Evet biraz fesat kaçıyor bu tarz davranışlar.
Toplumumuz henüz muz, lolipop ve külah dondurma yalayan insanlara hazır değil.
Sokak ortasında dudak dudağa öpüş iki saniye bakar geçerler. Muz, lolipop ve külah dondurma yediğinde hemen sırıtmaya başlarlar.
Ah şu düşünceler. Zaten diğerlerinin düşünceleri değil mi hayatımızı kısıtlamamıza neden olan ve başkalarının üzerinde baskı kurmamıza sebep olan?
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg156 Yorumla
Soran+1 yılIste bu, beni tatmin eden cevap :D Eici hakettiniz bayim
- +1 yıl
Teşekkürler bayan.
https://i.hizliresim.com/029NgR.jpg - +1 yıl
Kibar demeyelim biz buna. Şimdi sitede sevmeyenim çok. Gelir biri, gönlünü kırarım, sonra hakkımda iyi düşünen insanlara ayıp etmiş olurum.
Sadece insanlara saygımı ve nezaketimi koruyorum diyelim. Hak eden olursa gerektiği gibi sokarım iğnemi, orası ayrı. Akrebiz sonuçta bayan.
Teşekkürler. (:
@Sonmermi
https://i.hizliresim.com/029NgR.jpg - +1 yıl
Eğer dolu dolu bir akrepsen, hayatta başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum.
Her yiğidin harcı değildir akrep olmak. Çünkü çoğu akrep kendi kendini yer bitirir. Genelde karamsar bir yapımız vardır çünkü. (:
AMa ben karamsarlıktan çok gerçekçilik diyorum buna. Gerçekleri görebiliyoruz çünkü. (:
@Sonmermi
En İyi Cevaplar
+1 yılYani kişiye göre değişirde alayı bacımdır 😋
us.123rf.com/.../...3%BC%C3%A7%C3%BCk-k%C4%B1z.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılHelaal
+1 yılFikir ne ise, zikir de odur... Bir parça şekere dahi cinsel anlamlar yükleyen bir zihin, kesinlikle insana ait olamaz!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla tepkisel ama tepki gostermekte haklisin, hakliyiz
+1 yılYemese daha iyi olur diye düşünürüm boyalı boyalı şekerler çok sayıda hastalığa sebep oluyo sağlıklı şeyler yesin derim
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkli bir bakis acisi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Bizim gibi abazan toplumlarda olur böyle şeyler
-kızlar tahrik edercesine yalayarak yerler
-erkeklerde hiç kız görmemişçesine organzm olarak izlerler kızı
ama sonuçta seks falan olmaz,
O yüzden kızın lolipop'u ne şekilde yediği ilgimi çekmez :) afiyet olsun derim :)11 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyulacak insan, tesekkurler :D
Alexandra stan ın lollipop yemesi gibi görmediğim kesindir. Şekerdir yenilir abes bakanın kötü bakanın özünde kesin levukluk vardır.
21 Yorumla
Soran+1 yılBravo :D
eğerki şöyle bir kız değilse, herhangi birşey olarak görmüyorum..
galeri7.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_352028.jpg00 Yorumla
+1 yılBöyle görüyorum..
secure.static.tumblr.com/.../...a1racc9so1_400.gif10 Yorumla
+1 yılhEYT BE NE DİYOSUN SEN KIZ ;) :D
https://i.hizliresim.com/8EA4vd.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılBoyle degil ama, bu belli zaten. Yollu :(
- +1 yıl
şakasına attım zaten :D ama o lolipopu yiyiş şekline bayılıyorum fotodaki kızın :D
Soran+1 yılDogrudur :D
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılTopitop yiyen kıza kötü gözle baksak, onu satan marketi ya da bakkalı hangi kefeye koyabiliriz ki? Ye, iç. Afiyet olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes senin gibi dusunse, dusunceli insan :D
- +1 yıl
:):
Aslında bana oldukça masum geldi, canı tatlı bişeyler çekmiş sonuçta.. Kolalı olanları ve içinden sakız çıkanları da severim yani..
