Merhaba KScanlar, nasılsınız?
Ülkemizde pek çok erkek kondisyon yapısı düşük halde yaşıyor, işte cesaret işte feraset felan filan özgüveni tam oluyor.
Fakat bedensel olarak estetiksel görünen kadın karşısında kıskançlık dozunu artıran nedenlerden birisi de kendini kondisyona sokmayınca ben odaklı değil karşıt odaklı oluyor.
Kendini kondisyona sokan erkek için bireysel egosu artınca kısıtlanan kadın tarafından kıskanılan bir varlığa dönüşüyor çünkü kadına bakan kadar artık ona bakan kitlede oluştuğu için.
Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz diye eklemeye gerek yok ama ekleyim.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Ülkemizde pek çok erkek kondisyon yapısı düşük halde yaşıyor, işte cesaret işte feraset felan filan özgüveni tam oluyor.
Fakat bedensel olarak estetiksel görünen kadın karşısında kıskançlık dozunu artıran nedenlerden birisi de kendini kondisyona sokmayınca ben odaklı değil karşıt odaklı oluyor.
Kendini kondisyona sokan erkek için bireysel egosu artınca kısıtlanan kadın tarafından kıskanılan bir varlığa dönüşüyor çünkü kadına bakan kadar artık ona bakan kitlede oluştuğu için.
Bu arada istisnalar kaideyi bozmaz diye eklemeye gerek yok ama ekleyim.
Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fizik her şey bu devirde çünkü. fizik yoksa aşk da yok insanlar dışa bakarak seçiyor
kasli erkek iticidir orta kilolu olsun sadece kolunda hafif kas olsun
estetik kadonların *yanağından öpim
Hiç bi şey anlamadım teşekkür
Kanka işin özeti sırtı döşü kıllı bol kilolu en azından baklavası değil balkonu olan erkekler estetik görünen kadın karşısında neden aşırı kıskanç ve kendini çirkin bulur buna rağmen de aşırı özgüvenlidir.