Kişilik & Karakter Hangi gözler aklınızda kaldı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Ne çok çektik şu kahvelerden..Hangi gözler aklınızda kaldı? Hangi gözler aklınızda kaldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç bir göz aklımda kalmadı. sadece kendi gözlerim aklıma şu an. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu şeyin gözü değil mi ya 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimin şeyinin gözü 😀 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Hsh aklımdan geçen göz Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Güzel baksın da hangi renk olursa olsun ✨ 1 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yeşil severim de haha kahvelerden çektik ne cektiysek hahaa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin gözlerinde kahve dimi Yorumla Derinmavi27 +1 yıl Hayır yeşil Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne güzel Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Güldüğünde, gözleri incecik çizgi olurdu. Ela gözlü bir güzelin gözleri aklımda kaldı. 2 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Hic bir gözler aklımda kalmadı çunku kalınacak gibi degildi 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Ben hep mavi gözle sınandım 2021 ve 2013 kahverengi gözle sınandım 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Düşünüyorummmmm yok. Mevzu renkler de değil bakanda 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aklımda kalan yok ama kahverengi gözleri bi ayrı beğeniyorum. 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç sorma ne çektik şu kahveli gözden 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başımıza daşş yağsaydı 🙄 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Valla kafam kadar dolu yağdı 😅😂 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl kedi gözlü insanları sevmem bana iyi gelmiyorlar😏 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kahvenin olayı başka. Anlam var keskinlik var 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mavi gözler lakin hiçte mavi gözlü birini görmedim 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hic biri 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ela gözler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç bir göz aklımda kalmadı. sadece kendi gözlerim aklıma şu an.
Bu şeyin gözü değil mi ya
Kimin şeyinin gözü 😀
Hsh aklımdan geçen göz
😀
Güzel baksın da hangi renk olursa olsun ✨
Yeşil severim de haha kahvelerden çektik ne cektiysek hahaa
Senin gözlerinde kahve dimi
Hayır yeşil
Aaa ne güzel
Güldüğünde, gözleri incecik çizgi olurdu. Ela gözlü bir güzelin gözleri aklımda kaldı.
Hic bir gözler aklımda kalmadı çunku kalınacak gibi degildi
Ben hep mavi gözle sınandım 2021 ve 2013 kahverengi gözle sınandım
Düşünüyorummmmm yok. Mevzu renkler de değil bakanda
Aklımda kalan yok ama kahverengi gözleri bi ayrı beğeniyorum.
Saouronun gözü :D
Hiç sorma ne çektik şu kahveli gözden 😂
Başımıza daşş yağsaydı 🙄
Valla kafam kadar dolu yağdı 😅😂
kedi gözlü insanları sevmem bana iyi gelmiyorlar😏
Aklimda kalan bir göz yok..
Kahvenin olayı başka. Anlam var keskinlik var
Ela gözler aklımdan çıkmıyor
Mavi gözler lakin hiçte mavi gözlü birini görmedim
Hic biri
Bende kahveyim
Kahverengi