Kişilik & Karakter İlk 3 kelime psikolojimizi yansıtıyormuş, size neler çıktı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bende yaprak, kitap, mucize çıktı. Yaprak yerine ambar çıksaydı daha şenlenirdim 🤣 İlk 3 kelime psikolojimizi yansıtıyormuş, size neler çıktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aşk çıktı 1 0 Yorumla
heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaprak, defter, kağıt çıktı bu iyimidir sakata gelmiyelim🙂 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. KitapKahveAşık 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sebep, zevk, mucizeŞimdi ne bunlar 😅 2 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. SebepMucizeKahve 1 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Aşk İhtiras Eğitim 1 0 Yorumla
hepinizharikasınız10 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Mutsuz, Öfke ve Yaprak çıktı. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sigara hırs mutsuz. bu neydi şimdi 😕 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Aşık sigara kahve, bunların benle alakası yok bea 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an bakamadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk çıktı
Yaprak, defter, kağıt çıktı bu iyimidir sakata gelmiyelim🙂
Kalem , Tatlı , Yalnız
Ne alaka mq
Kitap
Kahve
Aşık
Sebep, zevk, mucize
Şimdi ne bunlar 😅