Selam ✨ Bu hayatta büyük bir fırsatı kaçırdınız mı? ya da geri teptiniz mi ve şu an pişmanlık duyuyor musunuz bu konuyla ilgili.

Selam ✨ Bu hayatta büyük bir fırsatı kaçırdınız mı? ya da geri teptiniz mi ve şu an pişmanlık duyuyor musunuz bu konuyla ilgili.

Çok büyük bir fırsat kaçırmadım. Kaçırırsamda önüme bakarım artık. Yapıcak bir şey yok.
Hiçbir şey kaçırdığımı düşünmüyorum, her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Neden mi düşünmüyorum? Çünkü kaçırdığımı düşünmüş olsaydım o olay belki benim felaketim olabilirdi, bilemiyorum. Perdenin arkasını göremediğim için hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ki bu bana göre yararlı bir şey. O yüzden iyi ki böyle bir olayı yaşamışım ki bana tecrübe oldu diyorum
2008 yılında Amerika'da idim iyi bir işim ve kariyerim vardı dolar 1.1 tl idi. Bıraktım geldim sıkılmıştım bunalmıştım. Kira ödemekten ciğerim solmuştu. Şimdi olsa koşa koşa giderim.
Hiç Bir şey kaçırmadim.. olan olmasi gereken zamansa oluyor.. derler ya ahmak çabalar iş olacağına varır.. eskiden derdim bazı konular için geç kaldım aslında iyi de geç kalmışım olması gereken her şey şey zamanında buluyor yerini...
🤗😘
🤗🙈
Cevap
6Cevap
Temelli Almanyaya gitme fırsatım oldu ama ben istemeyip 1 yıl sonra ya yani üniversite için iptal ettim.
Pişman değilim, eninde sonunda gideceğimi bildiğim için.
Ya da pişman mıyım?🙄
Ya tamam biraz pişman olabilirim ldkfkflflf
Jshsjxbxjx
Pişman mısın sdfssf
Ya neyse işte eninde sonunda gidicem geç gitsem ne olur 😅
@Show_timeee ikiniz aynı kişi misiniz :D
İki hesap yasak ama siz bilirsiniz sdfsdzxczzzxvc
Yok ya biri telefon biri tablet?
Farklı hesap isimleri de farklı. yorumları sil bence görmesinler.
Okkkk
Bu hesabı silicem ztn
@Show_timeee Anladım 🌺
Koçbank tan işe aldılar gitmedim, ah benim canım kafam dedim hep, kapandı zaten de iyiyidi yani
Norveç e gitme şansını teptim, ama bu benim kararımdı.
18 im de Almanya'ya gidebilirdim temelli olarak fazla şüpheciydim kendi kendimi bitirdim
Herkesin bir dönüm noktası olur kimisi peşinden gider kimisi ardından bakar
Bir kız vardı ortaokulda benden hoşlanıyordu ben ilişki istemiyorum diye yüz vermemiştim sonra bu kız bir güzelleşti son halini görünce büyük bir pişmanlık yaşadım
Uçak bakımı ve havacılık lisesi yerine Anadolu tercih etmem
Geçmedi ki fırsat kaçırsak
Aklıma gelen bir şey yok.
lisede bir olay. detaya girmeyeyim.
Bi iş teklifi almıştım onu red eddigime
Üniversite yanlış bölüm seçmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?