Çok teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @ilginfulyaa

Elimden geldiğince İnsanlara güven duymak samimi olduğuna inanmak istiyorum ama güven gibi bir durumum söz konusu değil, dolayısıyla da günümüzde insanlar o kadar çok değişiyor ki bugün canım diyen yarın canın çıksın diyor.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Guvenduygusu
18 Haziran 2023 Pazar 18.58
Güvenirim bazi insanlara ama malligimdan enayiligimden
Estağfurullah
Rica ediyorum
Genelde güvenmem
Hep şüphe vardır
Bende
Çoğumuz aynıyız herhalde
Eic için teşekkürler
Rica ediyorum
Cevap
15Cevap
Hayır ben hiç bir insana güvenmiyorum sadece kendime güveniyorum
Bu sorunun net bir cevabını bilmiyorum 🤷♀️😀
Ben artık cevabını biraz öğrendim güveneceksin ama tetikte duracaksın
Hiç güvenemiyorum diyemiyorum diyemiyorum tersini de diyemiyorum ama senin dedigin gibi
Çünkü ben güvendiğim insanlardan o kadar çok yanlış gördüm ki çok değer verdiğim el üstünde tuttuğum kıymet verdiğim insanlara benim de hatalarım oldu dört dörtlük bir insan değilim hatta şerefsizlik yaptığım zamanlarla oldu ama özellikle bazı insanların da hayatından öyle gidişleri oldu ki verdiğim değerin gereksiz olduğunu anladım O yüzden değer veriyorsan aldığım kadarını veriyorum artık hatta dün bir tanesi kafamı bozdu s********* dedim artık koymuyor
Değer zaten herkese verilmiyor ve o değeri ederi kadar vermek gerek yoksa kişinin kendi değeri düşüyor
Gerçekten öyle ama bazı insanlar insanın tepesine kafasına kadar getiriyor ya Ben artık gerçekten böyle bir ağır kelime kullandığım zaman sonradan pişman olmuyorum yeter artık diyorum Ne yaptıysam hak etmiştir çünkü insanlar hiçbir zaman memnun edemezsiniz siz ne yaparsanız yapın onları bildiğini okur
Evet öyle tabii uğraşmamayı öğreniyorsun içinden gelmiyor, ki hak etmiyorlar tüketilen kelimelere yazık öyle olunca boş vermişlik en iyisi
Çünkü çok canım yandı çoğu zaman O yüzden ben de olduğu gibi
İnsanlara güvenmemi gerektirecek kadar yakınlık kurmuyorum..
Ya da ben her zaman için tedbirli davranıyorum
Ben insanlara şunu söylüyorum: "benim güvenimi kırma eğer kırarsan diğer tüm insanlığa güvenim kırılır." diyorum.
Her zaman güvenirim. İnsanlara güvenmek iyidir
İstesem de olmuyor artık çok şüpheci biri oldum.
Gerçekten ya ben de öyle oldum artık yani insanların samimiyetine güvenmiyorum ne zaman ne yanlış yapacak diye bekliyorum ve bir yanlış yaptığında da şaşırmıyorum
Zamanla sen de alışırsın insan belli bir süre sonra ısınıyor aynı kurbağa gibi 😃
Eşime güvenmiyorum ama bu çok kötü bir duygu
Gerçekten çok kötü 😔
Evet yaşayan bilir
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Eskiden çok güvenirdim artık güvenmiyorum
Bende öyleyim
Merhaba,
Hayır insanlara güvenmiyorum! 😅
Imkansiz seviyesinde..
Hayır bu güven hissini çok özledim
Guvenmem özellikle de kadınlara
Guvenmiyorum.