Teşekkürler @Bgyontar.. 😊
Egolu biri misiniz?
Teşekkürler @Bgyontar.. 😊

Hayır ben egolu birisi değilim zaten egolu olmadım şimdiye kadar bu tür kişilerle de hiç anlaşamıyorum zaten sadece bana karşı kötü davranan birisi olursa o zaman o kişiye aynı davrandığı gibi davranıyorum o kadar. o da karşılıklı yani kim ne yaparsa aynısını yapıyorum iyi insanlara karşı her zaman iyi olurum mesela
Hiç egolu olmadım, olanlara da ayar olurum, Sanki bana peygamberin sol seyinden düşmüşler, ne ayaksınız olum , hepimiz 9 aylık doğduk, 2.3 gün yaşayıp ölüp gidicez egonuzU çiçek..
Cevap
17Cevap
Evet egom var ama şu içi boş olandan değil benimkisi )
Egolu bir tarafım var.. Gerektiğinde kullanıyorum..
Ego savaşları mı 😀
Kalkan olarak kullanıyorum aslında.. 😂
Hep savunmadasın.. Hiç taarruzlu hallerini göremedik 😀
İşleyen sistemi bozmamak gerekiyor, her zaman demişimdir.. 😅
Hayır değilim demek isterdim ama herkeste olduğu gibi az biraz var
Hayir, soguk olusum ego olarak algilanabiliyor ama xd
Egon varsa bile arkası boş olmamalı yoksa balon gibi sönersin ve evet bazı konularda ego gösterebiliyorum.
Arkası dolu olan egon ne 😀
Egoluyuz hepimiz sjsj
Fazlasıyla egoluydum.
Ölçülü miktatda evet.
Genel anlamda ekolu olup insanları tepeden bakmayı sevmem ama bana tepeden bakanı 10 misli tepeden bakarım karşındaki insanın tepkisine göre
Egolu birinin karakteri hiç oturmamış tır kendiini beğenmiş likle aynı anlamı taşıyor bana göre her şeye üstten bakan insanlardan nefret ediyorum 🙂
Bilmiyorum. Var desem dert, yok desem kibir ~ ℳ
Hayır hiç egolu değilim bir kere numaracıktan egolu gibi davranmak istedim 😃 ı ı olmadı
Hayır aslında ama egoya da ego ile karşılık veririm birazda karşımdaki insana bağlı bir durum
Aslinda degilimdir ama bazi insanlar öyle diyor bende bilmiyorum öylemiyim degilmiyim 😄
Bazen kendimden nefret ederim ama bazen de egoist oluyorum
Evet öyleyim. İd’in süperegoya baskın geldiği, egonun da ne haliniz varsa görün dediği bir yapım var.
Değilim egolu insanlardan aşırı nefret ediyorum
çok yakışıklı oldugum zamanlarda çok egolara bürünüyorum ((:
Hayır değilim.
Hayir aksine olanida hic sevmem
Özgüvenliyim ama egolu değilim.
Sadece gerektiği yerde
Egolu hiç kimseyi sevmem
Egolu değilim ama güzel olmak benim suçum değil siz ben olmadığınız icin ağlayjn
Hiç değilim keşke olabilsem
İyi bişey mi. Benim törpülemekten canım çıkıyor 😀
Evet, fazlasıyla.
Fazlası ne 😀
Aslında çoğu kişi egolu değilim demiş ama Egonun kendisinin insan olduğunu unutmuşlar. Her insanda ego vardır ben kendime aşırı değer verdiğim için karşımdaki insandan aniden soğuyabiliyorum ve ona olan hislerim kin olmaya başlıyor çünkü kırılmış birisi oluyorum. Aşırı kinci ve kendimi sevdiğimden ötürüde egolu olarak düşünüyorum ve bu yapımı seviyorum.
Biraz egoluyum
Degilim.
Onu ben bilemem sonuçta davranışlarım belirler 😅
her insanda ego vardır
Egolu degilim sevmem öyle insanlari
Değilimdir ama bana egolu davranılırsa boş durmam
Egosunu kontrol eden biriyim
Hayır değilim
Keşke olabilsem 0 ego
Hayır
Değilim
Lego varsa ego da vardir