Kişilik & Karakter Ne olmak istedin? şu an ne iş yapıyorsunuz? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor sizde hayalinizi yasıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl nerdesiniz? Güncellemeler+1 yıl aaaaaaaa Ne olmak istedin? şu an ne iş yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. oyuncu 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Beli bi hayalim yoktu küçükenDansçı, manken ya da ressam olmak istiyordum şu an işim yok öğrenciyim 2 3 Yorumla ironman57 +1 yıl işsiz güçsüz :D Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Xdxdbsjnd sen ne iş yapıyorsun ki Yorumla ironman57 +1 yıl mühendislik :D Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Asker olmak istiyordum, biyolog oldum. MEmnunum Allah'a şükür. 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl hep şükür kanka. D Yorumla Traianus +1 yıl Aynen hep şükür :) Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Hayalimiz yoktu belkide Şu an bu durumda olmamamızın sebebide bu ellam dsds 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Psikoloji okumak isterdim.Şu anda boş geziyorum : ) 0 8 Yorumla ironman57 +1 yıl ama bak kalfalık yapmıyorsun gezebiliyorsun :D yaaa okusan şimdi anlatırdım çocukluguma inerdik :D Yorumla u lotus-patra +1 yıl Bunu yine de yapabilirim ama haberin olsun.Okuduğum kitaplar var sürü ile.Seni kobay olarak kullanabilirim 😂 Yorumla ironman57 +1 yıl kullanman için iletişime geçmen lazım :D Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂 Sen beni özele mi davet ediyorsun hiç başıma gelmemişti 😂😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Taaa çocukluğuna inmemiz lazım ama kabul ediyor musun 😂 Yorumla ironman57 +1 yıl tamam sen davet ettin ben değil bu arada. D Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂🤣🤣 Tamam öyle olsun bakalım Yorumla ironman57 +1 yıl gıcık :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oyuncu
Beli bi hayalim yoktu küçüken
Dansçı, manken ya da ressam olmak istiyordum şu an işim yok öğrenciyim
işsiz güçsüz :D
Xdxdbsjnd sen ne iş yapıyorsun ki
mühendislik :D
Asker olmak istiyordum, biyolog oldum. MEmnunum Allah'a şükür.
hep şükür kanka. D
Aynen hep şükür :)
Hayalimiz yoktu belkide Şu an bu durumda olmamamızın sebebide bu ellam dsds
Psikoloji okumak isterdim.
Şu anda boş geziyorum : )
ama bak kalfalık yapmıyorsun gezebiliyorsun :D yaaa okusan şimdi anlatırdım çocukluguma inerdik :D
Bunu yine de yapabilirim ama haberin olsun.
Okuduğum kitaplar var sürü ile.
Seni kobay olarak kullanabilirim 😂
kullanman için iletişime geçmen lazım :D
😂😂😂 Sen beni özele mi davet ediyorsun hiç başıma gelmemişti 😂😂
Taaa çocukluğuna inmemiz lazım ama kabul ediyor musun 😂
tamam sen davet ettin ben değil bu arada. D
😂😂🤣🤣 Tamam öyle olsun bakalım
gıcık :D