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D Kirmizi ruju ve kizil saci da severim ama yapilmiyor iste
Soran+1 yılBeyaz tenliyim ama cok dikkat cekmez mi :/ Hatuna bak yenir bu - gini tepkiler sinirimi bozar
Soran+1 yılGibi*
Soran+1 yılBakalim, sagol :D
Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Aynen şöyle görüp kaçıyorum çok ayıp
farm3.staticflickr.com/.../...14895_16604d3501.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum o. o
+1 yılEvinin içinde ne yerse yesin sokak ortasında Lolipop topitop yalayacak vs. Bende erkeğim diye gezecem olur mu öyle şey
02 Yorumla
Soran+1 yılOkulda falan olsa?
- +1 yıl
Toplum içinde olmaz ters.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek demissin ama espirisi orda saten emmeniz tuhaf oluyo yalamak tuhaf oluyo. Cinsel obje derler ya iste ozaman daha yakin oluyosunuz cinsel objeye sanki yalarken emerken hayal etmeye baaliyo erkekler... aaaaa ben bisey buldum valla kızlar tecrubesizim nasil yapcam diyen kizlar cok guzel bir ornek lolipop yalar gibi yalayıp lolipop emer gibi emmek lazım kesinlikle harika olur...
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil bakarsan oyle gorursun :D
Cevap sahibi+1 yılAma herzeman hayatin gercekleri vardir bazen nasil baktigin naail gordugun o gercekleri degistirmez. Sen ne istersen iste onun ne istedigi onemlidir gibi salladim iste..
Soran+1 yılFarkli bir bakis acisi ama fena degil ;)
Cevap sahibi+1 yılFarkli deyil gozardi edilmis bir bakis acisi bence ama s9runa cevap buldunmu onemli olan o...
Soran+1 yılEvet :D
Cevap sahibi+1 yılAllah allah neymis buldugun cevap ne anladin :) :) :)
Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. topitop dediğin lolipop dur lolipop yenmez yalanır emilir.
ama lolipopu topitop deyip yendiğini düşünen bir kıza herkes farklı bakacaktır. ;)01 Yorumla
Soran+1 yılYalamak falan dersem abes kacar diye settiydim :D
Bu pis zihniyetler yüzünden dışarda ne yesek acaba bundada bişey var mı diye düşüncelere daldırdılar insanları. Nimetleri bari sapıkça düşüncelerinize alet etmeyin artık ! .
12 Yorumla
Soran+1 yılYani yemek icin uretiliyor sonucta. Ama iste kadinlar bile kotu gozle bakabiliyor
+1 yılErkekleri azdırmak amaçlı sorulan sorulardan biri daha. Gerçi onlar her boka azıyolar ya neyse.
41 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin degildi :P
cevabı çok basit gözlerimle görüyorum -_- pişman mıyım asla...
02 Yorumla
Soran+1 yılGoruslerinizi kastetmistim ama olsun fikir fikirdir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç denk gelmedim ama farklı gözle de bakmam ama bu olay seks yönünden bakılıyor bunu gören bir erkek 'gelde benimkini de yala gibi düşünce oluşur bu bayağı bir kaba oldu ama gerçekler bunlar gerçekler hep acıdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. Ben çok severim lolipopu ama dışarda yemem. Otur evinde ye. Ya da normal missbonlar var ya onlardan al ye.
