En garip arkadaş edinme anılarınızı? Arkadaş edinirken kişilik ve karakterine önem verir misiniz?

En garip arkadaş edinme anılarınızı? Arkadaş edinirken kişilik ve karakterine önem verir misiniz?

Aslında tuhaf arkadaş edinme anılarım yok pek yani gerçek hayatta ya okul çevresinden ya da akrabalardan arkadaşlarım olmuştu ya da mesela oturduğum mahallede. ama sanaldan tuhaf oluyor bazen :) mesela sanaldan konuştuğum arkadaşımın arkadaşı ile arkadaş oluyorum ya da mesela birden samimi gelmeye başlıyor o şekilde konuşarak anlaşıyorum ama gerçek hayatta bildiğim ya da hatırladığım tuhaf arkadaş anılarım olmadı..
Eskisehir'den İstanbul'a araba ile giderken, yolda otostop yapan iki kizkardesi arabama aldim. Onlari babalarinin evine kadar goturmustum. O kiz kardeslerim ile hala bagim vardir. Ne zaman bir derleri olsa ABIIII diye yazarlar. Ne zaman istanbuldan gecsem ugrar ailelerini ziyaret ederim. Cok iyi insanlar.
@Shivers ile olmuştu aynı dolmuştaydık. Para uzattım bir kişi uzatabilir misiniz demiştim. O sıra KS'de soru filan şikayet ettiğini gördüm. Ben de eski modlardanım diyerek sohbete başladık. Her hafta buluşuruz şu an. Hafta sonu napıyorsun ☺️
Güzel bir tesadüf olmuş.. 😄
Tesadüfleri severiz 🙄😅
😄
Hayat zaten bir senaryo değil mi? ☺️
Bizler hayat denilen tiyatronun içerisinde bulunan figüranlardan ibaretiz. Hepimiz hayatın farklı renklerinde oyunumuzu icra ediyoruz. ☺️
Günün güzel geçsin mümin insan ☺️
Üniversite yıllarımda, pizzacıda oturuyoruz arkadaşımla, bizden yaşça büyük bir kadın, küt diye çantasını koydu masaya, aaa cadilara bak en güzel masaya oturmuşlar, lavaboya gidip geliyorum şimdi dedi 😀 avukatmış, sonrasında çok defa görüşüp sohbet etmiştik, çok da yemek yedim ondan, öğrencisin ayağına 😀
Hakikaten çok garip.. 🤣🤣
Cevap
7Cevap
12 yılı devirdiğim şahısla her gün tanışıyorum ama kopamıyorum..😅
Bitmeyen bir tanışma serüvenimiz var hangisini anlatayım ki..😂
🤣🤣
Ünv ders notunu istemiştim vermemişti bana çok uyuz olmuştum ona sonradan en yakın arkadaş olduk şu an en sevdiğim arkadaşım az cektirmedi bana sjsjsjsj
Üniversitede , sınıfta anime izliyordum arkamdaki çocuk da anime seviyormuş öyle muhabbet kurup arkadaş olmuştuk.
Gemide çalışırken bir sürü dünyadan arkadaşım var, çoğu ülkede sokak ingilizcesiyle anlaştığım insanlar var ,,,,
Myfrend çok var bende
Mescidde saçma bir sebepten konuşmaya başladık hala konuşuyoruz ~ ℳ
Garip var mı hatırlamıyorum ama 3-5 dakika sohbet edince tanıyabiliyorum insanları az çok :) Yapmacık olmayıp dürüst olması yeterli :)
Lisenin ilk yılı boğazımı sıkıp beni duvara vuran kız şu an en yakın arkadaşlarımdan biri 😄
Trafik kazası yapıp arkadaş olduğum kişiyle hâlâ arkadaşız 😂
😌 birkaç değişik anım var tabi
Arkadaş tutmam
Olmadi
pisuvarda işerken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?