kaybetmek üzücü olsa da insan hayatı boyunca bir şeyleri kaybediyor önce inancını sonra güvenini sonra huzurunu bazen işini parasını bazen hayatını da kaybettiği oluyor değmeyecek birisine harcadığı zamanını da kaybetme durumu var elbette..
Velhasıl bu hayatta her zaman kazançlar değil kayıplarda olacaktır oluyordur hayatta güzel günler kadar kötü mutsuz ve hüzünlü günler de vardır..
Fakat bir geriye dönelim ve bakalım kaybettiğiniz neyi tekrar elde etmek isterdiniz ve bunu elde etmek için kime ihtiyaç duyarsınız ya da kimseye gerek yok ben geçmişe gidebilseydim onu elde edebilirdim diyebiliyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim geçmişte kaybettiğim pek de bir şey olmadı sadece geçmiş duygularımı kaybettim yani hiç bir duygum kalmadı şu an ama bununla da mutluyum çünkü duygular olsaydı sürekli acı çekerdim ama şu an bir şey hissetmediğim için de tekrar dünya ya ya da hayata karşı bir şey hissetmek ya da yaşamak istemiyorum hiç bir şekilde. insanın kaybedecek bir şeyi kalmadığı zaman daha iyi hissediyor kendini özgür hissediyor ya da hayatta korkuları da kalmıyor hiç bir şekilde. bunun dışında sahip olduğum değerli başka bir şey gelmedi şu an aklıma kişi ya da eşya da olabilirdi ama benim olmadı. sadece duygular ve hisler
Her ne kadar geçmişe takıntılı biri olsamda geçmişteki kimseyi tekrar kazanmak istemem adı üstünde "geçmiş" Allah onu hayatımdan çıkardıysa vardır bir bildiği hayat kısa önümüze bakmamız lazım
Geçmişte kaybettiğim hiçbirşeyi geri kazanmak istemem ben🙃