13 Yorumla
Soran+1 yılSekil A.. Burdan bile asiliyor :P
Gözümün içine bakarak yiyorsa erotik, Yere bakarak yiyosa sempatik. Her önüne gelen aynını yapıyorsa Faişelik ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılMantikli :D
Bence gayet iyiler
galeri12.uludagsozluk.com/.../...dudağı_584904.jpg00 YorumlaAlt tarafı şeker ya abazangillerden olmayan sorun etmez :)
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkes oyle dusunmuyor iste :(
Soran+1 yılKotu gorunmek istemem :D Sirf bu yuzden disarda yiyemiyorum zaten
Soran+1 yılHah :D
ben şahsen bakmıyorum dışarda çok meyveli süt içtiğim oluyor topitop yediğim umursamıyorum ve kötüde bakmam
12 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel :D Ornek erkek modeli :)
Her kişinin toplumda yapacagi veya yapmayacağı şeyler vardır bana gore bir kizin çok yüksek sesle kahkaha atması lolipop ve dondurma yalamasina karsiym ister geri kafalı de ne dersen de
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de oyle goruyorum. Kotu gozle bakildigina alistik cunku
Soran+1 yılHayir yani yanlis oldugunu dusunuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi kizlar beni bile tahrik ediyor sirf lolipop yiyor diye bir kizla seks yapmistim
28 Yorumla
Soran+1 yılOha, çüş yani :D Kizlar bile etkileniyorsa vay halimize :(
Cevap sahibi+1 yılBiseksuelim erkeklerle sevismedimde kizlarla sevisirken cok rahat hissediyorum kendimi :d
Soran+1 yılVay canina :D
Cevap sahibi+1 yılYaliyorum emiyorum :dd
Soran+1 yılTm sus ltfn. s. s
Cevap sahibi+1 yılYok hayir
Cevap sahibi+1 yılYalniz degiliz tabikide :D
+1 yılTopiyop yiyen bir kızı topitop yiyen bir kız olarak görüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılHa?
- +1 yıl
İşte bu aradığım sinerji +1
- +1 yıl
Muş.
+1 yılcok tatlı görüyorum. güzel görüyorum. seksi görüyorum. öyle böyle görmüyorum yani. eyyorlamam bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap icin sagol genis gorus acisina sahip insan ^^
- +1 yıl
Bakmak ile görmek arasındaki farkı bilirim. Ricalar efenim^^
+1 yılİşte böyle canım
https://www.youtube.com/watch?v=M1UPqYLcKek10 YorumlaSorma nedenin belli. Kötü gözle bakmam ama o dediğin anlamda da başarılı olabileceğini düşünürüm
04 Yorumla
Soran+1 yılSorma nedenim merakti ve anladigim kadariyla iyi de goren var kotu de. Cogunluk kotu goruyor gerci
Soran+1 yılIste kotu goruldugu icin
topitop yiyen kız görünce lolipop emen kız görüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayal gucu mu sehvet mi :(
+1 yılMuz yeme de ne yersen ye asdfg. Şaka şaka ben öyle düşünmem. Yiyecek sonuçta.
22 Yorumla
Soran+1 yılHelal
- +1 yıl
Saol
Topitop Yemesine bağlı böle erkeklere bakarak iştahla şey yaparsa :D şimdi bu yazıyı yazıyorum okuyan arkadaşlar tahrik olmasın :D dediğim gibi iştahla yerse o zaman bu kız yolluyu yapıştırız direk
00 YorumlaBir nebahat yerse bakmam da bir larissa olur bir marine olur ne bilim bir bohman carter olur o zaman işler değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılKisiye gore muamele diyorsun :D
+1 yıllolipop da yicek ne farkeder yemeklere anlam yüklemek çok saçma bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi dusunmeyen cok insan var
- +1 yıl
ama bence doğrusu böyle olmalı yani
+1 yılBen normal görüyorum yani. Bakıyorum. Lolipop yiyo. Yoksa size iskender yiyo gibi mi görünüyo?
01 Yorumla
Soran+1 yılPek iyi gormuyorlar buyuk bir kitleye sahip olanlar
+1 yılKimisi azdirmak için yiyo ama çoğu sanırım sadece sevdiği için
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlarin azdirmayi sevdigini sanmam en azindan buyuk bir kisminin
- +1 yıl
Türkiye de öyle hem ben de zaten çoğu sadece sevdiği için dedim
+1 yılYeme şekline bağlı ama doğruda değil yani toplum içinde lolipop yalamak falan hoş bir durum degıl bana göre.
