Güncellemeler
+1 yıl
Ben bunu hak etmiyorum Allahın emrine uymayan kızlar bile bundan. Güzel yaşıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Maddi olarak bu sitede herkes işe yaramaz sadece güzel yorum yapın yeterli
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başımı sokacak bir evim yok annemden polisle kurtarıldım 1 ay üniversitem şu an online kapalı olmasına rağmen yurtta kaldım sonra Ankara 'ya iş bulmak için geri döndüm misafirhanede kaldım ama para bitti anneanneme geldim o da her şeye bağırıyor durduk yere gelip sataşıyor tıpkı annem gibi. Ve hayatımda bir tane işe yarar erkek yok her gün ağlamasın da napsın yaşayacak bir hayatı olmayan insan söyler misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acil kariyerden basvuru yap, orada bilinen firmalar var baya hepsine basvur, ozellikle musteri temsilcisine basvur onlar cikiyor, mahalle isi istiyorsan isin olsunda da iyi ilanlar var ama dikkat et bazilari sekreter ayağına g. vtlik yapiyor onlardan uzak dur, bak is bulamazsan belki ben yardimci olabilirim musteri temsilcisinin basi tanidigim var, migros sanal market isimde iyi hepsine basvur kariyerden
Ya canım işe. Başvursam nolucak maaş bir ay sonra yatıyor o zaman kadar nerde kalacağım
Tamam bak due buldum sahibindende yatili is vsr bak yaz cikar maaslari da iyi yemegini de yyersin mismgibi hazir yaticak yer de var ordan basvur
Olmadi gunluk islere de basvuursun arayan cok oluyo ev islerini ben ordan basvurdun gecen ay bir suru ariyan oluyo
Hatta benim annemin de cevresi var bi kadin yatili aliyo 20 k ya ama İstanbul'da
Giderim İstanbul'a da sorun yok. Linki atsana
Senin yerinde olsam durmam yatili is, gunluk islerdem daha iyi cunku evim duzenine sen hakim oluyosun gunlukte canin çıkar
Tamam linkini at diyorum kank
www.sahibinden.com/yardimci-arayanlar/ankara
Bak bunlar ankaradaki ilanlar kendin de yazip bakabilirsin bir suru var
Ne balıkçılığı temilikçiliği kanka öyle işler yapamam
Sen baya basvurmillaki birisi çıkar hayırlısıyla bol dua et bende senin icin ediyorum
Kanka boş işler atmışsın temizlikçilik falan yapmam
Kankam acil olarak benim bildigim bunlar var, enazindan parani biriktirirsin baska turlu asgari maasla ev tutman imkansiz gibi
Kanka yatili iş olarak kendi evin gibi islere hakim olucaksin olay bu, temizlikcilik daha baska sen evden sorumlu kisi oluyorsun
Tam bu kadar moralim bozuk sabah sorduğum soruya yorum yapıldı moralim düzelir dedim gelen yoruma bak gizli 25-29 adamın
Barbara Palvine mi benziyor? ↗
Ya ne s. lak saçma insanlar takma bile ulasamayacagi icin kuduruyorlar
Bıraz anneannene sabret bı ıs bul ıse gır ekonomık ozgurlugunu elıne al sonrası gelır zaten bıraz zorlanırsın ama kendıne guvenıyosan yaparsın
Normalde nerde yaşıyorsun
Ankara'ya geri döndüm yazdığıma göre?
Hayır yahu Ankara 'dan önce
Lan Ankara'ya geri döndüm yazdığıma göre memleketim Ankara’dır zaten
Tamm bir canım sana nerelisin demiyorum okuyorum dedin yurtta kaldım dedin yav ne tamam yeeee daha ne yazdığını bilmiyor
Yurtta kaldım geri Ankara'ya döndüm yazdığıma göre memleketim neresidir?
