Kişilik & Karakter Bütün Duyguları, Tatları, Zevkleri, Hisleri Yaşayıp Tattıktan Sonra Neden Hayatı Sorgularız? CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen Ruhum dalıp gidiyor böyle derin düşüncelere, En güzel görüşü bekliyorum. Bütün Duyguları, Tatları, Zevkleri, Hisleri Yaşayıp Tattıktan Sonra Neden Hayatı Sorgularız? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl eğer sorguluyorsak hala yaşamadık tam anlamıylaya da tamamlanmadık diye düşünüyorum.. 0 2 Yorumla CerenKaaya +1 yıl yaşanmışlıklar ile hayatı sorgulamak farklı şeyler Affedilmeyen +1 yıl sonunda varacağın nokta aynı noktane eksik..
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir cimcime 0 1 Yorumla CerenKaaya +1 yıl yiaa çok güzel sööz :) Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Doyumsuz varlıklarız hep daha fazlası.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eğer sorguluyorsak hala yaşamadık tam anlamıyla
ya da tamamlanmadık diye düşünüyorum..
yaşanmışlıklar ile hayatı sorgulamak farklı şeyler
sonunda varacağın nokta aynı nokta
ne eksik..
Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir cimcime
yiaa çok güzel sööz :)
Doyumsuz varlıklarız hep daha fazlası..
Amacın kalmıyor