Hayatınızı bir teraziye koysanız ödediğiniz yaşadıklarınız yaptığınız iyiliklerinmi yoksa kötuluklerinmi bedeli

Hayatınızı bir teraziye koysanız ödediğiniz yaşadıklarınız yaptığınız iyiliklerinmi yoksa kötuluklerinmi bedeli
Ben kötülük yapmadım yani bilmeden yapmışımdır ya da küçükken. ama kimseye zararım dokunmadı. yine de adalet yok dünyada. bu yüzden de yaptığım iyiliklerin cezasını çekiyorum sanırım. ama bence kim ne olursa olsun bence iyi olun yani sırf hayat kötü diye siz de kötü olmayın size tavsiyem İyi bir insan olarak, diğer insanlarla daha sağlıklı ve olumlu ilişkiler kurma eğiliminde olursunuz. Empati, anlayış ve hoşgörü gibi özelliklerinizle başkalarını daha iyi anlar, onlara destek olursunuz. Bu, daha sağlam ve tatmin edici ilişkiler kurmanıza yardımcı olur. İyi bir insan olarak, güvenilir ve iyi niyetli olduğunuz bilinir. Başkalarına yardım etmek, dürüstlük ve adalet gibi değerleri benimsemeniz, insanların sizi güvenilir ve dürüst bir kişi olarak görmesini sağlar. İyi bir insan olmak, kendi iç huzurunuzu ve mutluluğunuzu artırabilir. Başkalarına yardım etmek, onları desteklemek veya olumlu katkılarda bulunmak, kendi değerinizi ve tatmin duygunuzu artırır. Diğer insanlara yardım etme ve sevgi gösterme deneyimi, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. İyi bir insan olarak toplumda olumlu bir etki yaratma potansiyeline sahipsiniz. Başkalarına yardım etmek, sosyal sorumluluk projelerine katılmak veya çevre dostu uygulamaları teşvik etmek gibi davranışlarınız, toplumun gelişmesine ve iyileşmesine katkıda bulunabilir.
Benim hiç bir suçum yok face'de vakit geçiriyordum o belayla tanıştım kız da kazık atmaya meraklı olunca kazık attı sonra ne olduysa ayrıldı başkası oldu o olmadı yine kazık attığı kişiye döndü ve olanlar oldu ben defol git falan dedim has ettim o kadar sabır yeter tabiki aşk acısı delirtti imtihandı ve resmi görmem ve büyü artık büyütecek bir şey yok demesi bunlar karar almama sebep oldu bu başkası ama o hayır bende o kadar bedel ôdedim Allah'ın adaleti doğruysa yüzü resimde korkuyor gibiydi beni korkutunca iyiydi tehdit etmiş beni tehdit edince ne oldu ne yaptın yani iyiler de en sonunda kazanır kimsenin yaptığı kimsede kalmıyor doğru diyorsa tehdit etmiş tecavüz etmiş bence korkutmuş biliyorsun beni de korkuttular kuzen meselesi orada bedelini ben ödüyorum gibi görünüyor ama onlar ödeyecek ben değil
İnsan kendisine yaptığı kötülüklerin de bedelini öder.. Sadece başkasına yapınca adı kötülük olmaz. Bu yüzden her iyi niyetli çalışkan insan mutluluğa ulaşamaz
Yaşadıklarımı bir bedele bağlamıyorum aslında. Nihilist olmak istemiyorum ama hayat beni buna zorluyor..
Cevap
1Cevap
Ben sürekli iyiliğimin bedelini ödüyorum
İyiliğin bedeli olmaz, bedeli varsa yapılan iyi çıkarlıdır.
İyilik tabiki
Hiçbir iyilik cezasız kalmıyorr
kötülüklerin bedeli ödenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?