Kişilik & Karakter Ciddi misiniz yoksa Eglenceli mi? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hayat zaten bu kadar poh tan giderken ciddi olmak kadar sacma bir eylem var mı? Güncellemeler+1 yıl orada mısnız gemclik Güncellemeler+1 yıl sen? Ciddi misiniz yoksa Eglenceli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Eğlenceliyim genelde sinirliyken ciddi olurum 0 0 Yorumla
KutupPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Ay genelde eğlenceliyim de karşıma biri gelirse ona göre hareket ederim 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl eğlenceli ol hadi ordan et karsını :D Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Bu hayatın mk sonuna kadar ciddiyim hayat öyle öğretti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dibine kadar eğlenceHayat canımı sıkmak için çok kısa 1 21 Yorumla ironman57 +1 yıl evet bu kafan istiyorum bende :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen yolluyorum bu kafadan 😄Kendine gelirsin Yorumla ironman57 +1 yıl yolla ama hızlı kargo olsun. D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaahh merak etme satan torpil geçer en hızlısından yollarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana* Yorumla ironman57 +1 yıl tamam ulaş bana i:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayılmışız kardeşim geldik Yorumla ironman57 +1 yıl hep bayılırsın zaten :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden biliyorsun hep bayıldığımı 😄 Yorumla ironman57 +1 yıl ayık olsan yazardın :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel tespitt tebrik ediyorum ben yine bayılayım o zaman 🍖 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay yanlış emoji oldu mideme düşkünümdür de😄 Yorumla ironman57 +1 yıl ahaaah deilisin sen :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok beaaa 😄 Yorumla ironman57 +1 yıl gizli seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrınmenelliyedi seni Yorumla ironman57 +1 yıl ark ol benle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben ayrınmenlerle arkadaş olamıyorum üzgünüm... Yorumla ironman57 +1 yıl olur senin seciimin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi gecelerrrrr sohbet içim teşekkürleeerr Yorumla ironman57 +1 yıl iiiii geceler Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bazen ciddi bazen eğlendeli bazende komik 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl komik mi sen mi :D bu komik işte :D Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ciddi hemen hemen her yerde ciddiyim 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl sıkıcı be olm :D Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😄Ne yapalim normal hayatta kimseye yaklasmam şaka yapamam e nasil eğlenceli olayim bende rotami ciddiyetten yana belirledim Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ciddi. Nadiren eğlenceli. 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl öggg Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,İkisi ve de daha fazlası! 😅 2 0 Yorumla
edalicee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yerine göre 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl politik olmuş cevap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğlenceliyim genelde sinirliyken ciddi olurum
Ay genelde eğlenceliyim de karşıma biri gelirse ona göre hareket ederim
eğlenceli ol hadi ordan et karsını :D
Bu hayatın mk sonuna kadar ciddiyim hayat öyle öğretti
Dibine kadar eğlence
Hayat canımı sıkmak için çok kısa
evet bu kafan istiyorum bende :D
Hemen yolluyorum bu kafadan 😄
Kendine gelirsin
yolla ama hızlı kargo olsun. D
Ahahaahh merak etme satan torpil geçer en hızlısından yollarım
Sana*
tamam ulaş bana i:D
Bayılmışız kardeşim geldik
hep bayılırsın zaten :D
Nerden biliyorsun hep bayıldığımı 😄
ayık olsan yazardın :D
Güzel tespitt tebrik ediyorum ben yine bayılayım o zaman 🍖
Ay yanlış emoji oldu mideme düşkünümdür de😄
ahaaah deilisin sen :D
Yok beaaa 😄
gizli seni
Ayrınmenelliyedi seni
ark ol benle
Yok ben ayrınmenlerle arkadaş olamıyorum üzgünüm...
olur senin seciimin
İyi gecelerrrrr sohbet içim teşekkürleeerr
iiiii geceler
Bazen ciddi bazen eğlendeli bazende komik
komik mi sen mi :D bu komik işte :D
Ciddi hemen hemen her yerde ciddiyim
sıkıcı be olm :D
😄Ne yapalim normal hayatta kimseye yaklasmam şaka yapamam e nasil eğlenceli olayim bende rotami ciddiyetten yana belirledim
Ciddi. Nadiren eğlenceli.
öggg
Merhaba,
İkisi ve de daha fazlası! 😅
Yerine göre değişir o
Karşı tarafa göre değişiyor
Yerine göre
politik olmuş cevap