Özgüvensiz biri değilim ama çevrem yok ve annem babam tarafından bile sevilmiyorum. Hayatımda hickimse tarafından sevildigimi hissetmedim.
Biriyle sıcaklık kuramayacaksam yaşamamın da bir anlamı yok. Bir robot gibi yaşıyorum. Gayet oturmasını kalkmasını bilen biriyim. Benim arkadaşlığım da, sevgililiğim de hickimse için bir anlam ifade etmiyor.
Böyle hisseden var mı? Tek başıma yaşamaktan çok yoruldum. Belli bir süre daha yaşayıp oldururum kendimi diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belki biraz ağır olacak ama doğru bir çıkarım yapacağım. Annen baban böyle hissettirmişse eğer sana, tüm dünya seni sevse sen yine de sevilmediğini hissedersin. Çünkü Annen ve baban seni koşulsuz sevmeli belli ki koşullu sevmişler ve sen bu konuda hep şüpheci olacaksın
Yok ya. Ben filmlerde falan görüyorum adam veya kadın ne güzel seviyor. O karakterin sevdiğini anlıyorsam beni de seveni anlarım.
İnsan hisseder. Ben kendimi çok sorgulayan biriyimdir. Hatta manipülasyonla ilgili şeyler de okurum, psikolojik bilgi birikimim epey var.
Ama gittiğim kurslar olsun vs hep karşıma travmalarıyla dost olamamış insanlar çıkıyor.
Özgüven tek başına kurulamaz. İnsan en az bir kişi tarafından sevilmeli ki bu dünyada bir yaşama amacı olsun. Ben mesela aşırı yetenekli biriyim, fena olmayan bir tipim de var ama hepsi boş. Bunu güzel bir kadın da anlar. Sevilmedigini hisseden kadın için dünya güzeli olmasının hiçbir anlamı yoktur.
Çevrene onlarca insan girip çıkmış belli ki hiç mi biri sevmedi? Bence sevdiler ama sen bu konuda şüpheci davrandın. Yıllarca hiç sevilmemiş olmak normal değil ama sevilmemiş hissetmek normal
Bilmiyorum. Çok insanı affetme egilimindeyim ama "birinin sizi sevmediğini hissediyorsanız bu his doğrudur" der psikologlar. Madem seviyor sizin bedeninizde niye böyle bir duygu oluyor ki derler.
Ben de katılıyorum. Alınganlık değil. Ama gerçekten sevseydi bu davranışı yapmazdı dediğim insanlar çıkıyor hep karşıma. Ya gözleri kin dolu ya da hoşlanmadığın şeyi söylediğinde hep seni çocukça biri olmakls suçlayan manipülatif cümleler, davranışlar. Anliyorsun illa ki
Hayattaki amacın bu mu gözden geçir
Paylaşım olsun istiyor insan bir şekilde
Yalnız yaşamakta bir tercih onun bunun elinde oyuncak olcaksan otur namusunla evinde dizini izle çekirdeğini ye en güzeli bu
Saçmalama kendin için yasa tek geldik tek gitcez
İnsan kendi için yaşayamaz. İnsanın en az bir kişi olmalı hayatında onu sevdiğini hissedecek. Yoksa bir dilim kek yiyorsun kimse yok. Karnın doyuyor. İyi bir para geliyor paylaşacak adam akıllı kimse yok. Bir robot gibi yaşamak kim ister
Beni de herkes param için sever buna ne demeli bu daha üzücü anne babam bile paramı kiskaniyolar
İğrenç bir şey. Para muhabbeti kadar bos bir şey yok. Birine kalbindeki en güzel yeri açıyorsun ama o ona lüks şeyler almanı seviyor, ihtiyaçlarını gidermeni seviyor. Öyle insanlar uzak olsun daha iyi