Ruhun dengesi bozulduğunda, geriye kalan her şey bozuluyor.🧟♂️ Tavsiyelerini alalım 🧐
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ruhun dengesi bozulduğunda, geriye kalan her şey bozuluyor.🧟♂️ Tavsiyelerini alalım 🧐
Ruh emicilerden uzak durmak, aslında insan yanlış kişilerle beraber olduğu için ruhu etkileniyor ondan.
Onun dışında kesinlikle kitap okumak, o kitabın içinde kaybolup gitmek, eğlenceli müzikler açıp dans etmek, bisiklet sürmek, yürümek...
Evet var tabi k ide bu tavsiyelerim kendim için yani bir başkasına iyi gelmeyebilir sonuç olarak herkese iyi gelen şeyler farklıdır tek bir şey iyi gelmez bir insana. film izlemeyi seviyorum mesela çünkü film izlerken dünyadan uzaklaşıyorum bazen ağlıyorum bu da strese iyi geliyor bunun dışında kitap okumak var oyun oynamak var şarkı dinlemek var ve spor yapmak var bunların hepsi de benim stresimi atıyor bana iyi geliyor. bir de kimseye önermiyorum ama çikolata ya da sigara gibi ya da kahve gibi zararlı olabilecek şeyler de insanı mutlu edebilir yani beni ediyor..
Uyku
Geçen şöyle bir şey okudum çok ağladığımız zaman uykumuz gelirmiş. Bu Allah’ın aslında bize vermiş olduğu bir akıl koruma mekanizması gibi bir şey aşırı derecede gözyaşı Döktüğün de otomatik olarak vücut uyku sinyalleri veriyor ki artık daha fazla ağlama gözyaşı dökme diye. O zaman nerede böyle aşırı derecede sıkışmış bitmiş çaresiz hissetsem genelde uyurum güzel bir kaçış yöntemi uykudan sonra sanki böyle bir şeyler düzelecekmiş gibi geliyor
Güzel açıklama ✨
Olmaz olur muu
Negatifleri biranda siliyorsun aa ama bu olmaz onunla anımız var o da kalsın buna da yazık olur demicen hem insan hem eşya elbise hediye ne varsa at gitsin temizlik yap
Sonra bir duş al yeşil çayını iç git saçlarında değişiklik yap yeni Kremler parfümler al orada da birilerini buluyorum konuşuyoruz falan iyi geliyor bana
Böyle yapıyorum birkaç korkumu yensem çıkıp çadır falan yapmak isterim yeni hobi spor falan da iyi geliyor 🤌🏻
Ayy bu gün de herkes bana eic veriyor teşekkür ederim
Rica ederim
💫💫💥
Cevap
12Cevap
Düşünce yapısını değiştirmi insan gerisini he türlü hallediyor zaten. Dediğin gibi ruh dengesi bozulduğu zaman geriye kalan her şey domino taşı gibi bir çırpıda dağılıyor.
Vallahi bu hayatta kimseyi kafana takmayacaksın kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin baktın uğraşıyorsun ama karşındakinin umurunda değil hiç gözünün yaşına bakmayacaksın ailen dışında kimse öncelikli olmayacak çünkü herkes, keyfine ve işine geldiği müddetçe senin yanında olur işine gelmediği zaman da bir kalemde siler Ben artık kimseye eyvallah etmiyorum kimseyi kaybetmekten de korkmuyorum
Son ses müzik aç ve hem dinle hem söyle hem de deli gibi dans et. Çok rahatlıyor insan 😂
Deli dansını sen öğretsene bana 😂
Görüntü aç karşimm
Ooo eyvallah karşimm. Borcumuz ne kadar
Birilerinin soğuk esprilerine maruz kalmamak 🧐
Müzik dinlemek
Spor yapmak ya da yürüyüş
Kitap okumak bunlar geliyor aklıma
İlk tavsiyeyi uygulayamıyorumm
Yazıldı 🧐
Kedilere bu espriyi yap da sana bi çizik atsınlar 🐾
Anlasalar ve sen yapsan gör bakayım 😂😂
Bu hayatta seni mutlu eden ne varsa yap. Kitap oku, sinemaya git, çık arkadaşlarla gez dolaş. Seyahate çık, yeni mekanlar keşfet. Boş zamanlarında zihnini mutlaka dolu tut. Faydası olacaktır düşünmemenin. Aynı dertten ben de muzdaribim.
İnsanlardan kaçmak, sessizliğe bürünmek.
Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım? Kim bende ne kadar kalmış diye.
#ÖzdemirAsaf
Spor yapmak ( hamallık değil ama )
Motosiklet kullanmak.
Kirvelerle takılmak
Sahil boyu kendi kendine konuşarak yürümek
Namaz kılmak
Oruç tutmak
Hacca gitmek
Zekat almak olur olur severiz 😂
Paten sür
Orman sahil kampı yap
Lunaparka git
Mavili morlu pamuk şeker ye
Kedi sev
İmkanın varsa
Benim bı tavsiyem yok en son bozulduğunda 3 yıl sürdü hatırlamak istemiyorum 🤦 uyuyabilirsin ama uyanınca yine aynı 🤣🤣
İnsanları umursamadan içinden geldiği gibi davranmak bence insanın ruhuna çok iyi geliyor
Yoran insanlardan uzaklaşmak, mental olarak tatile çıkmak da iyi gelebilir
burada tavsiye verenlerin çoğu tavsiye ettiklerini yapmıyo bile o yüzden umursamayın NeXT
Nefes al s*ktir et 😄
Meditasyon yapıyorum ben aynen böyle gkgkh
Ruhun da bir kişiliği var 😀 işte o kisiliğ uyan şeyler herkese göre değişir 😀
İnsanlardan uzak duruyorum..
Psikoloji hakkında kitap ve makale okumak iyi geliyor bana.
Bence en iyi gelen şey uyumak 😂😂
Mantıklı 😂
Gezmek farklı insanları tanımak
Eğleneceğim aktiviteler bana iyi geliyor.
Uyumak, yine uyumak ve çok uyumak
Kendin ici yasa
Yürüyüşe çık 40 dk yürü
Ben tabiki 😂
Müzik.
Ağlamak, müzik dinlemek.
Spor
Zeksss
Kitap okumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?