Mesela aynı ortamdasınız bir arkadaşı kıza soruyor nasılsın diye kız da iyiyim diyince neden bunu duyunca üzülürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zamanında bütün iyi duyguları beraber yaşadığınızı düşündüğü için yalnızken mutlu olmaz diye düşünürsün yanlış ama alt yapıda bu vardır bence
Ya şimdi şöyle bir şey oldu arkadaşım bana nasılsın dedi bende idare eder dedim bu bunu duyunca sevindi yüzüne yansıdı daha sonra ben ardından dişim agiriyor diyince yüzü düştü önceside hep peşimde ama konuşacak cesaret bulamıyordu. Sanki benim yüzümün düşmesi kötü olmam onunla alakalı da oda gelip yüz bulup benimle konuşmak ister gibi
Dişim ağrıyor diyince mimik olarak ani den mi üzüldü acı çekiyorsun diye üzülmesi normal değil mi pek anlamadım kusuruma bakma
Hayır şöyle diyeyim bana bir hata yaptı ve peşimde dolanıyordu ama benim onu silip silmediğimden emin degildi oda kendince ben idare eder diyince kendi olayından dolayi üzgün olduğumu düşünüp benimle konuşacak yüzü kendince bulacaktı bende idare eder deme nedenimin onunla alakası olmadığını anlayınca kendince yüzü düştü çünkü daha sonra benim morelim bozulunca sürekli bana bakıp konuşalım iması yapıyordu
Galiba ona tripli davrandığını düşündü hani bana naz yapıyor tarzında daha sonra sen seninle alakası yok diye mesaj verince planları suya düştü
Bir kız sana önce umut verse sonra benim sevgilim var sen yanlış anladın dese ondan sonra başka erkege gözüne sokmak için sirnaşsa daha sonra peşinden kooşsa sen bu kişiyi affeder misin? Affedip bir ilişki düşünür müsün? Bu kız senin peşinde koşarak kendini küçük dusurur bence ve sen asla kabul etmezsin çünkü artık olmaz ona bakınca yasattiklari aklına gelir haksız miyim
Haklısın en azından ciddi bir ilişki düşünülemez başkasıyla karşımda mutluluk rolü yapmışsa bana inat daha sonra da peşimdeyse en fazla intikam alınabilir ama dediğim gibi uzun bir ilişkiye dönüştürmeye çalışmaz.
Evet kendince nispet inat kıskandırmak yaptı Galiba bu kişi bunu düşünüp üstüne benim peşimden dolaniyorsa yedigi tüm hakaretleri hakediyordur Allaha havale ediyorum yaziklar olsun cidden
Gördüğüm hangi ilişkide bu tarz entrikalar olduysa sonu hiç bir zaman mutlu bitmedi o yüzden zamanını harcamaya değmez onun için içinde öfke dahil tüm duyguları at gerçekten çok daha rahat hissedeceksin
Artık atacam ama bilmiyorum insanın zoruna gidiyor haksızlığa uğramak
Zoruna mutlaka gidecek ama gerçekten nefret de değeri olan bir duygu bazı insanlar bu duyguyu bile haketmiyor. Onu iyi ya da kötü düşünmenin sana daha çok zarar vereceğini kendine anlatabilirsin ilerde zoruna da gitmez tecrübe ettim der işin içinden çıkarsın
Kendimi nedense aşık olmuş hissediyorum bir de böyle onun saçmalıklarıyla böyle olunca daha da takıntı oldu gibi içinden çıkılmaz bir hale girdi ondan hesap sordum ama benden kaçtı
Aşk değildir zaten dediğin gibi takıntı haline gelmiştir kendi kafanda çözmen gerekiyor
Haklısın belkide istedigim gibi olmadı diye
Üzmemeye çalış kendini zamanla her şey unutuluyor insanın aklından kalbinden o kadar şeyi siliyor ki
Sende yavaş yavaş daha iyi hissedeceksin
İyi geceler
İyi geceler teşekkürler
Rica ederim 😊
Çünkü insan genelde geride bıraktığı sürünsün ister. "Bak benden sonra böyle oldu" diyebilmek için.
Doğru peki şöyle bir şey olmuşsa bir hata yapmışsındir kıza ve kızın senin için üzüldüğünü gorup yüz bulup konuşmak için kötü olduğunu görmek istersin? Mesela aynı ortamdayiz arkadaşım nasılsın diyince bende idare eder dedim bu birden baya sevindi sonra bende dişim ağrıyor o yüzden dedim bu da hemen başını eğdi kendisi için üzüldüğümü sandı galiba zaten önceside hep pesimdeydi konuşamıyordu
Yooo hiç bozulmaz
Bozulan niye bozulur?
Karaktersizlikten
Ayrilan düşünsün armuta döner. d
Dertten gebermediğini bilmek moral bozuyo da ondan
Hahah o zaman seviyon
Artık değil
En azından unutabilmişsin... Benim olayım aslında şöyle oldu arkadaşım bana nasılsın dedi bende idare eder dedim bu bunu duyunca sevindi yüzüne yansıdı daha sonra ben ardından dişim agiriyor diyince yüzü düştü önceside hep peşimde ama konuşacak cesaret bulamıyordu. Sanki benim yüzümün düşmesi kötü olmam onunla alakalı da oda gelip yüz bulup benimle konuşmak ister gibi
O onun ezikliği, başkasının dertlerinden zevk alma hastalığı
Orası öyle ama hani onunla aramızda ki olaydan sonra idare eder lafından ötürü şey düşünüyor kendince benim olayımdan dolayı mutsuz konuşabiliriz felan
Salla sen onu salla
Neden peki?
Dertten zevk alan biriyle olmaz
Geçmişi salla