Kişilik & Karakter Arınma gecesi gerçek olsa kim cinayet kurbanın olurdu? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 😈😈😈 Güncellemeler+1 yıl Erkeklerden nefret ediyorum önüme çıkanı makinalıyla tarar süzgece çevirirdim abv hepinizin Arınma gecesi gerçek olsa kim cinayet kurbanın olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kötü olan kim varsa onlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmasına gerek yok galiba zaten yakında birini öldüreceğim galiba 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Güncellemene cevap veriyorum: Biz de seni seviyoruz. 🤗 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eski bir elemanıma sözüm var iç savaş cıksın ilk onu vurucam 🤔 0 2 Yorumla QUECHUAı +1 yıl İşallah çıkar Yorumla junPyo +1 yıl @QUECHUAı benim ona sözüm var bitek benden başka ona sıkana sıkarım demedi demeyin 🤔 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnsanlığın sonu gelir ama 0 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Gelsin de bitsin her şey Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Aaa neden ki 🥺 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşmanlarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kötü olan kim varsa onlar.
Olmasına gerek yok galiba zaten yakında birini öldüreceğim galiba
Güncellemene cevap veriyorum: Biz de seni seviyoruz. 🤗
Eski bir elemanıma sözüm var iç savaş cıksın ilk onu vurucam 🤔
İşallah çıkar
@QUECHUAı benim ona sözüm var bitek benden başka ona sıkana sıkarım demedi demeyin 🤔
İnsanlığın sonu gelir ama
Gelsin de bitsin her şey
Aaa neden ki 🥺
kan görüyorum hocam vahşet görüyorum
şu an aklıma kimse gelemedi...
Düşmanlarım
Sen.
ex flörtüm