00 Yorumladondurma yalayan kızlarla aynı saffaya koyuyorum ben :) hele magnumsa tamam dır :)
00 YorumlaSeksi durur :-) Ama topitop yerine twister ı öneririm
00 Yorumlafazla yeme alıskanlık olur derlerdi bizim okulda hayla var mı o söz :d
23 Yorumla
Soran+1 yılDuymadim
Buyumemis kiz cocugu aklima gelir
*bazen bende yiyorum :)01 Yorumla
Soran+1 yılSakizliysa bide gizel oluyor :D
kötü görmem de bazıları gerçekten ilgi çekici yalıyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum bu konuda :D
+1 yılgenel olarak tatlı bir zevki andırdqı için oyle göze hitap eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHer tatli degil ama
- +1 yıl
yoo her tatlıı
+1 yılMesele kötü olma meselesi değil, çağrışımı baştan çıkarıcı olabiliyor. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum :D
- +1 yıl
Niye guluyosun sende mi gözünde canlandırdın :)
Soran+1 yılTahmin etmek zor degil
- +1 yıl
Evet, soruyu soruş amacını da :) ama yaptığın çok ayıp. Durduk yere insanların aklına sokuyosun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanı çekmiştir yer tabi ama topluluk içinde yaptı mı herkez de bakıyor
00 YorumlaTabiki hos olmaz sokakta sakiz dondurma lolipop gibi seyler hos olmaz ;)
00 Yorumlasanki benmkinin ucunu emiyor gibi hissediyorum
dürüst yorum yaptım kızmaca yok00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. alex sandra stan var onun bir klibini izle anlarsın lolipop diye bak bir :)
00 Yorumlakimseyi takmadan emerse sıkıntı yok pişmiş kelle gibi sırıtırsa var bir kaşıntı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani eğitim diyelim, ön eğitim antrenman gibi bişey. hazırlıksız maça çıkılmaz tabii, idmanlı olmak lazım :)
00 YorumlaTopitop yiyen kzıalr görünmez mi olması gerekiydu?
X:. S:xs.. cs. d. sd. sD. sdsdsd00 Yorumla
+1 yılTopitop yenmez Emilir yalanır ne bilim ama yenmez :D ayrıca lolipop :D
00 Yorumla
+1 yılToplum icinde yiyenleri normal karsilamiyorum sister
00 Yorumla
+1 yılBen diyorum onun yerine benim kimi emse o an. Varya )))
00 Yorumla
+1 yılYiyiş şekline göre değişebilecek bir durum diyelim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilletin içi fesat... onun haricnde bana göre gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılneyine kötü gözle bakayım ki. o kadar sapık yoktur heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakarsan varmis baya baya :D
- +1 yıl
galiba :) o zaman ben kendi açımdan öyle bakmam diyerek düzelteyim o zaman :)
Soran+1 yılBravo, ty :D
Tek kelimeyle nasil yediğine bagli oyle herkezede mana bulunmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral aklıma geliyor yemeywn yalamayın öyle şeyler lisede kızlara az dondurma ısmarlamazdım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAman Allahim didim
Cevap sahibi+1 yılİyi yalayan bir tanesiylede çıkmıştım :) kanımın hızlı aktığı zamanlardı :)
Ben seviyorum da yiyiyorum da. Şu ergen erkekler her şeye azıyo zaten.
10 YorumlaTopitop değil lolipop yiyorum. Cinselliği cagristirdigini düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılİstesemde istemesem de elektrik direği gibi oluyo görünce
00 Yorumla
+1 yılyiyiş şekline bağlı.. bir or. gibi yemek var bir de insan gibi yemek :D
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler