Şundanım olsa ısırarak uyana bilirdim 🤧🥰🥰
Günaydın günaydınnnnnnnnnnnn 🌺

Şundanım olsa ısırarak uyana bilirdim 🤧🥰🥰
Günaydın günaydınnnnnnnnnnnn 🌺
Açıkçası ben günü şükrederek başlıyorum kendimde birdensel engelliyim mesela ben daha kötü durumda olan daha kötü durumda olan insanları gördüm, Yani kendi başına tuvalete gidemeyen insanlarla karşılaştım bu yüzden her zaman için her olumsuzlukta daha olumsuz durumda olan insanları düşünerek pozitif davranmayı tercih ederim.
Çok teşekkür ederim ama aile konusunda şanslı bir kişiyim Yani en önemli şey bu durumda bilinçli bir aile içinde olmak destek olan bir aile içinde olmak çok önemli
😊😊 teşekkür ederim
Sen de sıkma canını Her şeyi zamana bırak zaman her şeyi en güzel şekilde çözüyor emin ol bunu çok defa yaşadım
Yani biliyorum bu sözler biraz klasik hani herkes bunu söyler zamana bırak zamana bırak ben de önceden çok kızardım mesela aman beni başından atmak için böyle şeyler söylüyor gibisinden ama yok gerçekten öyle 😊
Rica ediyorum
Günaydın abla, güne mutlu başlamanın yolu aslında mutlu bir hayat yaşamaktan geçiyor yani bir kaç değişiklik ile de sağlanabilir bu ama kalıcı olarak mutlu başlamak için bazı şeyleri güzel yapmak gerekiyor mesela stres olmamalı erken uyumak lazım iyi bir gece uykusu da çok önemlidir. bunun dışında sabah kahve içilebilir ya da artık hangi içeceği seviyorlarsa. spor yapılabilir temizlik yapılabilir çok erken uyanmak da etkilidir ya da iyi bir kahvaltı mesela beni mutlu eder direk. bunun dışında sigara da var ama sigara zararlı bir de herkes içiyor mu bilmiyorum :D ama sigar olmadan hayatta güne başlayamam ya da kendime gelemem
Sigarasız olmas
Kesinlikle abla
Minimum iş stresi ile ilik bir duş sonrası, güzel bir sevişme sonrası (sevişme sart değil ama olsa fena olmaz) deliksiz bir uykudan uyanma en iyisi.
Ondanın olsa, gece o çocuk en az 1 defa çişe kalkar, arada ateşi yükselir sabaha kadar calpol dolven nöbeti tutarsın.
Dikeni biraz fazla ama 😀
Kaliteli bir uyku, kalkmaya değer bir hayalin ve hedefin olduğunu bilmek, bu gün de uyandım şükür ve ben mükemmelim piskolojisi, severek gittiğin bir iş ya da herhangi bir aktivite. Bunlar ve benzeri şeyler ile insan güne başlarsa devamı da büyük oranda öyle gider
Cevap
40Cevap
Uykumu almış olmam ve uyanınca içtiğim kahve sigara al işte sana mutlu olmanın yolu...😄
☕🚬buyur afiyet olsun.😄
Kocaman bir günaydın demektir
Günaydın ve hoşçakal diyim..😅
Ondanın olsa emin ol o seni ısırarak uyandırırdıı..💕
Geldim, geldim..😂
Hoşbuldum esmerim..♥️😍
Güne güzel uyanmak isteniliyorsa uyandırmak için çalan alarma kızmamak ne çabuk sabah oldu uykum var uyumak istiyorum gibi şeylerden kaçınmak ve güne güzel sözlerle uyanmak güne sahip olduğumuz her şeye şükür ederek kalkarsak başarılı bir gün olacağına inanırsak o gün güzel olur
Halis mulis o tatlılık ne öyle yia 😻😻
Bence güne mutlu başlamanın yolu ;kendini severek güne başlamak, güzel bir kahvaltı, bir iki dal mutluluk 🚬
Huzurlu günler 💜
Vallaha ilk önce her haline şükür etmektir
Ve aynanin karşisina geçip ben çok iyiyim diye bilmektir insan kendini sevmeye baslarsa o zaman her şey ona güzel ve anlamli gelmeye başlar
Aynen öyle sen nasil oldun bakalim esmer güzelim
Her daim iyi olasin güzel kadin 😊🌹 istrdigin zamanda bana yaza bilirsin dertlesmek ya da sohbet etmek icin
Bas üstünde yerin var🤗
Estf guzelim o ssnin güzel kalbinin güzelligidir💗💗
Günaydın 🌺
Güne kendini severek başla ve sesli bir şekilde şunları söyle kendimi seviyorum ben kendimi seversem hayat beni üzmez üzemez hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa ve basit❤️💃

şundan ısırılır mı yahu? baksana gözlerinden sevgi akıyor
Allah gönlüne göre versin Entepli
Uykumu almış olmam
Kız çok tatlı ya ☺️
Uykunu alabildiysen , sevdiklerin yanında ve iyi ise.. Ayrıca borcun yok. Sağlığın yerinde ise güne iyi başlarsın. Yoksa hergün benim gibi üzgün yorgun ve stresli başlarsın sonu gelmez.
