Orta dereceli yaygın anksiyetem var. Kışın gayet iyiyim. Havaların ısınmasıyla beraber bende dengesizlikler başlıyor. Sanki psikolojim hassaslaşıyor. İçimin sıkılması, kaygılı düşünceler artıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Havayla alakası asla yok hersey sende bitiyor geçmiş travma korku kaygı endişe bunlar tetikler aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese yapıyorsun
m.youtube.com/watch
Yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Maneviyatla bitiyor
Vesvese yaptığımın o kadar farkındayım ki vesvese bendeki en büyük problem
Ama bu ruh haliyle vesvese de olsa gerçekten ayırt edemeyebiliyorsun
Bu vesvese başka bir şey degil tüm piskolojik sıkıntıların hepsi vesvese başka bir şeyde değil şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
Çok doğru diyorsun bunu zamanla ben de anladım hatta dün arkadaşımla yazışırken de aynı şeyi dedim tüm sıkıntılarımızı vesvese başlığı altında toplayabiliriz diye
Zihnen ve bedenen boş kalma dilinde hep zikir olsun , olumsuz düşünceler umursama soner
5 vakit namaz kılan biriyim gene de zorlanıyorum işte
Evet normal zorlanman sen bunu umursamayarak bitirebilirsin bu geçici dünyada bu kalmayacak diyerek biter umursamayarak bitirebilirsin her umursamayarak soner
Vesvese odun verirsen şişer ödün vermezsen soner gider
Asla boş kalma sürekli zikir bulundur
Bir de bazen günlük hayattaki meseleleri gözümde çok büyütüp endişeleniyorum şu nasıl olacak bu nasıl olacak ya şöyle olursa diye aşırı düşünme var
Bi yandan normal endişeler ama fazla düşünme sorunu
Sonuçta bu konuları tamamen düşünmeden de olmaz
Anlıyorum bende yaşadım kolay değil ama umursama asla kafaya takma seni yaratan Allah senin yolunu gostermiştir
Ve o düşündüklerin gerçek hayatda asla gerçek olmayacak
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor vesvese verir
Mutlaka yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu aklına takılan soruyu sor , mutlaka izle anlarsın sana ait değil bu düşünceler
Vesvese konusunda epey bilgilisin, bilenden değil çekenden sor demişler. Beni iyi anlıyorsun. Ya genelde vesvese ile alakalı videolarda hep ibadetten örnek veriyorlar. Benim vesveselerim ibadetle alakalı değil. Hayatımda her konuda olabiliyor. Yaygın anksiyete. Çok doğru dedin beni yaratan allah yolumu göstermiştir. Bu cümle çok rahatlatıcı. O düşündüklerin gerçek olmayacak demen de çok aydınlatıcı.
Evet halisin vudeolarda ibadetle alakalı konuyu vesves iyi anlaman için izle dedim
Benim geçirdiğim vesvese ibadetle alakası yoktu
Vesvese benimki hastalık hastasıyım geçmişte gelen geçmiş tarfmayla panik atak kadar cikti
Bundan kurtulmak için neler neler başvurdum sadece öğrendiğim bizim manevi kalp ile alakalı şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
Düşüncelerle asla mücadele etme
Bunu umursamayarak Allah a yaklaşarak bitiyor
İrade dışı düşünceler bir hayal en önemlisi geçmiş travma etki ediyor
Senin neyin var ne olduda böyle oldun?
İzzet Güllü’yü dinledin mi?
Valla ben kendimi bildim bileli takıntılı hassas detaycı bi insanım
Güzel bi çocukluk geçirmedim
Annem zaten psikolojik hasta
Ondan bana geçmiş olabilir
Evde hep kavga gürültüyle büyüdük
İzzet güllü duydum ama hiç bakmadim
Aslında bunu bitirmek senin elinde
İnşirah suresi ve hz yunus duası ve salavat küpra oku günlük
Dilinde estağfurullah ve ya bâki entel baki zikri bulunsun
Bunları alastir
Bu süreçte sana ne olumsuz geliyorsa uzakdur
Sakinleşmek için konuş biriyle evdekilerle konuş o an sana kim iyi geliyorsa
İsmi azam duasi oku bunlar dediklerimin faziletini bak ve günlük okumaya çalış
https://m.youtube.com/shorts/RYHpvNsSJr8
m.youtube.com/watch
Bitirirsin asla kalıcı değil bunlar attığım son videolarına izle
Son zamanlarda kuranı kerim okuyorum özellikle cin suresini
Ya bir şey diyim mi Allaha çok yöneldiğim çok zikir çektiğim zamanlarda sanki daha sıkıntılı oluyorum acaba niye öyle
Olması gayet normal çünkü şeytan ve nefis doğru yolda olmanı ve o yola girmemen için sen uğraşır
Asla pes etme
Kim akşamleyin üç kere; Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym* diyerek dua ederse, sabaha kadar apansızın bir bela kendisine isabet etmez. Kim de sabahleyin üç kere (aynı şekilde) dua ederse, akşama kadar aniden bir musibetle ve belayla karşılaşmaz.
Sabah3 aksam3 defa oku
Bismillahillezi Yi bilirim ve okurum
Kendini sürekli hep meşgul et boş kalma diline zikri alıştır bu vesvese asla kalıcı değil mücadele etme sakın ama asla umursama soner gider maneviyat güçlendirerek bitirirsin
Mehmet yıldız aşırı düşünceyle ilgili videosu bak çözersin vesves aklına takılan ya da sıkıntı yaşarsan sor
Meşgulüm zaten onunla alakası yok şu sıralar
Sizi takibe alsam sorularım oldukça sorsam olur mu
Bide kalıcı değil diyorsunuz ya ben kendimi bildim bileli böyle olduğum için vesvesesiz hayat nasıl bişe onu bile bilmiyorum
Sadece vesveselerimin hafiflediği rahat dönemlerim oluyo ama genel olarak hep bi endişeli hal mevcut
Bu kadar olması normal değil vesvese zaten sürekli ölene kadar gelebilir
Takip edebilirsiniz yazabilirsiniz
Bu kadar olması normal değil piskolojik sıkıntıya çeviriyor vesvese
Bunu bitirmek senin elinde
Birde neuformat duydun mu
Almanca😳
Almanca?
Tam ne yaşadığını nasıl başladını bana mesaj olarak yazarmisin
Öyle tam başlayan bişey yok
Tamam
Dediğim gibi öyle tam şu sebepten başladı diyemiyorum hep hassas düşünceli takıntılı biriydim
Hatta şu sıralar eskiye göre daha iyiyim
Ama tamamen kurtulamadım
Vesveselerle bütünleşmişim sanki
Ne zaman vesvese ediyorum ne zaman etmiyorum ayırt edemiyorum tam
Sürekli oluyorsa ve sürekli aynı düşünce ise ve seni mutsuz ediyorsa vesvesedir
Olumsuz düşünceler ve seni Allah a isyana surukluyorsa vesvesedir
Normalde kötü havalarda daha çok olması gerekiyor diye biliyorum çünkü kapanılan kasvetli karanlık zamanların daha uzun olması yağışlı soğuk zamanların insanları daha kapalı alanlara itmesinde sorunlar çıkıyor
Bende öyle değil
B12 baktırdın mı hiç
Ben yazları daha iyi oluyordum
Tam tersi ben
Ilac kullaniyor musun
Hayır iyi gelmiyo