1 tl yapmak isterdim 0 2 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Niye 1 TL yapiyon 00.1 yap biraz feraha kavuşalım Yorumla asperastra +1 yıl Çok düşürmedim bereketi kaçmasın diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşkı yaşamak
Şuanlık yok
Şu anlık olması gerekemezki cocukkende olabilir
Hatırlamıyorjm
Doları 1 tl yapmak isterdim
Niye 1 TL yapiyon 00.1 yap biraz feraha kavuşalım
Çok düşürmedim bereketi kaçmasın diye