@Asuca @Bgyontar teşekkürler
Hayatınız boyunca hiç pişmanlık yaşadınız mı?
@Asuca @Bgyontar teşekkürler

Hayatınızda yapmadığınız için pişman olacağınız şey nedir?

çoook yaşadım saçma sapan sebepler yüzünden başkalarını kendimi üzdüm o zaman çok büyük bir problemmiş gibi gelmişti ama aslında önemsiz saçma bir mevzu keşke böyle olmasaydı
Evet zamanında arkadaşlarımdan şikayet edip farklı şehire gidince orada birbirinden fesat arkadaşlarla karşılaştığım zaman eski arkadaşlarımın kıymetini anladım şimdi köpek gibi pişmanım beğğ
İşte soruyu anlayıp yazan ikinci kişi sizsiniz siz de EİC adayı oldunuz teşekkür ederim
Yaşadım tabii
Bence pişmanlık duygusunu yaşamayan yokturdur
Yapmadığım için pişman olacağım şey ne olabilir?🤔
Meslek edinmemek olabilir🤷🏻♀️
amerika'ya gitme şansım varken gitmediğim için
Bakınız işte soruyu anlayan tek kişi sizsiniz ve elbette EİC adayı
teşekkürler
Cevap
10Cevap
Yaşadım ama kendi hatalarımdan değil elimde olmayan şeyler yüzünden artık yaşamıyorum. çünkü anı yaşamak daha iyi
Tabi ki yaşadım. Bizi biz yapan kavramlar zaten pişmanlıklarımız değil mi. Onlardan ders alıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
Unıyı yarıda bırakıp askere gıtmem en buyuk pısmanlıhım..15 ay sonra Dondugumde o ıcımdekı okuma hevesın den gram kalmamıs tı
Ben bir söz bırakmak istiyorum...
"Geriye dönüp baktığımızda hiçbir pişmanlığımız yoksa yaşıyoruz demektir. "
Muhakkak yasamisimdir. Ama ilk aklıma gelen yanliş evliliğim.
Insan olarak hayatımız boyunca Elbette ki yanlışlar yapabiliyoruz Yaptığımız bu yanlışlar veya hatalar için Pişmanlık da yaşıyoruz Yani insanoğlu olarak hayatımızda pişmanlık olur normal olmayan diye bir şey yok olabilir
Hiç yaşamadım verdiğim kararlar ve yaptığım yanlış ve doğruları hep destekledim insanın kendine güveni olmalı pişmanlık budur verdiğin değere pişman olursun basaramamana pişman olursun verdiğin paraya pişman olursun gibi bicok şey
O soru bana özel sorulsa vereceğim cevap şu olur;
O soru öyle sorulmaz, doğrusu 'Hayatin boyunca pişmanlık yaşamadığın bir anın oldu mu?' cevabım sorunun icerisindedir zaten
Pişmanlık asla kaçamayacağın bir canavar
Yaşadım ve tekrar olsaydı yine yapardım.
Hayatım pişmanlıklarla geçiyor:(
Tabiki yaşadım
Keyfi belki olması gerektiğinden evet
Vardır illaki pişmanlıklarımız.
Yokkk
Evet abi
Tabiki
İllaki
Evettt
Yaşadım.
sadece birkaç defa
Evet