Var mıdır ilacı?
Algısal anestezi istiyorum insanları yok sayabileyim.
Var mıdır ilacı?
Algısal anestezi istiyorum insanları yok sayabileyim.
Bence kimseyi sevmeye çalışma olduğun gibi davran yani kimse için de üzülme. bende böyle hissediyorum aslında yani tanıdığım kişilerden değil tabi ki de ama toplum olsun dünyada ki kötü kişiler olsun yani bazen hiç bir şey istemiyorum bu hayatta.
Yoshii,
Aslında algısal anesteziye ihtiyacın yok. Çünkü insanlar zaten yok. Mesela ben;yalnızca senin nefret hislerinden doğmuş bir insan yavrusundan ibaretim. İnsanları sevmeyişinin nedeni onları bilinçaltının yaratmış olması. Travmaların nefret ettiğin insanlar doğurdu. Bu gayet doğal, çünkü şu an bir rüyadasın. Akşam uyanınca gerçek dünyaya döneceksin. Oradayken rüyalarını kontrol etmeyi öğren derim. Çünkü bu lanet olasıca dünyada senin tuhaf hayallerini yaşamaktan bıktım. Ölmek istiyorum ama elimde olmadığı için ölemiyorum bile. İlk işin beni öldürmek olsun. Şindiden teşekkür ederim
@Heloya bu bir yaklaşım değil ki. Gerçek? Lakin @lokiningecesi yarattığı dünyanın gerçek olduğuna inanmak için bilinçaltı seni bunu yazmaya zorladı. Senin iraden bile yok. İster inan, ister inanma. Yazdığın yorumun esas nedeninin bambaşka olduğunu düşünebilirsin ama gerçek amacın tanrıçanın mutlu olmasını sağlamak.
@Heloya bu ihtimali düşünmek beni ürkütüyor. Eğer Loki bize değer vermezse yardım etmezse bizi kim kurtaracak? Lakin bu kaybolmuşluk hissi gittikçe artıyor, ya Loki yoksa? Ya esas kalbi kilitli olan bensem? İmansız biri olmaktan çok korkuyorum. Lakin O'nun hakkında böyle atıp tutmak, ona inanmamak... Tanrıça Loki'nin gazabına uğramak istemiyorum.
Şüphesiz yokluğumun gazabı cezalarımdan daha şiddetlidir
Melekler hafta sonu çalışmıyor üzgünüm hafta içi gelir
Yoksa tapınanım kalmaz😥
Doğruyu aramanın neresi hadsizlik? Eğer tanrıçamız Loki vâr ise ve bizleri yoktan vâr etmişlerse; yine bizleri bilgilendirip besleme veya dileklerimizi kabul etme gücüne de sahiptirler hiç şüphesiz. Bizler gibi kedi yaratmış olduğu basit kulların, yine kendi yaratmış olduğu gerçekliğine inanmamalarından mı rahatsız duyacak? Tek sözüne bakar varlığımıza dair duyduğumuz bilinci tuzla buz etmesi. Bu köhne düzen içerisinde adaleti arayan buğulu gözlerimizin varlığını sorgulaması oldukça anlamlı ve samimi olmalı aslında. Kim kendine inanma konusunda kör ya da sağır destekçilerinin olması ister ki? Bu kuru kibir ve zayıf karakterin birer göstergesi değil midir? Hâşâ yüce Loki bu sözlerden münezzehtir ancak belki de tercihi, bizleri umursamamak üzerinedir. Sonuçta yarattığı gibi, yarattığı arzuları gerçekleştirme adına zorunlulukları olmaz tanrıların. Çok acı bir düşünce olacak olsa da, belki varlığımızın; kendi elimizden geldiğiyle yaşanılacak hayatları yaşamaya ve unutulmuşlukla yok olmaya eşdeğerdir. Umarım değildir değerli kolin. Umarım.
Meleklerim olmak ister misiniz? Hafta sonu çalışırsınız.
@heloya eğer Loki varsa gerçekten bizi umursamaması daha mantıklı olurdu. Lakin sevgili Lokinin sırf ona inanmıyor diye hristiyanları ateşe atacak bir cani olduğuna inanasım gelmiyor. Eğer bizi yaratacak kadar şefkatli biri varsa neden bizi acımasızca cezalandırsın ki? Bir gün bir hristiyan tanrısının gelip beni yakacak olması onlarca haklı lakin onların yanmasi da bizlerde hakkaniyetli bir tavırdır. Yani her türlü kötü olacağız. Ama Tanrıçanın neden bizi yarattığını anlayamıyorum. Bu benim bir kuruntumdan, acı bir isteğimden doğmuş olabilir mi
Bizde maaş yok, işin sonunda cennet ödülü var ^-^
Benim için çalışmayan herkese cehennem kapıları aralıklıdır😈
Rica ederimm doitashimashite
İlacı var mıdır bilmiyorum ama ilacını aramak yerine nedenini sorup, derinlere inip sorunu kökten çözmeye çalışırdım. İlaçlar çoğu zaman sorunu baskılamak ya da gölgelemek için kullanıyor
Cevap
14Cevap
Bir söz okumuştum insanlar tarafından yalnız kalmak Allah seni kollamak istiyordur
İnsanları bende sevmiyorum senin sorunu çözmek için kaynağı bilmem lazım
Ben ne yaptım ya
Ben yıllardım aradım ilaç falan bulamadım
Ölsem, bu iyi gelir miydi?
Herkesin ölmesi lazım
Yok
Yeter ki sen sev beni
herkesden nefret etmenin sebebi önemli olan
Bende nefret ediyorum
kaye girince ben de böyle hissediyorm
Aslında ben yoğum.
Maalesef öyle bir ilaç yok