Spor duş net! Deneyin görün derim.
ondanın olsun o ağlayarak seni uyandırır hhvchnjvg
ozaman uflamak yok ama
Kayda geçti ama uflamak yok. İnşallah üçüz olsun birbirinden tatlı gjjhgbjgffgg
Bıraz dengeledim hevesini denge iyidir ggghgcf
Bebeğe kıyamadım bu çoşkuyla fazla fazla ısırma diye ggghhhhj
bir kitapta okumustum gune mutlu baslamanin en iyi yolu uyanir uyanmaz aklina iyi seyler getirmek asla kötü birsey getirmeyeceksin meditasyon ve ardindan spor yapip kahvalti etmelisin. Ben useniyorum diyorsan eger bu dunyaya bir kere geldin ve bunu yapmak hic zor degil
Kahvaltı edip, kediyle mama savaşları yapıp sonra motosiklete atlayıp işe gitmek.. Kedi yakında konuşmaya başlayacak zamlar yüzünden 😂
Kafama takılan bir şey olmadığı sürece mutlu uyanırım. Gece düşünerek uyuduysam, sabah mutlu uyanmam imkansız zaten.
Önce o sabah mahmurluğunu üstünden atacaksın. İnsanı biraz huysuz yapıyor çünkü. Şahane bir kahvaltı güne mutlu başlamana sebep
Bir şey beklediğimden güzel oldu , üstümden epey bi yük kalkmış gibi oldu kuş gibi uyandım bugün 😚
Şundanımız bundanımız yok ışığı yakan biz çayı koyan biz mutlu uyanmak mı?
Kocaman bi boşlukta başlıyorum kendimizi mutlu etmeye çalışıyoruz işte
tabiki siz sayın modum (yalakaligin dibine dibine vurdum yeminle) 😂😂
iyi güzel bir uyku uyumak, iyimser olmak, hareketli olmak.
Kapya biber yiyorum neden bilmiyorum ama mutluluk veriyor.
Öyle bir yolu falan yok. Burası Türkiye. Gün ayınca dert başlar.
Bi Range Rover ‘ teslimatı için arasalar fena olmaz 😂🤭
İşe gitmeyeceğim günlerin sabahı güne mutlu başladığım günler
Günaydın yeni bir gün, yeni bir umut hala nefes alabiliyorsan mutlu olmalısın
Günaydın hayırlı sabahlar herkese hayatının anlamı olan kadınla uyanabilmek
Gece dişlerini fırçalamak , erken uyumak , erken kalkmaz portakal suyu ile kahvaltı yapmak
Bundanim olsa beni yerdi hahaaa 😀
kız doğurmuşumdur görsel 😂😂😂
😄
Şöyle çift bir göz bana baksa allahım ya
Havanın güzel olması çalışabileceğin tempolu bir işin olması ve erken kalkılabilmesi
Perdeleri ve pencereleri açmak baya iyi geliyor.
Bu aralar çok kötü başlıyorum
sevdiğimin sarılması
Erken uyanmak pozitif olmak
Kedinizin olması
güzel bir duş sonrasında kahve
Maalesef mutlu olamıyorm
Muutlu olmaya calismak
Erkeklerden uzak durmak
Benim için uykumu almak yeterli oluyor
Uyanınca duş almak
Günaydın harika olurdu kesin 😀
Nefes aldığımıza şükretmek