Ablacım memleketini sormuyorum sormuyorrrrrr yav neyse boş ver
MAAL
Konuşalım ulaş bir
#Mirliva
Yaz bana özelden
Bekliyorum
Annemle yaşıtsın git
Yaz dediysem yaz
Ne kaybedersin yazarak az kafanı çalıştır
boş ver git
Güle güle
Evlen Aşkım ve oku
Okuyorum da okumak para getirmiyo. Evlenecek adamı bulsam hepsi çözülecek
Evlenelim gitsinn dmdkdkd
Ya saka misin karsisina p. venk ciksa ne olucak sen evliligi toz pembe mi saniyon karsina iyi biri cikmadiktan sonra ne olucak
Ayrica kizin daha basini sokacak yeri yok okumdiyorsun okulla kafayi bozmussunuz yeminle 3 yasindaki cocuk daha iyi akıl verir knk sen yazma
@Wensday gerçekten ya okumakla bi şey olmuyor ki zaten üniversite 4. sınıfa geçtiö
@Wensday sanane be gidicek yerim yok annemden kurtulamıyorum yazmış üniversite okurken birini bulabilir sen anlamadan dinlemeden yazma asıl evlatluktan reddedrt yazmış tek çare bu akla geliyo
@Wensday anlamadan dinlemeden yazma benim yorumlarıma fs karışma kendi fikrini kendine sakla sormadım sana
@Wensday napsın okumasın evlenmesin napsın senin gibi şimdi konuşturma beni hadi git işine
@Wensday senden mi öğrenicez sen ver çok biliyossn aaa yazms
Lan kimi bulucsk 20 yasında kız bu 20 yasinda kendi kizini disari salabilir misin
Bak tatlı kardesim her okumayan evlenecek diye bir sey yok eger bu zihniyetteysen yanlis yoldasin
@Wensday ya okurken diyprum önce okuduğunu anla
@Wensday annesi kötü davranmış ki böyle diyoruz zaten
Tamam haklisin kusurs bakma
Evlen demekte haklı Bu arada inşallah zengin ve bana hep sadık olacak biriyle evlenirim amin
Amin inşallah, ya zaten evlilik guzel bir sydir, ama yeter ki hayırlısı ciksin yoksa ben s. lak miyim bekarım, insallah hepimizin karsisina iyi biri cikar
Şöyle maddi durumu iyi oldumu tamam çokts zengin olunca pek sadık olmazlar
Bu arada askm senin ilk yapacagin sey is bulmak, internettem bak sana yazdim nerelere bakabilirsin, belki ayri eve cikarsin ama bence parani biriktir ananene de 2 3 kurus vermcenesi kspanir
@Wensday bir ay daha sabredenden buraya
*sabredemem
Alttan al her şey düzelir benim annem bana destek oluyo ama babam kötğ mesela hep baba sevgisine aç kaldım ondan evlenmek istiyorum çok o eksikliği doldurmak istiyorum bebekte istiyorum okumakta istiyorum kafam karışık
Guvenme bunlarin derdi baska yardimci olan brdan olur zaten boyle sefersizler insanin magduriyetini kullanmayi seviyor
@Wensday ya ne güvenmesi ne alaka soruma gir oku bi nasılım sorusu bu
Ya umarim karsina dogru kisi cikar, zaten buna eminsen durma evlen, her seyin hayirlisi olsun,
@Wensday inşallah. Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun ya aç attığım linki okusana
Cidden uzulme seni anliyorum maddi manevi zorluk kötü ama sabret bi cikis yolu bul dua et umarim istedigin gibi olur hersey
@Wensday lan ne alaka ne alaka mal mısın attığım linkteki soruya baksana offff
Barbara Palvine mi benziyor? ↗ Bunca derdim yetmiyor gibi bu saatte sabah sorduğum soruya gizli bi 25-29 zavallısı yorum yapmış
Lan mesajlar yuklenmiyo buga girdim kusura bakma la
Valla serefsiz o. c çocukları bunlar kudurmus kopekler
@Wensday ezikler ya barbaraya benziyor valla orada göz yapım yüz hattım hepsi ama barbaranın yüzü daha yumuşak ben seksi yüz severim benimki daha seksi mutluyum
@Wensday ne diyon be sen ben sohbet ediyorum sana noluyo kudurmuş köpek gibi çemkiriyon
Sana demedi benim diğer soruma yorum yapan erkeklere dedi 🩷
Sizin içiniz dolmuş