Bayılırım ya içimi soğuk bir ürperti alıyor yağmur yağınca ve o his üşüme hissi veriyor hoşuma gidiyor nedense bazen yağmur sesi açar uyku vakti dinlerim hatta

Bayılırım ya içimi soğuk bir ürperti alıyor yağmur yağınca ve o his üşüme hissi veriyor hoşuma gidiyor nedense bazen yağmur sesi açar uyku vakti dinlerim hatta
Evet bende çok seviyorum çünkü sessizlik olduğu zaman yağmuru dinlemek gök gürültüsünü dinlemek güzel geliyor. bir de gece olduğu zaman film açıp kahve içiyorum iyi geceler
İyi geceler
Çok severim ama dün gece balkondayken ansızın bir gök gürledi elimdeki telegonla bardağı düşürdüm eve zor girdim hayatimda ilk defa gök gürültüsünü bu kadar yakından yüksek sesle duydum boşluguma geldi çok korktum ama acayip sevdim
Bayılırım knk. En çok sevdiğim şey. Yağmur varken ortalık daha sakin sessiz oluyor. Sadece yağmur sesi ve gökgürültüsü.
Evet seviyorum.. çok rahatlatıcı oluyor fakat gündüz yağdığında dışarda yakalanmaktan falan nefret ederim. Sen seviyor musun ¿
Severim hatta ne zaman yağmur yağsa kendimi dışarı atar ıslanmak isterim
Teşekkür ederim🌺
Cevap
49Cevap
Güzel de o saatler tam efkar saati yanında birini istiyor insan omzuna yaslanarak başını göğsüne yerleştirecek birlikte kitap okuyup kahve içilecek birini
💙
Severim şu anok güzel bir ortam var
Cidden güzelmiş
Evef
Şu an yağmur, gökgürültüsü eşliğinde yazıyorum ve evet çok severim 🌧💙
💙
Yağmur ve gökgürültü bazı kesimlere ahşap evlerinde şömine başında kitaplarını okurken huzur verir kanımca, lakin ben yetimhanelerden kaçtığım o küçük yaşlarda sokaklarda bir başıma bu duruma çok maruz kaldığım için nerde olursam olayım bana hep, iliklerime kadar titrerken uyumaya çalıştığım ve her gök gürlemesinde korkuyla etrafıma bakındığım geceleri getirir..
Çok severim özellikle gündüz yağıyorsa cam balkon var evde çıkıyorum balkona kahve sigara telefon üçlüsü ile keyif yapıyorum
Yarı kurak İç Anadolu iklimindeyim. Bahar aylarım herkesin aksine melankoliyle geçer. Haziran ortasına kadar yağmur yağıyor aralıklı olarak.
Evet severim hafif yağmurda sahilde yürümek kimsede olmaz tak kulaklığı hayaller ve umutlarla yürümek
Severim o kadar çok seviyorum ki yağmur yağdığında yağmurun altında gezmeye çıkarım
Bayılırım isterim ki hava hep yağmurlu kapalı gök gürültüsülü olsun
severim özellikle gece camıma ve çatıya yağmur şıkırtıları olunca uyumak harika ya
şu an bi yağmur ve gök gürültüsü var inegöl de sen düşün
Kapalı alandayken severim. Ama yine de o an dışarıda işi olanlara üzülürüm
Bol bol duyduk gece, yağmurda yağıyordu serinlemişti güzel uyudum.
Bayılırım şu an gök gürültüsü sesi dinliyorum terapi gibi
Bayılıyorum şölen gibiydi, çamlıca tepesinden izleyip geri geldik:D
Yağmuru severim yağmur yağıyor diye hüsüsü gezerim yağmurlu havada ruhumu yıkarım
Yağmurlu havada kahve falan ićmek güzel oluyor o çatıya deyen yağmur sesi huzurlu ya
Çok hosuma gider..
Hatta telefondan bu sesleri dinleyerek uyurum
Severim tabii ki. Hatta gece uzun yoldayken gök gürültüsüne denk geldim. Manzara efsane idi.
Çok severim böyle cami açarım odaya yağmur kokusu dolar ve birazcık soğur üstüme pike örtüp yastığa sarılıp yağmur sesini dinlerim
Çok severim, eşim korkup sarılınca iki kat severim
Az çok İstanbula fena yağdı gece
Evet
Çok severim 😎
Bertuğ Cemil çok severim
Bende 😊
Ben zaten sıcağı hiç sevmem o yüzden yağmurlu havalara bayılırım
Bayilirim youtube da buna özel hazırlanmış ses kayıtlarını dinliyorum genelde, yağmur, rüzgar vb sesler... dinlendiriyorda
Yağmur ve gök gürültüsü eşliğinde uyumayı severim
Yağmur severim ama gök gurultusunden korkar8m
En sevdiğim. Ama çocukken çok korkardım.
Çok seviyorum bana huzur veriyor nedense
Cok hosuma gider
Evettt severımm ☺️
Sakin yağış hoşuma gidiyor şahsen yazın anca pişiyoruz herkes terli pü
Her türlü doğa olayını severim. 😈
Yağmur seviyorum
Şu an dışarıda bundan var.
çok olmasa da evet severim :)
Severim böyle havaları...
Evet özellikle de toprak kokusu
Çok severim hoş oluyor uyurken
Severim tabii ki