Selam ✨ Mesela zararlı olmasına rağmen bir şeyi seviyor musunuz. ya da mesela hayatınızda size yanlış gelen bir şeyi sonradan doğru buldunuz mu Karakter olarak

Selam ✨ Mesela zararlı olmasına rağmen bir şeyi seviyor musunuz. ya da mesela hayatınızda size yanlış gelen bir şeyi sonradan doğru buldunuz mu Karakter olarak

Kötü herkese göre değişen bir olgu. Bana karakter olarak yanlış gelen birşeyi sevdiğim de oldu evet. Kalp ile mantık birbirinden çok alakasız maalesef
Tehlikeli dediğim işlere
hiç bulaşmam değim şeye başladım, o işlerden çıkacağım yere bide başıöızdaki abinin kardeşiyle sevgili olduk iyice battık..
şu an memnunum yine olsa yine yaparım gerçekten sevigoeum çünkü, tehlikeli veya uzaklaş dedğim şey artık normal geliyor bana
Kime göre neye göre kötü. :D Evet vardır muhakkak.. Zararlı alışkanlıklarım mevcut :D Keyifli günler..
Dimi abla. keyifli günler :D ✨
Teşekkürler kardeşim :D ✨
Teşekkür ederim.. 😄🥂
Rica ederim :D 🥂
Huyum kurusun nerde bela var nerde kötü bir şey var severim
Cevap
11Cevap
Evet bana zarar vereceğini bile bile kötü olan bir şeyleri sevdim.
İyi geceler abla bugün şarkı sorun yoktu, site bana eksik geldi biraz 😂😬
Olsun artık bir daha ki zamanı bekleyeyim 😂 bu arada eig için teşekkür ederim 😊🍂
Neden abla yani kötü bir şey yoktur umarım ☺️
Sevindim abla oo çok iyi olmuş memleket iyi gelir şimdi, temiz hava güzeldir stres atarsın 😬😂 iyi yolculuklar şimdiden güzel geçsin hafta sonun 😊
Rica ederim abla 😊🍂 inş bence de güzel olacak :D sevindim senin adına yolda bol bol sezen aksu dinlersin artık 😂
Manga şarkıları güzel bence insanı motive ediyor. özellikle de eurovision şarkısını dinlerdim önceden orada da 1. olamadık bir türlü :D 😬😂
Bence de abla :/ 😬
Kesinlikle ne güzel rock şarkısıyla katılmıştık 😬😂
Nasip 😂 İyi geceler abla 😊
Kötü bir alışkanlığım yok allaha çok şükür sadece kahveye süt koyuyorum doktor bırak diyo gizli gizli koyuyorum. Ya laktozsuz koyuyorum ya , lütfen doktor lütfen 🙏herşeyi çıkarttı bi o kalsın ya 🤣🤣🤣
Bence dikkat et abla doktoru dinlemek lazım 🙏😂🌸
Sağlığa zararlı olanları bırakınca etkisi geçer, ama ruha zararlı kötü şeyleri severseniz, bir ömür çekersiniz.
Kesinlikle haklısın
Keşke haklı olmasaydım..
Evet misal abur cuburlar
Karakter olaraksa kendimden örnek vermem gerekirse sivri dilli olmamı ve kinci olmamı seviyorum çünkü hak edenler var maalesef
Bazen insanlarım kalbinin kırılacağını hesaba katmadan çok sert konuşabiliyorum, kafaya takılacak çoğu konuyu hafife alabiliyorum falan. Herhalde karakter açısından en kötü huylarım bunlar
evet hem de cok kotu olan sevgilimi sevdim
kucuk yasta zararli aliskanliklara baslama 13 yasindayken
Zamanında iyi bildiğim kötü insanları sevdiğim olmuştu. İnsanız işte yanılabiliyoruz.
Sigara diyebilirim zararlı ama onuda üç dört günde bir paket içiyorum
Sigara sanırım kötü olduğunu biliyorum ama yinede seviyorum
Küçükken kafam kadar büyük simli topuklu ayakkabıları seviyordum. Bence gayet kötü 😅
Evet sevdim insanda zararlı şeylere çekim duyma hali var zaten psikolojik olarak
Sigara rakı baklava hızlı araba (asla hız yapmam ama araba güçlü olacak)
Düşününce böyle bir şey yok sanırım
Denize düşen yılana sarılır demişler barış
Çok güzel söz abi severim bu atasözünü
İyi bir şeyi sevdiğimi hatırlamıyorum.
kötü olan çok şeyi sevdim...
Sevmiyorum kötü olan uzak olsun benden
Evet seviyorum
İyi sanıp kötü çıkanlar dahil mi
bir vakitler sigarayı seviyordum ndndnd
Hep değer bilmeyenleri sevdim
Evet. Kötü olan birçok şey sevdim.
Buna en iyi örnek, ailedir.