Kişilik & Karakter Dünyanın ekseni kaymış sizi etkiledi mi? m terskadeh Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ."Dünyanın ekseni yine kaydı Behzat artık 80 cm yerinden oynadı, sen yine bana 1 cm bile yaklaşmadın." Dünyanın ekseni kaymış sizi etkiledi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır beni etkilemedi. şu an beni etkileyen çok çok başka dertlerim sorunlarım var dünya yansa duymam sdfsd 0 4 Yorumla m terskadeh +1 yıl Barıışş noldu yineee u Barış_LonelyForever +1 yıl bir şey olmadı ya takılıyorum :) iyiyim. m terskadeh +1 yıl Fenomen olmuşsun tebrikler ilk defa hakeden birini görüyorum duygulandım u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle düşündüğün için :)
heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu ülke daha onu hissedemez , önce bi protein alsınlar sonra düşünürler 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bi bizim ülke kopup kayamadı şu kıtadan. Her yanımıza doluşturdular Afgan Suriyeliyi. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kayan tarafa doğru artık seller depremler eksik olmaz 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorma elimde çantam ve telefonum vardı ısık söndü anahtar deliğini tutturamadım artık nasıl kaymışsa genelde tuttururdum 🤔 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bende diyorum niye yataktan düştüm 😬 0 1 Yorumla m terskadeh +1 yıl İstanbul zaten riskli aman Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de diyorum neden popom kayıyor. 0 1 Yorumla m terskadeh +1 yıl Ahahaha hep bundan dolayı işte 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hafif bir kulağıma esinti geldi oymuş demek ki 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nasıl yani yer mi değiştirdik şimdi 🙄 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şeyi kaysa da bı an önce defolup gitsek surdan 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet hissettim koltuk 20 cm kaymış 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bizim eksenimiz kaymış dünya kaysa ne olur 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yok valla yataktaydim 1 santim bile. kipirdamadim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Etkilemedi 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etkilendik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır beni etkilemedi. şu an beni etkileyen çok çok başka dertlerim sorunlarım var dünya yansa duymam sdfsd
Barıışş noldu yineee
bir şey olmadı ya takılıyorum :) iyiyim.
Fenomen olmuşsun tebrikler ilk defa hakeden birini görüyorum duygulandım
Teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle düşündüğün için :)
Bu ülke daha onu hissedemez , önce bi protein alsınlar sonra düşünürler
Bi bizim ülke kopup kayamadı şu kıtadan. Her yanımıza doluşturdular Afgan Suriyeliyi.
Kayan tarafa doğru artık seller depremler eksik olmaz
Sorma elimde çantam ve telefonum vardı ısık söndü anahtar deliğini tutturamadım artık nasıl kaymışsa genelde tuttururdum 🤔
Bende diyorum niye yataktan düştüm 😬
İstanbul zaten riskli aman
Ben de diyorum neden popom kayıyor.
Ahahaha hep bundan dolayı işte 😂
Hafif bir kulağıma esinti geldi oymuş demek ki
nasıl yani yer mi değiştirdik şimdi 🙄
Her şeyi kaysa da bı an önce defolup gitsek surdan
Evet hissettim koltuk 20 cm kaymış
hayır ben hala elime kayıyom
Bizim eksenimiz kaymış dünya kaysa ne olur
Yok valla yataktaydim 1 santim bile. kipirdamadim
Etkilemedi