Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben bunlar yazılsın isterdim
"Yalnızlık, kendini keşfetmek için en iyi şirkettir." "Birçok insanın yalnız olduğu zamanlarda olduğundan daha iyi düşündüğünü fark ettim." - "Bir insanın yalnız hissetmesi, toplumun bizi gerçekten anlamadığını değil, kendimizi gerçekten anlamadığımızı gösterir." - "Yalnızlık, insanın kendi kendisiyle dost olabilme sanatını öğretir." - "Yalnızlık, gerçek dostluğun ne anlama geldiğini anlamamızı sağlar." - "Yalnızlık, insanın kendi iç dünyasında keşfedilmeyi bekleyen hazine dolu bir ada gibidir." -
Munker Nekir Sorguya Çeker: Rabbin kim? Cevap: Rabbim Tanrı. MÜNKER Nekir sorar hangi Tanrı Zeus mu? Odin mi? Ay tanrısı mı, Güneş tanrısı mı? Şimşek Tanrısı mı? Cevap: 1932 de Tanrı Uludur diye ezan okutulduğunu duymuştum ama hiç aklıma gelmemişti bu. Soru 2: Peygamberin kim? Cevap Mustafa Kemal Atatürk. Münker Nekir cevap verir. 1931 yılında liseler için yazdığı zorunlu tarih ders kitabında Kur'an Muhammedin uydurduğu dindir diyerek Allah'ın kanunlarına hakaret eden gökten indiği sanılan kitaplar diyerek tüm dinleri inkâr eden bir adam nasıl senin önderin olur? Soru 3 : kitabın ne? Kitabım nutuk. Münker Nekir cevap verir: bu kitapta Müslümanlığı bir kenara bırakalım diyor hiç mi okumadın? Soru 4 : Kelime-i şehadet getirebilir misin?
Cevap: Ey büyük Atatürk açtığın yolda. Cevap: Tamam tamam hadi cehennemin en alt katmanına. Kişi sevdiği ile beraberdir🔥
Çeşitli sözler var bununla ilgili ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem, bu düşünceler tamamen saçmalıktan ibarettir, biz güzel bakalım güzel düşünelim mekânın cennet olsun mümin kardeşim
Valla ben sözlere değil belgelere inanan biriyim. İnanmayan 1931 yılında Atatürk'ün imzası ile basılan, Kemalizm devri resmi tarih ders kitaplarını alıp okuyabilir. Şimdi münker Nekir'e mi saçmalık dedin, Yoksa Atatürk'ün bastırdığı kitaba mı dedin orasını anlamadım ama umarım münker Nekir'e değildir
yazsa da yazmasa da okumak isteyen adam okur zaten. Ama mezar başıma gelip yalandan kımse gözyaşı dökmesin. Dünyada yeterince yalan suratlarını görmüşüm bide yukarıdan onları görüp hissetmek istemem.