Hani bir şeyi çok istersiniz, gerçekleşince o kadar da umrunuzda olmaz.

Hani bir şeyi çok istersiniz, gerçekleşince o kadar da umrunuzda olmaz.

Yani, şu yönden bakabiliriz bence. Örneğin, kişi çok fazla heves etmiştir ve zaman uzun sürmüştür, o istediği şey gerçekleşince hevesi kalmamış, heyecanı gitmiş olabiliyor. O sürede heyecan güzel geliyor. Çünkü ne kadar abartırsak bir şeyi, sonunda o kadar abartıdan sonra azalıyor bir şeyler ama bu söylediklerim her durum için geçerli değil tabi ki.
Hayır demiyorum zaten çok istediğim hayal ettiğim 1-2 şey var onları da hiç başaramadım. bunun dışında da aslında daha çok merak ettiğim için istiyorum bazı şeyleri mesela buna sahip olmak nasıl bir his? sadece insanın kendini tatmin etmesi aslında. yani mutlu oluyorum ama bir süre sonra insan alışınca normal geliyor yine de sürekli mutlu eden şeyler de var.
Yani istediğim şey istediğim zaman olursa yok demem ama istediğim zaman gelmeyip sonradan gelirse senin için bir değer ifade etmediği için la bu muymuş diyor insan
Elde edince ya da başarınca modum düşüyor sadece. Başarana kadar çok hırs yapıp anında durgun oluyorum.
Teşekkür ederim.
Cevap
4Cevap
Zaten öyledir insan elde edene kadar kölesi olur elde ettikten sonra yüzüne bakmaz bu çocukluk zamanından beri böyle gider
İnsan, ulaşamadığının delisi. Ulaştığının da nankörü olur derler.. kim demişse güzel demiş
Evren ne zaman vazgeçersem o zamann gerçekleştirir o sebepten taparcasına istekte bulunmam
İdeallerim uğruna gerçekleştidğim şeyler uğruna bu muymuş demek yerine mutlu oluyorum.
Ondan ziyade genelde bekledikçe soğuyorum istemiyorum hevesimi kaçırdınız diyip kaçıyorum ~ ℳ
Çünkü insanoğlu bir şeyi elde edince onu ne kadar istediğini unutur ve kıymetini bilemez
Yok yaa. Benim olmuyor öyle
Aynen öyleyim. Bütün tadı kaçıyor sonra 🙂
Bazen oluyo her zaman degıl
Ben ona heves diyorum
Dedik yaaa.. 🤦🏻♀️
Olmaz olasıcalar
Bazen bende oluyor.
Demem ya sonunda oldu hehehehhe derim
İvet abiş
Evet bazen oluyur
Evettt diyom
Her zaman oluyo